Dodaj do ulubionych

Plakaty, fotosy filmowe w Krakowie

IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.06.02, 07:34
Może to i trochę nie na temat, ale to jedyne forum, na którym można liczyć na
rzeczową odpowiedź zamiast przepychanek i dyskusji typu "o wyższości malarstwa
nad plakatem". Dlatego pytam Was o radę: czy wiecie może, gdzie takie coś można
kupić w Krakowie? Niedługo będę też na Śląsku (Gliwice, Zabrze), więc może i
tam bym poszukała.
Bardzo proszę o pomoc, niesamowicie mi zależy..
Obserwuj wątek
    • Gość: Mia Re: Plakaty, fotosy filmowe w Krakowie IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.06.02, 12:20
      Wyciągam, bo może się kto zlituje...
      • effa Re: Plakaty, fotosy filmowe w Krakowie 14.06.02, 12:32
        nie wiem, czy to pomoże ale plakaty zdarza sie, że godza sie udostępniać
        właściciele kin, czasem, jak film zejdzie juz z ekranów to nawet gratis;)...
        przynajmniej w Lodzi tak sie udaje:) Osobiscie plakat do Amelii nabyłam droga
        kupna w Warszawie , informacji udzieliła mi bardzo mila pani mailem wiec moze
        warto poszukac stron dystybutorow i zapytac?
        Fotosy podejrzewam podobnie choć to wszystko zależy,czy interesują Cie filmy
        bieżące czy starocie, klasyka nawet?wtedy koszty mogą być wieksze ale polecam
        aukcje e-bay, w kilku watkach a propos kosmetykow i ciuchow sie pojawily jakies
        na jej temat informacje ale i inne dziedziny warto sprawdzic;)
        jesli troche pomoglam to milo mi, jesli nie ...? moze ktos inny pomoze;)
        pozdrawiam wiosennie i cieplo
        E
        • Gość: Mia Re: Plakaty, fotosy filmowe w Krakowie IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.06.02, 18:07
          Dzięki! Chodzi mi raczej o klasykę, chętnie fotosy... kurczę, ma ktoś jakiś
          pomysł? W necie - gdzie to znaleźć? Zupełnie nie wiem, jak się do tego
          zabrać... :-/
        • Gość: Mar Re: Plakaty, fotosy filmowe w Krakowie IP: 168.143.113.* 27.06.02, 22:19
          effa napisał(a):

>Osobiscie plakat do Amelii nabyłam droga
          > kupna w Warszawie ,

A gdzie dokładnie? W kinie? W którym? Jeżeli oczywiście
          zdradzić możesz.

Pozdrawiam
          • effa Amelia 28.06.02, 09:31
            Żadna tajemnica:)
            Kupiłam w kasie kina Muranów, tak jak poinformowała mnie miła bardzo pani z
            firmy Gutek (wysłałam im wcześniej maila z pytaniem w tej kwestii;), za 5 zł.
            Wisi na ścianie w pracy (plakat nie pani;))) i wszyscy mi zazdroszczą;)
            ukłony
            E
            • Gość: abc Galeria Plakatu IP: *.tpnet.pl / *.cracow.eu.org 28.06.02, 15:26
              W Krakowie na ulicy Stolarskiej jest ( a na pewno była) Galeria Plakatu, dosc
              slawna podobno. Nie wiem czy znajdziesz tam plakaty filmowe - raczej takie
              teatralne i z róznych wystaw.
              Miesci sie na Stolarskiej, tam sa takie podcienie, zaraz na poczatku tych
              podcieni idac od Malego Rynku

Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach
              A.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka