Gość: BiSoU IP: *.pl 18.06.02, 18:13 z iwicza zdroju dokładnie. Czy używałyście ich? Widziałam dziś w aptece- woda termalna w sprayu i jakieś kremiki. Ciekawe, ciekawe, może szykuje się podbój na miarę vichy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: kosmetyki oparte na wodzie termalnej z IWICZA ZDRO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 18:20 Używałam kremu nawilżającego Iwostin. Ma gęstą konsystencję, ale łatwo i szybko się wchłania, dobrze nawilża, skóra się po nim nie błyszczy. Szkoda, że nie ma filtrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: kosmetyki oparte na wodzie termalnej z IWICZA ZDRO IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.06.02, 19:17 Ja właśnie dziś kupiłam ten kremik :) , na razie tylko wypróbowałam go na ręce, wchłonał się bardzo dobrze, wieczorem wypróbuje do twarzy. No niestety on nie ma filtrów, ale coś za coś, albo można go używać na noc. I jeszcze mam chrapkę na emulsję do ciała, ale muszę poczekać aż mi się stary balsam skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta25 w jakiej cenie jest tenkremik nawilzajacy? IP: *.pl 18.06.02, 20:03 Gość portalu: Karusia napisał(a): > Ja właśnie dziś kupiłam ten kremik :) , na razie tylko wypróbowałam go na > ręce, wchłonał się bardzo dobrze, wieczorem wypróbuje do twarzy. No niestety > on nie ma filtrów, ale coś za coś, albo można go używać na noc. > I jeszcze mam chrapkę na emulsję do ciała, ale muszę poczekać aż mi się stary > balsam skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
rauser Iwonicz zdrój 19.06.02, 09:49 Ale cena wody termalnej to tylko 4zł mniej niż Avene, zaskakujące. Czy wiecie jakie właściwości ma woda z Iwonicza? Notabene wybieram się tam latem, moze na miejscu będzie ciekawy wybór kosmetyków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Iwonicz zdrój IP: *.future-net.pl 19.06.02, 09:56 Tak całkiem dokładnie, to te kosmetyki są z Iwonicza:) Czy gdzieś w WArszawie (centrum, mokotów) można je dostać???? Jeśli chodzi o wodę to pozostanę przy Avene, testowałam wiele innych i ta naprawdę najlepiej mi służy, ale kremiki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Iwonicz zdrój IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 15:08 ale woda z iwonicza ma 200ml a Avene 150zl czyli jednak jest tansza a bardzo dobra, kremik nawilzajacy takze swietny i lekki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodja woda jest ok IP: *.net.autocom.pl 19.06.02, 15:40 Mam wodę i jest OK! zastanwiam się jak w porównaniu, ale jescze nie wiem jak całą skończę to bedę pewna:))) UFFF jak gorąco:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiSoU Re: woda jest ok IP: *.pl 19.06.02, 21:41 jest w Aptece przy Lasku Brzozowym 1 (Natolin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: woda jest ok IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.06.02, 21:38 Jak na razie jestem bardzo zadowolona z tego kremiku nawilżającego. Aż dziwne, ale buzia prawie w ogóle mi się nie przetłuszcza (czoło), cud jakiś :))) ciekawe na jak długo Odpowiedz Link Zgłoś