dziewczyna102 19.03.05, 19:55 siema czy uzywalyscie go, jest skuteczny?Jesli znacie jakis lepszy to dajcie znac jak sie nazywa.Z gory dzieki:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominnika Re: Nizoral 20.03.05, 07:40 Mo chłopak miał straszny łupież,używał wielu szampomów,ale dopiero ten w 100% zlikwidował mu łupież. Odpowiedz Link Zgłoś
harpia46 Re: Nizoral 20.03.05, 21:31 Jest skuteczny ale bardzo wysusza włosy ,ja mam suche kręcone i potem mam okropne "siano" Też bym chciała dowiedzieć się o jakimś innym równie skutecznym ale nie wysuszającum włosów . Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Nizoral 21.03.05, 09:39 to może wypróbuj Nizoxin, ma identyczny skład i jest o połowę tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Nizoral 18.04.05, 13:05 Witam Jest to skuteczny szampon w walce z łupieżem. Ważne jest aby nie zapominać stosować go profilaktycznie po zwalczeniu objawów łupieżu. W tym celu stosuje się go 1 w tyg. a później jeszcze rzadziej. Z reguły nie wysusza on włosów chyba, że włosy były nadmiernie wysuszone jeszcze przed kuracją nizoralem. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś