Dodaj do ulubionych

kosmetyki oparte na wodzie termalnej z IWICZA ZDRO

IP: *.pl 18.06.02, 18:13
z iwicza zdroju dokładnie. Czy używałyście ich? Widziałam dziś w aptece- woda
termalna w sprayu i jakieś kremiki. Ciekawe, ciekawe, może szykuje się podbój
na miarę vichy?
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: kosmetyki oparte na wodzie termalnej z IWICZA ZDRO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 18:20
      Używałam kremu nawilżającego Iwostin. Ma gęstą konsystencję, ale łatwo i szybko
      się wchłania, dobrze nawilża, skóra się po nim nie błyszczy. Szkoda, że nie ma
      filtrów.
      • Gość: Karusia Re: kosmetyki oparte na wodzie termalnej z IWICZA ZDRO IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.06.02, 19:17
        Ja właśnie dziś kupiłam ten kremik :) , na razie tylko wypróbowałam go na
        ręce, wchłonał się bardzo dobrze, wieczorem wypróbuje do twarzy. No niestety
        on nie ma filtrów, ale coś za coś, albo można go używać na noc.
        I jeszcze mam chrapkę na emulsję do ciała, ale muszę poczekać aż mi się stary
        balsam skończy.
        • Gość: Edyta25 w jakiej cenie jest tenkremik nawilzajacy? IP: *.pl 18.06.02, 20:03
          Gość portalu: Karusia napisał(a):

> Ja właśnie dziś kupiłam ten kremik :) , na razie tylko wypróbowałam go na
          > ręce, wchłonał się bardzo dobrze, wieczorem wypróbuje do twarzy. No niestety
          > on nie ma filtrów, ale coś za coś, albo można go używać na noc.
          > I jeszcze mam chrapkę na emulsję do ciała, ale muszę poczekać aż mi się stary
          > balsam skończy.

• rauser Iwonicz zdrój 19.06.02, 09:49
      Ale cena wody termalnej to tylko 4zł mniej niż Avene, zaskakujące. Czy wiecie
      jakie właściwości ma woda z Iwonicza? Notabene wybieram się tam latem, moze na
      miejscu będzie ciekawy wybór kosmetyków?
      • Gość: Aga Re: Iwonicz zdrój IP: *.future-net.pl 19.06.02, 09:56
        Tak całkiem dokładnie, to te kosmetyki są z Iwonicza:)
        Czy gdzieś w WArszawie (centrum, mokotów) można je dostać???? Jeśli chodzi o
        wodę to pozostanę przy Avene, testowałam wiele innych i ta naprawdę najlepiej
        mi służy, ale kremiki...
      • Gość: mmm Re: Iwonicz zdrój IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 15:08
        ale woda z iwonicza ma 200ml a Avene 150zl czyli jednak jest tansza a bardzo
        dobra, kremik nawilzajacy takze swietny i lekki
    • Gość: melodja woda jest ok IP: *.net.autocom.pl 19.06.02, 15:40
      Mam wodę i jest OK! zastanwiam się jak w porównaniu, ale jescze nie wiem jak
      całą skończę to bedę pewna:)))
      UFFF jak gorąco:(
      • Gość: BiSoU Re: woda jest ok IP: *.pl 19.06.02, 21:41
        jest w Aptece przy Lasku Brzozowym 1 (Natolin)
        • Gość: Karusia Re: woda jest ok IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.06.02, 21:38
          Jak na razie jestem bardzo zadowolona z tego kremiku nawilżającego. Aż dziwne,
          ale buzia prawie w ogóle mi się nie przetłuszcza (czoło), cud jakiś :)))
          ciekawe na jak długo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka