IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:41
Moje drogie, chcialabym wam polecic bardzo fajne serum regenerujace skore
Flavo-C. Zawiera 8% aktywnej i stabilnej wit C, 30% wyciagu z milorzebu
japonskiego. Jest naprawde genialne, kapitalnie wygladza i rozjasnia skore.
Mozna je kupic w aptece.
Obserwuj wątek
    • Gość: E. Re: Flavo C IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.05, 15:13
      Jaka cena? I dla kogo przeznaczone?
      • justa_79 Re: Flavo C 22.03.05, 15:21
        ok. 70 zł.

Producent: Auriga International
        Zawiera witaminę C w połączeniu z wyciągiem z miłorzębu japońskiego. Preparat
        został tak skomponowany, aby zawarta w nim witamina C miała jak największą moc
        antywolnorodnikową, rozjaśniającą oraz wspomagającą odbudowę komórkową skóry.
        Gingko biloba (miłorząb japoński) stymuluje syntezę kolagenu i elastyny, dzięki
        którym skóra staje się gładsza i jędrniejsza. Witamina C zawarta w Flawo-C nie
        utlenia się jest rozpuszczalna w tłuszczach, co gwarantuje jej stabilność i
        maksymalną wchłanialność przez cały okres stosowania. Skuteczność Flavo-C
        została potwierdzona badaniami klinicznymi na Uniwersytecie w Brukseli.
        Stosować rano i wieczorem, polecany pod makijaż.
        Skład: witamina C 8%, miłorząb japoński 30%, pH 3,1.
        Opak. 15 ml
        • Gość: E. Re: Flavo C IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.05, 15:55
          Brzmi zachęcająco,tylko ta cena...i to za 15 ml:-(((
          • justa_79 Re: Flavo C 22.03.05, 15:59
            możesz wypróbować coś z samą wit. C, np. krem La Roche Posay Active C, ok. 70
            kilka zł, 30 ml albo jeszcze taniej krople Juvit, które tu dziewczyny na forum
            stosują.
    • balbina_alexandra Re: Flavo C 22.03.05, 22:50
      Kupiłam pod wpływem opinii innych bliskich mi osób tydzień temu, poużywam i
      zobaczymy co będzie... szkoda ze taka mała pojemność, już bym wolała żeby serum
      kosztowało więcej, było go więcej :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka