Dodaj do ulubionych

POCHWALCIE SIĘ!!!

IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.06.02, 18:14
Jakie są Wasze mocne strony? Pochwalcie się! Kto ma nogi po uszy, dłonie
pianistki, ząbki jak perełki czy inne dobra deficytowe? Albo raczej: która ma
jakie?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: POCHWALCIE SIĘ!!! 14.06.02, 19:13
      jak zwykle wystapie pierwsza.

mam oczy. piekne, wielkie, z ciemna oprawa (brwi moze
      troche a la brezniew, ale to sie da poprawic). moge sie
      w zasadzie nie malowac, bo z natury mam taki kolor
      powieki, ze wyglada jak umalowana (i nie mowie o
      sliwce:>).

wiecej cudow wizualnych nie stwierdzono.

oczywiscie, boyfriend uwaza, ze w ogole jestem piekna -
      ale on sie nie liczy jako obiektywny oceniacz.

xx.
      • Gość: renia Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.radio.com.pl 14.06.02, 19:18
        To ty też masz wiecznie umalowaną powiekę? Widać nie tylko moja taka uroda.
        Wyglądam, jakbym nałozyła beżowo-brązowy cień. Ale wcale mi się to nie podoba.
        A co mi się podoba? Czupła figura, zgrabna pupa (tak twierdzi mój luby),
        zielone oczy, lekko śniada karnacja. Poza tym wyprostowane zęby. No i ładne
        szczupłe stopy. Tyle ze obtarte od cholernych butów.
        • anexxa Re: POCHWALCIE SIĘ!!! 14.06.02, 19:37
          ano mam. od zawsze. siostra matki sie tym niezmiennie
          zachwyca.

kochana, to ty masz pelno ogolnie przyjetych zalet;))

o, przypomnailo mi sie - wygladam na mniej lat niz mam.
          bezwysilkowo. jak chce wygladac na swoje lata (24) to
          sie musze niezle stuningowac, i umiejetnie.

xx.

ps renia, w pracy siedzisz?:) w radiu chyba jest
          fajnie, ale ja bym nie mogla - len ze mnie i nie lubie
          robi wtedy, kiedy mi aza, tylko wtedy, kiedy ja lubie.
          • Gość: renia Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.radio.com.pl 14.06.02, 19:43
            Ano w pracy, kochana... Taki los, takie czasy.. Siedze też jutro i w niedzielę.
            Ale lepsze to niż nic. I przecież nie do końca życia. Anexxo pracujesz na swój
            rachunek? Zazdroszczę. Napisz co robisz. Pozdr
            • anexxa Re: POCHWALCIE SIĘ!!! 14.06.02, 20:22
              o rany, to konkretnie.

nie, nie na wlasny rachunek. w redakcji. dwa lata juz
              mijaja. raz na miesiac dostaje rozpiske, co w tym
              miesiacu mam zaplanowane do numeru i robie. gram w
              domu, w pracy, w podrozy - jak mi tam pasuje. potem
              pisze. zbieram materialy. czasem mi sie nie chce i
              siedze caly dzien, pijac zielona herbe i patrzac, co
              dobrego w internecie siedzi.

przedtem, dosc kontrastowo, pracowalam w sklepie,
              bedacym zarazem firma wysylkowa. wspoltworzylam ten
              geszeft, od panienki do wydawania reszty i pakowania
              towaru stalam sie kierownikiem, prawa reka szefa. rowno
              po dwoch latach zlozylam wymowienie - bo dostalam
              lepsza oferte, wlasnie w redakcji. w zasadzie bylo to
              kolosalnm przypadkiem. gdybym miesiac wczesniej
              zdecydowala sie na co innego, pewnie pracowalabym teraz
              w agencji reklamowej. ale pracuje w pismie dla
              grajacych na konsolach nastolatkow i jestem szczesliwa.

ale sie rozpisalam;)) ale ja tak mam, jak tylko
              zaczynam opowiadac o swojej drodze zyciowej. tych
              przypadkow bylo wiecej, w zasadzie wszystko osiagam
              mimochodem i przez przypadek;)

xx.
    • yosemite :o)))))))))))))))))) 14.06.02, 19:54
      jejciu, ale fajowy watek;-))))). nie bede sie rozpisywac
      bo to za duzo miejsca by zajelo gdyz moim licznym zaletom
      fizycznym towarzysza rownie liczne zalety duchowe:o))))),
      i to, co chcialabym o sobie powiedziec ujme krotko -
      podobam sie sobie i wielu innym osobom.
      pozdrawiam wszystkich!!!
      Yo
      • Gość: Julka moje oczy...... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 20:03
        moze ja tez coś o sobie napiszę . u mnie najbardziej podobaja mi sie moje
        oczy...sa tak intensywnie błękitne ze az nienaturalne , ale uwazam je za swój
        atut.przy ciemnoblond wlosach wygląda to fajnie.mam też ładna oprawe oczu.
        • Gość: julka Re: moje oczy...... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 22:21
          dodam jeszcze, ze mam mały ,ładny nos, oraz bardzo ładne i rowniutkie,
          bielutkie ząbki,,,
    • Gość: Mia Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.06.02, 20:07
      No to się pochwalę, bo jako założycielka nie chciałam tego robić jako
      pierwsza... :-)

Mam cerę taką, że wiekszośc niemowlęcych pup odpada. Bez większych starań z
      mojej strony (co jest tym milsze). :-)))

Ukochany - jak wyżej. Nie kwalifikuje się na jurora w tej kwestii...
      • Gość: Aga Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.future-net.pl 14.06.02, 20:45
        No to teraz ja:)) Jestem naturalną blondynką o bardzo ładnym, niespotykanym,
        złotym odcieniu. Mam duże niebieskie oczy, ładną jasną cerę i uroczy uśmiech.
        Jestem zgrabna, mam super nogi:) W ogóle lubię swój wyglad, bo mam delikatną
        oryginalną urodę, i - co bardzo mnie cieszy i ułatwia życie - podobobam się i
        kobietom, i mężczyznom. Poza tym bardzo fajnie się ubieram:)
        • Gość: Julka do Agi..... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 19:06
          czuję , ze Aga to całkiem przeciętna albo poniżej przeciętnej kobieta, która
          poprawia sobie humor tą pisaniną , tylko nie wiem po co to robi?Jej teksty
          uwazam za śmieszne i żałosne.
          • Gość: Aga Re: do Agi..... IP: *.future-net.pl 16.06.02, 10:10
            Gość portalu: Julka napisał(a):

> czuję , ze Aga to całkiem przeciętna albo poniżej przeciętnej kobieta, która
            > poprawia sobie humor tą pisaniną , tylko nie wiem po co to robi?Jej teksty
            > uwazam za śmieszne i żałosne.

Szkoda mi cię, kobieto. Widzę, że nie potrafisz znieść myśli, że są na tym forum
            spełnione kobiety. Czuję, że Julia jest samotną, pełną kompleksów zazdrośnicą.
    • Gość: elve Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.netland.gda.pl 14.06.02, 21:01
      Gość portalu: Mia napisał(a):

> Jakie są Wasze mocne strony? Pochwalcie się! Kto ma nogi po uszy, dłonie
      > pianistki, ząbki jak perełki czy inne dobra deficytowe? Albo raczej: która ma
      > jakie?
      >
      Zacznę od tego, że jestem bardzo skromna... :) poza tym mam fajny biust
      (przyjaciel twierdzi, że najlepszy z calego bylego liceum...), zgrabne nogi,
      bardzo ładne stopy, artystyczne dłonie (opzostałość po szkole muzycznej). Mi
      osobiście wyjątkowo podobają się moje ramiona. A co do twarzy: mam bardzo elfią
      urodę - pociągłą twarz z wystającymi kościami policzkowymi, odstające uszy, dość
      ostre rysy, przejmujące wejrzenie, duże, wyraziste i ciemne oczy w takowej
      oprawie... Podobno jestem oryginalnie piękna, choć długo w to nie mogłam
      uwierzyć, ale tak wiele osób to potwierdziło, że się poddałam (a raczej mój
      neurotyzm).
      A poza tym mam ładny, głęboki głos, i umiem go wykorzystywać. Do śpiewania na
      przykład.
      Co do dóbr deficytowych to przychodzi mi do głowy jeszcze jedno, które posiadam
      (choć nie powiem, że w nadmiarze, bo tego nigdy dość): inteligencja.
      No i jak zwykle, gdy się tak nachwalę, zrobiło mi się głupio... ;)
      • Gość: Mia Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.06.02, 21:20
        Do tego ten wątek służy - do chwalenia się, a nie do wpędzania w zażenowanie
        oczywiście...!

Przyjmijmy, że skromność dziś przestałą istnieć. No może NA dzisiaj... :-)
    • Gość: melodja Re: POCHWALCIE SIĘ!!! nie mam czym IP: 213.134.172.* 14.06.02, 23:19
      Bo wiecie dziewczyny. Ja nic dobrego nie mogę o sobie (o tym jak wyglądam)
      powiedzieć:(((.
      Jedyne co mam ładnego, to męża. Ale i tak, się wszyscy dziwią że taki się na
      mnie złapał:((nie na dziecko bo ich nie mamy).
      • Gość: ewa Re: POCHWALCIE SIĘ!!! nie mam czym IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 15.06.02, 13:44
        Mamo, chwala "nas" !!!!:)))
        Dorzuce cos od siebie, chociaz troche mi glupio wypisywac sie na taki
        tamat...nie dlatego, ze jest beznadziejnie glupi, tylko dlatego, ze z wiekiem
        czlowiekowi hierarchia wartosci sie zmienia...
        Ale...jak sie bawic, to sie bawic !!

A wiec, mile Panie, mam piekna cere. Od najwczesniejszej mlodosci. I juz tak mi
        zostalo : ani jednej zmarszczki, swiezy odcien i gladkosc. Wlasciwie nie musze
        sie malowac..moze troszke przypudrowac nos .
        Zielone oczy.
        Piekne (jak babcie kocham - nie przesadzam) rece i rownie "aliganckie" stopy.
        Reszta w normie. Calosc podobno ok....mimo, ze szczere kolezanki
        mowia : 'wiesz, moglabyc troche utyc...', he he he...
        Ubieram sie niehisterycznie, zawsze kupuje rzeczy dobre gatunkowo i w dobrym
        stylu.
        Jestem maniaczka butow (ale to chyba nie jest zaleta, wiec na tym poprzestane).

No i jak ? jestem laska ?
        • Gość: Mia Dorzucę się, a co?! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.06.02, 17:57
          Kawał laski!!! :)
          Chyba ta cera z rękami w parze idzie, bo moim też absolutnie nic nie można
          zarzucić - takie malutki, delikatne, dziecinne łapki z długimi paznokciami.
          Ulubiona część mojego ciała mojego chłopaka...
          • Gość: Aga Re: Dorzucę się, a co?! IP: *.future-net.pl 15.06.02, 18:16
            Rcja, racja, mam bardzo ładne rączki, smukłe paluszki (pierścionki mogę nosić
            tylko regulowane, a bransoletki na ogół zmniejszam), wąskie stópki (też nie
            każde buty mogę nosić:(( hehe, fajny wątek, lubię go:)))))
            Aha, mam bardzo zgrabną pupcię - wszyscy faceci mi to mówią:) mąż oczywiście ją
            uwielbia.
            • Gość: Julka DO "Agi"..... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 19:03
              Widzę że Aga ma niezłe pole do popisu i może wreszcie puścić wodze swojej
              fantazji ;)))Ale niech sobie dziewczyna popisze....tu jest przecież anonimowa ,
              żadna z nas jej nie zna......ciekawa tylko jestem jak ona się czuje pisząc o
              sobie w samych superlatywach..czekam Ago na odpowiedż........
              • Gość: rossa Re: DO IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.06.02, 19:12
                Droga Julko, jeśli nie zauważyłaś, to ten wątek służy WYŁĄCZNIE przedstawianiu
                własnych atutów, więc może odpuść sobie te ataki na Bogu ducha winną Agę...
                • Gość: aneta POCHWALCIE SIE !!!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.06.02, 20:01
                  julka prosze cie ,tylko nie zaczynaj...
                  moj maz zapytany wlasnie przeze mnie co mam napisac o swoich atutach
                  powidzial;pisz-po prostu ladna buzia i seksowny tylek.przynajmniej nie
                  sciemnia,ze cala jestem sliczna i ze wszystko mu sie podoba.aha,dzisiaj u
                  fryzjera wszyscy zachwycali sie moimi wlosami.a ja moge dodac od siebie,ze
                  zadna ze mnie pieknosc,ale tez nie zauwazam w sobie niczeggo brzydkiego.ogolnie
                  jestem zadowolona ze swojego wygladu i lubie siebie taka jaka jestem.
                  pozdrawiam
              • Gość: Mia Do julki IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.06.02, 20:57
                Julka, po to ten wątek założyłam, żebyście się chwaliły... więc jakby Ci to
                elegancko powiedzieć... spadaj z takimi tekstami. Jak jestez sfrustrowana, zglos
                się do mnie w godzinach przyjec, znajde Ci miejsce w terminatrzu na terapię.

> Widzę że Aga ma niezłe pole do popisu i może wreszcie puścić wodze swojej
                > fantazji ;)))Ale niech sobie dziewczyna popisze....tu jest przecież anonimowa ,
                >
                > żadna z nas jej nie zna......ciekawa tylko jestem jak ona się czuje pisząc o
                > sobie w samych superlatywach..czekam Ago na odpowiedż........

• Gość: Julko Re: Do Mii,,, IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:04
                  jaką terapię mi proponujesz Mio..masz rację, ostatnio mam sporo stresu i
                  klopotów, może rzeczywiście przydałaby mi się jakaś terapia?Nie bój się , nie
                  mam zamiaru robić zadymy i rozrabiać tutaj, powiedziałam już swoje i już
                  zamykam pyszczek, więcej nie zabiorę tu głosu, obiecuję.
              • Gość: Aga Re: DO IP: *.future-net.pl 16.06.02, 10:08

> Widzę że Aga ma niezłe pole do popisu i może wreszcie puścić wodze swojej
                > fantazji ;)))Ale niech sobie dziewczyna popisze....tu jest przecież anonimowa ,
                >
                > żadna z nas jej nie zna......ciekawa tylko jestem jak ona się czuje pisząc o
                > sobie w samych superlatywach..czekam Ago na odpowiedż........

Widzę, że po przegranej sromotnie potyczne z annexa i roodą szukasz kolejnej
                ofiary, biedna Julio? Uważaj, bo potrafię sobie radzić nie gorzej od nich! Jesli
                jeszcze nie zauważyłaś tytułu tego wątku, to przeczytaj dokładnie, zanim
                zaczniesz się pieklić. To jest własnie miejsce na pisanie o sobie w samych
                superlatywach. Jesli nie potrafisz znieść myśli, że są na świecie kobiety
                atrakcyjne, szczesliwe, kochane, zamożne, wykształcone i jeszcze na dodatek z
                siebie zadowolone, to nie czytaj.
                PS. DZiewczyny miały rację, z twoją psychiką jest coś nie w porządku! Tu jej
                raczej nie wyleczysz, polecam wizytę u specjalisty.
                PPS. Zapomniałabym! Mam bardzo długie i gęste rzęsy (które jednak muszę farbować
                henną:)))))))
                • Gość: Julka Re: DO agi IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 10:51
                  droga Ago- nie uwazam żebym przegrała z Anexą i Roodę..niby co przegrałam???Po
                  pierwsze nikomu tu nie zardroszcze, a napewno nie tobie twojej niby
                  urody....cholera cię wię jaka naprawdę jesteś , być morze gdybym cię spotkała
                  wcale nie uznała bym cię za kobietę atrakcyjną...co do mnie to jestem taka jak
                  napisałaś,dość atrakcyjna, zamężna , kochana, szczęśliwa, niebiedna, posiadam
                  świetną córkę...myślę że to dużo i można mówić o szczęściu posiadając to?I
                  jeszcze jedno , nie życzę sobie aby byle jaka panienka z forum odsyłała mnie do
                  psychiatry albo psychologa...nie będzie tego robił byle kto, jeśli uznam że
                  potrzebuję pomocy zgłoszę się tam sama.Skończ już kobieto ten głupi wątek,
                  nic więcej proszę do mnie i o mnie nie pisać, przestało mnie to bawić, ile
                  można to ciągnąć.?
                  • Gość: Aga Re: DO agi IP: *.future-net.pl 16.06.02, 11:42
                    Ja ciebie nie zaczepiałam, ani nie poddawałam w wątpliwość twoich fizycznych
                    zalet, które tu w dwóch postach wymieniałaś (piękne oczy, ząbki jak perełki i
                    tym podobne). Gdybyś była taka śliczna, bogata, kochana i zadowolona z życia,
                    to raczej nie plułabyś jadem na innych na tym forum, nie sądzisz? Nie
                    interesuje mnie, czy uznałabyś mnie za atrakcyjną - autorka wątku podrzuciła
                    myśl o wypisaniu, bez skromności, swoich atutów fizycznych, więc to zrobiłam.
                    A potyczkę z annexą i roodą uważam za przegraną dla ciebie - bo je podkuliwszy
                    ogon pod siebie przepraszałaś, zauważywszy zapewne, jak się zagalopowałaś, poza
                    tym podałaś żadnych konkretnych argumentów przeciw nim, a jedynie wyzwiska
                    typu "popierdolone kretynki", "załosna prostaczka", "debilek". Dla mnie tym
                    histerycznym atakiem skompromitowałaś sie na tym forum i dziwię się, ze jeszcze
                    masz czelność tu przychodzic i próbować podobnych zaczepek z inną osobą. Ale
                    jak widać, w złudnym poczuciu anonimowości, wybrałaś sobie to forum na miejsce
                    odreagowywania porażek ze świata realnego. Jeśli któraś forumowiczka zechce być
                    twoim workiem treningowym - proszę bardzo, ja na pewno nie pozwolę na to, nie
                    życzę też sobie, żebyś pisała o mnie per "panienka", bo po pierwsze panienką
                    nie jestem od kilku lat, po drugie posługuję się tu imieniem, więc bądź łaskawa
                    zaprzestać takich protekcjonalnych tonów.

Twoje nawoływanie do "zaprzestania tego wątku" jest bardzo zabawne, jako, że to
                    ty naskoczyłaś na mnie, idiotycznie komentując moje posty. Proponuję, żebyś
                    dotzrymała obietnicy danej zalozycielce wątka (który zaśmiecasz swoimi
                    postami), cytuję: "ostatnio mam sporo stresu i klopotów, może rzeczywiście
                    przydałaby mi się jakaś terapia?Nie bój się , nie mam zamiaru robić zadymy i
                    rozrabiać tutaj, powiedziałam już swoje i już zamykam pyszczek, więcej nie
                    zabiorę tu głosu, obiecuję."
                    • vendea !!! 17.06.02, 07:48
                      brawo Aga - okazuje sie ze mozna dyskutowac i argumentowac bez "łaciny" i
                      epitetow typu: "kretynka" czy "debilek". i to jest właśnie klasa, szkoda, że
                      niektóre forumowiczki o tym zapominają.
                  • Gość: elve Do Julki IP: *.netland.gda.pl 16.06.02, 11:46
                    Julio, ale naprawdę to co piszesz jest czasami dziwne... trochę to wygląda,
                    jakbyś nad sobą nie zawsze panowała. Najpierw (w innym wątku) bardzo obraźliwie
                    wyzywasz jakieś dziewczyny, bo Ci z niewiadomych względów nie pasują, potem je
                    za to przepraszasz i mówisz, że nie chciałaś, ale się wkurzyłaś. Może następnym
                    razem odczekaj 15 minut, zanim coś wyślesz na forum, dasz sobie w ten sposób
                    czas na ochłonięcie... Tu z kolei zarzucasz jednej z nas kłamstwo (bo tak
                    rozumiem poddawanie pod wątpliwość tego co napisała Aga), potem mówisz, że nie
                    chcesz wywoływać awantur. To może powiedz wprost, o co Ci chodzi? Jak się komuś
                    zarzuca kłąmstwo, to należy się liczyć z tym, że ten ktoś będzie się bronił i
                    może być zły. Jeśli uważasz, że informacje zamieszczane w tym wątku/na tym
                    forum są wydumane i nieprawdziwe, to nie trać czasu czytając je. I nie psuj
                    zdrowia innym, którzy muszą czytać o Twoich lękach i frustracjach, co nie jest
                    miłe.
                    • Gość: renia Re: Do Julki IP: *.radio.com.pl 16.06.02, 11:50
                      A może Julka i Aga to jedna i ta sama osoba? Albo ktoś się czasem pod nie
                      podszywa?
                      • Gość: Julka do wszystkich dziewczyn,,,,, IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 11:57
                        drogie dziewczyny.......tak jaj pisałam wcześniej , chyba do Agi, kończę na tym
                        wątku ,szkoda mi czasu na pisaninę tutaj....myślcie o mnie co chcecie, mam
                        nadzieję Ago ze nic więcej , co będzie odnosilo się do mnie nie
                        napiszesz...acha...coś jeszcze , czemu tak się wzburzyłaś że nazwałam Cię
                        panienką?Ztego co wiem , jesteś nią , nie jesteś zdaje się zamężna???
                        • Gość: Aga Re: do wszystkich dziewczyn,,,,, IP: *.future-net.pl 16.06.02, 12:04
                          Julko, nigdy nie pisałam, że jestem panną - mam męża od prawie 5 lat i
                          córeczkę, jak ty. Bycia panną nie uważam za nic zdrożnego:))), bardzo miło
                          wspominam ten stan cywilny. Pisanie o kimś, niezależnie, czy ma męża czy nie
                          per "panienki z forum", brzmi mocno protekcjonalnie, nie sądzisz?
                      • Gość: Aga Re: Do Julki IP: *.future-net.pl 16.06.02, 12:00
                        Gość portalu: renia napisał(a):

> A może Julka i Aga to jedna i ta sama osoba? Albo ktoś się czasem pod nie
                        > podszywa?

Haha, taka osoba musiałaby chyba pisać z Tworek:))) Nie, nie jesteśmy jedną i tą
                        samą osobą, wystarczy spojrzeć na ipy i trochę poczytać nasze wcześniejsze posty.
                  • Gość: maura Re: DO agi IP: 217.153.44.* 19.06.02, 13:38

> być morze gdybym cię spotkała

"być może" na Boga!
                    • Gość: Julka Re: DO maury IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 16:13
                      masz rację ...rzeczywiście głupi błąd, ale każdemu może się zdarzyć, Ty jesteś
                      taka nieomylna i nigdy nie zdarza Ci się zrobic błędu? Nie wierzę....
                      • Gość: maura Re: DO maury IP: 217.153.44.* 20.06.02, 08:43
                        nie zdarzyło, ortografa nigdy
    • Gość: Antea Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.06.02, 23:03
      Widzę, że Polki są naprawdę bardzo ładne i mają się czym pochwalić, a ja...no
      cóż będąc z natury skromną powiem tylko, że mam skośne zielono-niebieskie,jakby
      trochę turkusowe oczy i wydatne usta. Jestem też wysoka a ciuchy wiszą na mnie
      jak na wieszaku - tak mówi o mnie, nieco uszczypliwie, koleżanka:-). Pozdrawiam.
    • Gość: madusiak Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 00:23
      Jaki cudowny temat. Dopiero do mnie dotarło ze mam trochę tych zalet, a zwykle
      widzę tylko same beee cechy.O charkterze pisać nie będę, bo to forum o urodzie.
      Mam genialne uszka. Takie malutkie(mam kolegę który obsesyjnie uwielbia je
      oglądać i to on zwrócił moją uwagę na ten walor urody) Sa na serio
      kochane,kształtne i malutkie.Ma ładną cerę, bez pryszczy,do tego ciut oliwkową.
      I mam niebieściuchne oczęta, co przy ciemnych włosach fajnie wygląda.Włosy mam
      fajnie skręcone, ale jak roszczeszę to też nieżle wyglądają.To jest plus, bo
      mogę zależnie od mojego widzimisię mieć je albo proste albo kręcone.Mam też
      ładne szczupłe kostki i długie szczupłe dłonie.A w tej chwili jak tak sobie to
      poczytałam to mam też dobry humor, bo wcale niezła z tego mieszanina.
    • Gość: satiaa Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 11:24
      ja tez, ja tez...;)))juz jestem szczuplejsza o 5 kg(z zalozonych10)takze moje
      odbicie w lustrze coraz bardziej mi sie podoba...:))a tak poza tym, to lubie
      swoj biust-jest jedrny,nie maly,ale jak dla mnie w sam raz:))moje rysy twarzy,
      nos rzymski nabyty( jak kiedys zemdlalam to uderzylam o drzwi i troche ksztalt
      zmienil, ale na korzysc),usta pelne,maja dosc ciemna barwe(co jednak nieraz
      utrudnia przy kupowaniu szminek),zeby rowniotkie, biale(jak sie ma rodzicow w
      branzy stomatologicznej to inaczej chyba nie mozna:))wlosy geste,krecone (o
      dziwo po tacie..) ogolnie wiec jestem zadowolona z mojej gornej partii
      ciala...dolna wymaga jeszcze troche pracy..:))
    • Gość: Madusiak Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 12:43
      Mio bardzo Ci dziekuję za temat. Wczoraj(a włąsciwie juz dziś kładłam się spać
      z taką błogością w sercu) Aż mi głupio(ale i niwysłowienie miło)się chwalić,bo
      mam jeszcze parę rzeczy ładnych. Ale właściwie to bez sensu że mi głupio z
      powodu zalet, a jakbym miała wymieniać wady to by mi nie było głupio. Hmm więc
      BABY CHWALMY SIĘ Mój brzuszek-płaski, jędrny, z takim ładnym pępkiem(dzięki
      temu kto odcinał pępowinę, bo nie spaprał roboty)I mam jeszcze jedna
      rzecz,tylko ze sama jeszcze nie wiem czy to ładne i czy to lubię. Na pewno
      deficytowe i oryginalne: mam jedną źrenicę większą od drugiej. To rzecz nabyta
      po pewnej operacji i ciągle jestem na etapie zastanawiania się czy to jest
      fajne czy może wręcz przeciwnie. Ale deficytowe jest.
      • Gość: gAndzia Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.se.com.pl 17.06.02, 11:33
        Gość portalu: Madusiak napisał(a):

I mam jeszcze jedna
        > rzecz,tylko ze sama jeszcze nie wiem czy to ładne i czy to lubię. Na pewno
        > deficytowe i oryginalne: mam jedną źrenicę większą od drugiej. To rzecz nabyta
        > po pewnej operacji i ciągle jestem na etapie zastanawiania się czy to jest
        > fajne czy może wręcz przeciwnie. Ale deficytowe jest.

Moim zdaniem, to fajne, bo co radkie i nietypwe, to w cenie:) Ja z kolei mam obie
        źrenice bardzo duże, niezależnie od światła, i mi się to podoba, bo cała twarz
        nabiera ciekawego wyglądu:) Mam naturalne blond, lekko kręcone (co nie zawsze
        jest zaletą) i generalnie od dziecka byłam "slicznotką" (bez etapu brzydkiego
        kaczątka), co bardzo dobrze podziałało na moją psychikę. Z drugiej strony, zawsze
        musiałam (zwłaszcza mężczyznom) udowadniac, że oprócz wyglądu, mam i rozum, co
        bywało męczące. Ale może właśnie to mnie popchnęło do skończenia dwóch kierunków
        studiów i zdania testu do mensy:)?

PS. Baaardzo fajny wątek, szkoda, że julka znów nie potrafiła pohamować (mocno
        chyba nadweręzonych:))) nerwów.
    • Gość: Krizia Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 01:19
      Za swoje atuty uwazam duze, wyraziste zielone oczy w
      naturalnej ciemnej oprawie i ladnie wykrojone, pelne i
      naprawde zmyslowe usta :-) Poza tym lubie swoja
      figure, mam bardzo kobiece ksztalty :-))))

A teraz czekam na atak Julki.....

:-)))))
    • Gość: Vikcia Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.pl 17.06.02, 14:22
      Trochę się boję, czy to nie wywoła jakiejś agresywnej reakcji ;-))), ale
      próżność górą- też się pochwalę!
      Otóż mam bardzo ładne i nietypowe oczki- skośne, kocie i zmieniające kolor w
      zależności od światła- uważam, że są conajmniej intrygujące ;-). I ładną cerę i
      skórę- oładnym, jak się opalę nieco oliwkowym kolorze. No i niezłą figurę- z
      tych bardziej filigranowych- jestem drobna, szczupła, mam zgrabne nogi, płaski
      brzuszek, zgrabną pupę, no i jędrny biust (moim zdaniem mógłby być większy, ale
      ponoć jest proporcjonalny do reszty, a mój facet twierdzi, że jest idealny). I,
      tak ogólnie, po okresie "brzydkiego kaczątka", wyrosłam na całkiem niezłą laskę
      i, co najważniejsze, lubię i akceptuję siebie i swoje "zewnętrze"!
      • Gość: natalie Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.landl.com.pl / 192.168.1.* 19.06.02, 12:45
        ja dla odmiany jestem wysoka i dobzre zbudowana, ale zgrabna i proporckonalna,
        mam b. łądne nogi, umięsnione i takiez ramiona.
        mam krótkie włosy i duże oczy, i mimo ze mam 30 lat, wyglądam o jakies 8
        młodziej, w każdym razie ludzie tak mi mówią...... pewnie dlatego ze mam ładna
        cerę, bez zmarch oraz pzrez to , że czasami mam infantyle zagrania w stylu
        nieposkromiona radośc i chichot.
        ostatnio przytyłam 4 kg po lekach, ale i tak nie jestem otyła, mieszcze się w
        ciuch 38-40.....

no i ręce mam szlachetnego kształtu.
        • raisa Re: POCHWALCIE SIĘ!!! 19.06.02, 20:46
          ha,a ja tak czytam i czytam..siedze i mysle..i nic nie moge pozytywnego
          wymyslec,buuu:-(((a to ma byc pocieszajacy watek.i co,mam wymyslac(jak wy
          wszystkei wg Julki hehe;-)))na sile jakies walory?
          Hm...na moj dzisiejszy humor to ladny mam tylko kolor wlosow-czesto kobiety mi
          sie pytaja,kto mi zrobil taki piekny balajaż,a to moje naturlane:-)))i w ogole
          podobno nie mam takich zlych tych wlosow.
          pozdrawiam
    • Gość: Myszka-M Re: POCHWALCIE SIĘ!!! IP: *.pbks.pl 26.06.02, 15:35
      A mnie kompletnie nic nie przychodzi do głowy...ani nogi, ani włosy, ani oczy,
      ale (!) od wielu mężczyzn usłyszałam, że jestem bardzo seksi :-) Też fajnie, co
      nie? Pozdrowienia dla ślicznotek i brzydul.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka