Dodaj do ulubionych

... i znikł cellulit

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 10:59
Chce sie z wami podzielic moją radością, zmobilizować was do walki z
cellulitem i udowodnić że można osiągnąć wszystko. 14 miesięcy temu urodziłam
dziecko, przytyłam 22 kg a cellulit zrobił się okropny - widać go było na
kliometr. Uda jak balerony - w obwodzie 63cm, coś trza było z tym zrobić.
długo trwało nim wzięłam się do roboty -tak naprawdę to od 1 grudnia.
Codziennie jeżdżę na rowerku stacjonarnym uprzednio posmarowawszy uda i
pośladki jakimś specyfikiem anytcell. - tak naprawdę to nie ma znaczenia
jakim. Na noc smarowałam się balsamem z dodatkiem imbiru np Hean zawijalam
folią, na to np.getry i tak do rana. Piekło niemiłosiernie ale właśnie o to
chodzi. Do tego masaż szorstką rękawicą podczas prysznica i zero słodyczy. Na
początku było bardzo trudno, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. I
udało się - cellulitu nie widać bo....go poprostu nie ma. Wczoraj przy
świątecznym stole usłyszałam od dawno niewidzianej rodzinki jak to bardzo
schudlam i świetnie wyglądam. dziś zmierzyłam obwód uda - 51cm biodra 94cm -
po ciąży ....106. Dziewczyny, do lata zostało jeszcze trochę czasu więc jeśli
chcecie to zabierajcie się do roboty, naprawdę warto! Jestem tego najlepszym
dowodem. Gorąco was pozdrawiam i trzymam za was kciuki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Emm Re: ... i znikł cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:10
      Gratulacje!
      Cellulit znikl calkowicie?Tzn.na pupie tez go nie ma?A jak sciskasz skore to
      jest widoczny?
      Ja jakos tez usiluje sie zabrac za ten cellulit, ale nie moge sie zmusic.Czy
      ten balsam hean stosowalas codziennie na noc?Gdzie mozna go kupic?(ja jestem z
      Wawy).Ile minut dziennie na rowerku?
      Jeszcze raz gratuluje i pamietaj, zeby nie przestawac cwiczyc, bo cellulit moze
      wrocic!
    • livett Re: ... i znikł cellulit 28.03.05, 11:12
      >Na noc smarowałam się balsamem z dodatkiem imbiru np Hean zawijalam
      > folią, na to np.getry i tak do rana. Piekło niemiłosiernie ale właśnie o to
      > chodzi.
      Zaciekawił mnie ten balsam z dodatkiem imbiru:) Czy firma Hean posiada takowy w
      sprzedaży czy raczej Ty sama dodajesz sproszkowany korzeń imbiru do tego
      balsamu?
      Z góry dziękuję
      Pozdrawiam
      • Gość: iza Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:21
        Balsam Hean wyszczuplająco - ujędrniający ma już w składzie imbir (kosztuje
        ok.10 zl ale ciężko go spotkać) Zanim trafiłam na niego dosypywałam do zwykłego
        balsamu/żelu antycell zmielony imbir. Na rowerku jeździłam różnie - minimum 40
        minut dziennie, czasem zdarzało mi się wykonać dwie czy trzy serie dziennie
        najczęściej jak siedziałam w domu np. w niedzielę i mi się nudziło. Jeśli
        chodzi o cellulit na pupie to niestety jak tak ją ścisnę to go jeszcze widać
        ale trudno się dziwić - na początku to były normalnie jakieś grudki czy coś
        więc i tak widzę efekty. Nie zamierzam poprzestać na tym co osiągnęłam, będę
        dzielnie stosować moją akcję dalej, bo dobrze wiemy jak szybko można to
        stracić. Przyłączcie się do mnie, będzie nam raźniej! Pozdrawiam
        • Gość: iza Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:25
          Jeszcze coś, ten Hean stosuję codziennie na noc i dalej go będę stosować. Na
          udach nie ma śladu po cellulicie nawet jak ścisnę skórę, naprawdę. Może brzmi
          to niewiarygodnie i zostanę zasypana jakimiś "odpowiednimi" komentarzami ale
          najważniejsze jest że mam wreszcie piękne uda. A ćwiczenia sprawiły że nie są
          takie rozlane, bezkształtne tylko jędrne, zwarte, zbite. O takie mi chodziło!
          Ale ćwiczę dalej bo mnie to bardzo mobilizuje i nie ma co ukrywać w jakiś tam
          sposób uzależniłam się od tej całej "kuracji".
    • smee Re: ... i znikł cellulit 28.03.05, 11:44
      Dla zainteresowanych wygladem balsamu wklejam link z wizazu zeby bylo
      wiadomo czego szukac ;)
    • Gość: Estera Re: ... i znikł cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 13:05
      A ile masz wzrostu i ile wazysz? Bo jesli z natury jestes szczupla i wysoka, to
      nic dziwnego ze udalo Ci sie schudnac. I cellulit pojawil Ci sie dopiero jak
      bylas w ciazy, tak? Dla mnie nietety jedyna metoda schudniecia jest po prostu
      przestac jesc... Na nic cwiczenia, na nic kremy...
      • Gość: iza Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 13:11
        Mam 170cm wzrostu i obecnie ważę 54kg, zawsze byłam szczupła (przed ciążą
        56kg), ale też zawsze miałam cellulit. jednakże nie przeszkadzał mi on tak
        bardzo dopóki nie urodziłam dziecka. Wtedy to już na nogi nie mogłam patrzeć -
        coś okropnego!
    • Gość: iwonia Re: ... i znikł cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 23:42
      Czegos tu nie rozumiem . Jak fizycznie mozna wytlumaczyc to ze dziewczyna ma
      170cm wzrostu , wazy 54kg i .... ma w udzie 51 ??? Bo ja bedac niska (158cm) i
      troszke nie chuda(52kg) mam w udzie 45cm a w biodrach 85??? nie zebym sie
      czepiala ale poprostu mnie to zastanawia
      • Gość: iza Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:36
        Nie wiem jak to "fizycznie" wytłumaczyć moja Droga, ale takie są moje wymiary.
        I podobają mi się. Widocznie jestem "inna".
      • Gość: iza Re: ... i znikł cellulit - do IWONIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:38
        Za szybko polecial mi tamten post. Wytłumacz mi może co dla ciebie jest w tym
        takiego "dziwnego" bo ja jakoś nie rozumiem. Sugerujesz, że kłamię? że jestem
        gruba? że to niemożliwe? nie rozumiem i byłabym wdzięczna za oświecenie mnie.
      • Gość: iza Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:39
        Jeszcze coś. Sprawa tych wszystkich wymiarów ud i innych jest naprawdę bardzo
        względna - zależy gdzie która mierzy i jak mierzy...
    • iwka901 Re: ... i znikł cellulit 29.03.05, 10:12
      ten krem Hean z imbirem jest w Rossmanie.
      • Gość: Misia Re: ... i znikł cellulit IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.05, 10:20
        potwierdzam, przyjemny balsam - tylko uwaga - po kąpieli wtarłam w siebie to
        cudo i mój mąż chciał się nieco poprzytulac - i jak nie wyskoczy w łóżka z
        warzskiem - więc uwaga może działać jako środek antykoncepcyjny - po bliskim
        spotkaniu z moim balsamem - płukał pewną częśc ciała pod wodą dobre 5
        minut :)))))))))))))))))))))Imbir strasznie piecze :))))))))))))))
    • Gość: iwonia Re: ... i znikł cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 11:15
      Wcale nie chodzilo mi o to ze klamiesz bo w sumie to nie masz po co . Bylam
      ciekawa i tyle , nic wiecej .
      • Gość: teresai Re: ... i znikł cellulit IP: *.chello.pl 29.03.05, 12:04
        Gratuluję! Moje gratulacje sa naprawdę szczere i prawdziwe, bo ja też mam
        roczną córeczkę, celulit i grube uda :). A twój post daje nadzieję, że mogę
        zrobić coś dobrego dla swojego ciałka i że niektóre zabiegi i sposoby naprawdę
        działają. Grunt to się nie poddawać i konsekwentnie dążyć do celu.
        Czy oprócz jazdy na rowerku robiłaś jakieś inne ćwiczenia?
        • Gość: iza Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:48
          Głównie to rowerek, czasem na stojąco wymachy nóg do tyłu - trzeba mocn spiąć
          pośladki) i takie tam różna wymachy nóg do tyłu na boki. Pozdrawiam i zabieraj
          się do pracy! Dawaj znać o efektach! NA pewno się uda!!!!!!
    • Gość: Ola Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:17
      Brawo Iza!
      Podziwiam i gratuluję!!!
      Ja zaczynam walkę z cellulitem tradycyjnie 1.04 i mam zamiar wypróbować Twoją
      metodę :-)
      Wcześniej myślałam, żeby " ratować się " Vichy, ale skoro po znacznie tańszej
      kuracji są takie rezultaty? Super!
      To prawda, że często nie ma znaczenia, jakiego balsamu/żelu antycellulitowego
      się używa - próbowałam Biotherm za 175 PLN oraz Shiseido za 183 PLN i... nic!
      Dzięki i pozdrawiam
      • Gość: em Re: ... i znikł cellulit IP: *.icpnet.pl 29.03.05, 18:47
        Po ciąży na skutek gwałtownych zmian hormonalnych celulit znika często
        samoistnie nawet bez "wspomagania" - oragnizm wraca na właściwe tory. U młodych
        kobiet wystarczy nawet miesiąc i wyglądają tak dobrze jak nigdy przed :) Miałam
        to szczęście - niestety nie trwa ten stan wiecznie :(
        To była naprawdę super naturalna regeneracja.
        Ale oczywiście do dbania o siebie namawiam. Powodzenia życzę :)
    • joginka83 Re: ... i znikł cellulit 29.03.05, 19:13
      Gratulacje:))) chyba zastosuja Twoja kuracje :)
      pozdrawiam
    • chimerrra Re: ... i znikł cellulit 30.03.05, 00:17
      Wypróbowałam sposób z balsamem Hean,zawinęłam dokładnie folią i rzeczywiście
      okropnie piecze!! Próbowałam wytrzymac jakieś 40min,ale poległam ;( - chyba bym
      nie usnęła :( może jutro podejmę drugą próbę ;-)
      pozdrawiam :)
      • Gość: anka pytanie IP: *.compower.pl / 217.201.83.* 30.03.05, 08:35
        Czesc,
        a ja mam pytanie może troche dziwne ale... jeśli stosujecie kremy i na noc
        okręcacie sie folią to jeśli śpicie ze swoim mężczyzną to jak on reaguje na
        takie "stroje"... wiem, jest wyrozumiały itp itd ale jak Wy czujecie sie jesli
        nie za bardzo da sie do niego przytulić - ja jak bym miala używać folii to
        raczej popoludniu, podczas ćwiczeń, ale do łóżka tak bym sie nie kładła - pytam
        wiec jak to jest u Was... pozdrawiam
        • mikams75 Re: pytanie 30.03.05, 16:45
          pytanie wcale nie takie dziwne - tez mnie to zastanawia! Ktos wczesniej
          napisal, ze faceta "klejnot" piekl po przytuleniu sie. Dziewczyny, spicie same?
          Bo nie moge sobie wyobrazic getrow, folii itp. spiac w jednym lozku z facetem.
          Moj facet kreci nosem juz na zwykly balsam do ciala i uwaza ze to zbedne a co
          dopiero wiecej...
          • chimerrra Re: pytanie 30.03.05, 20:36
            Ja akurat nie mieszkam z moim facetem,więc mogę swobodnie robić z siebie
            zafoliowanego cudaka ;) a kiedy z nim jestem,to nie smaruję się na ogół
            niczym,bo nie lubi zjadać żadnych balsamów ;)

• Gość: Dag Re: pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:28
            Ja jestem z mym menem 2,5 roku i myślę że naewt folie przeżyłby już!!Uważa że
            jestem postrzelona jeżeli chodzi o stosowanie rad z tego forum...i stwierdził
            że nic go nie zdziwi- jak mu powiedziałam o folii to tylko się śmiał!!!!
    • justa_79 Re: ... i znikł cellulit 30.03.05, 16:26
      iza, domyślam się, że nie bierzesz pigułek antykoncepcyjnych?
      • Gość: ayaka Re: ... i znikł cellulit IP: *.chello.pl 30.03.05, 16:48
        Uważajcie dziewczyny na to "foliowanie się" jak ktoś ma skłonność do pękających
        naczynnekto nie jast to najlepsze. Tancerki mają taki sposób że się foliują a
        potem ubierają w stroje ćwiczebne najlepiej wełniane a potem na ćwiczenia i do
        7potów. Ja nie mogła bym spać zafoliowana dlatego robię podobnie jak tancerki -
        krem, folia, i ćwiczenia- skuteczne :)
      • Gość: iza Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:18
        Nie, nie biorę pigułek. A mąż mój wyjechał stąd mogę pozwolić sobie na taką
        kurację :))
        • Gość: Lola Re: ... i znikł cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:35
          A ja nie rozumiem, po co wy zakładacie getry? Przecież macie ten cellulitis nie
          na łydkach chyba, tylko na udach i pupie. czy nie lepiej założyć spodnie od
          pizamy albo legginsy???
          • Gość: kasia Re: ... i znikł cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:29
            dla mnie getry = legginsy :) moze dla innych tez?
      • chimerrra co z tabletkami anty?? 31.03.05, 10:20
        małe pytanie: czy stosowanie tego preparatu z imbirem nie jest wskazane przy
        braniu tabletek? dlaczego? dziękuję z góry za odp. :)
    • Gość: ka Re: ... i znikł cellulit IP: *.aster.pl 30.03.05, 17:59
      ale ten balsam to pewnie na uda ze sklonnoscia do naczynek sie nie nadaje, co..?
      • Gość: mała Re: ... i znikł cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:28
        Też bym chciała to wiedzieć, bo mam problem z naczynkami, a o co chodzi z
        tabletkami antykoncepcyjnymi?!
        • justa_79 Re: ... i znikł cellulit 31.03.05, 11:15
          jeśli balsam z imbirem, to rozgrzewa, czyli niewskazany na naczynka.
          a z tabletkami antykoncepcyjnymi chodzi o to, że powodują cellulit, i moim
          zdaniem wszelkie zabiegi antycellulitowe niewiele dają, dopóki się tabletki
          bierze.
    • douchee Re: ... i znikł cellulit 30.03.05, 20:31
      Dziewczyny, jak często kupujecie folię spożywczą? Bo ja wiłaśnie pierwszy raz się owinęłam i tak mi wychodzi, że żeby owijać się codziennie to będę musiała chyba co 2-3 dzień kupować (10 metrowe rolki)...
      • Gość: iza Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:40
        A ja mam tańszy sposób. Zdradzę go, ale pewnie zaraz zostanę wyśmiana i w
        ogóle, ale cóż, zaryzykuję. Jak mi braknie folii a akurat nie mam możliwości
        jej dokupienia to rozcinam po bokach zwykłą reklamówkę jednorazową (jak
        największa) i się owijam. Trochę się hałasuje przy chodzeniu, ale idzie
        wytrzymać. Pozdrawiam.
        • Gość: lala z kalafiorem Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:14
          Kurcze, Iza, jesteś świetna!! nieważne czym sie owijasz , ważne jak wyglądasz!
          używasz reklamówek i zwykłych,niedrogich balsamów i jest efekt.Jest smak!
          powiedz, jak do tego się mają zabiegi w gabinetach czy drogie balsamy
          obiecujące poprawę bez wysiłku? czyli można pozbyć się tego ,,badziewia" bez
          wielkich nakładów finansowych. Gdyby tylko chciało się tak jak Tobie...
          Naprawdę podziwiam i zazdroszczę!i pozdrawiam oczywiście !
    • slomka811 Re: ... i znikł cellulit 31.03.05, 17:42
      Rzeczywiście to niebywałe!Ja obiecuję sobie,że schudne i pozbędę sie cellulitu
      już od jakiegoś czasu.Przez trzy miesiące chodziłam na siłownie i naprawde był
      efekt.Nogi zrobiły się ładniejsze i gładsze.Nawet mój mężczyzna to
      zauwazył.Dziś juz nie chodzę na siłownie bo nie mam na to funduszy,ale chyba
      zabiorę się za siebie w domku.Brałam tabletki antykoncepcyjne,a i tak nogi
      zrobiły się ładniejsze,więc na to nie ma reguły,ale od tego miesiąca
      postanowiłam zrobić sobie w braniu ich krótką przerwę,więc może to jeszcze
      lepiej wpłynie na moje uda!!!
      Życzę wszystkim powodzenia w wielkiej batalii o piękne nogi!!!
      • Gość: Kasia Re: ... i znikł cellulit IP: *.aster.pl 31.03.05, 18:16
        Mówicie że dobrze jest się nasmarowac,owinąć folią i do ćwiczeń,bo jakoś tak
        nie chce mi się na noc owijać.
        Czy mozna więc nasmarować się,owinąć folią i ...wyjść na rower na dwór?
        Czy to się nie mija z celem?bo to chodzi o to żeby się wyponić no nie?
        Niby załozyłabym leginsy i na to jeszcze jakies dresy ale na dworze trochę mnie
        owieje wiatr.Czy tak mogloby być?
        Naprawdę nie wiem.
        • Gość: iza Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:16
          Myślę że tu nie chodzi o to żeby się "wypocić" tylko o to że pod wpływam ciepła
          lepiej wchłaniają się te wszystkie składniki zawarte w balsamie a co za tym
          idzie zwiększa się ich skuteczność, działanie. Gdy zatem dołączymy do tego ruch
          np. na świeżym powietrzu to wg mnie spotęguje to cały efekt. A chyba o to
          chodzi. Nie wiem czy tak jest, tak mi się wydaje na mój chłopski rozum. Jeśli
          ktoś coś wie, to niech się wypowie. Grunt to to, że NAPRAWDĘ są efekty -
          nieważne czy balsam kosztował 10 czy 100 zł, czy owinęłyśmy się folią spożywczą
          za 5 zł czy darmową jednorazówką. chodzi nam przecież o piękne, jędrne nogi - a
          ja takie już mam i staram się za wszelką cenę takie utrzymać. Pozdrawiam i idę
          się owijać! :))
          • magdusiab24 Re: ... i znikł cellulit 01.04.05, 07:35
            Pierwsza noc z kremikiem za mną.Ale było ciężko.Mam nadzije,że efekty bedą
            współmierne do moich cierpień. :)
            Pozdrawiam wszyskie panie owinięte folią
            • Gość: Catarina Re: ... i znikł cellulit - UWAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:37
              Dziewczyny, tylko uważajcie z tą folią. Nie za ścisło! Ja tak właśnie w domu
              zrobiłam sobie kuracje z guamem - 3 serie po ok. 12 owinięć na przestrzeni
              prawie 2 lat i wszystko bylo ok. Niestety najprwdopodobniej naczynia krwionosne
              zrobily sie bardzej kruche, a zaznaczam że nigdy wczesniej zadnych problemow z
              chocby pajączkami nie mialam. I "przez przypadek" zachorowałam na zakrzepicę
              żylną. Trzeba uważać, a dodam, że żadnych środków hormonalnych nie brałam i nie
              biorę i innych przeciwskazań tez nie było.
              Więc po prostu uważajcie!
              Catarina
    • Gość: oli Re: ... i znikł cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:40
      a mam pytanie...czy nie mialas zadnych odpazen ui dolegliwosci ze strony skory ?
      przeciez cala noc w folii to dlugo....?pytam bo sama chce wyproboowac twoj
      sposob ale sie troche boje:-)
      • Gość: iza Re: ... i znikł cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:15
        Jak narazie nic takiego mi się nie przydarzyło.
    • Gość: GALA Re: ... i znikł cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:08
      up
      • emka29 Re: ... i znikł cellulit 02.04.05, 19:03
        A ja właśnie dziś kupiłam sobie sprcyfik Ziai. Biorę tabletki hormonalne od 2
        lat i patrzeć na siebie nie mogę. Wcześniej nie miałam cellulitu, teraz widać go
        z odległości kilometra. No i te naczynka...
    • Gość: doris Re: ... i znikł cellulit IP: *.chello.pl 02.04.05, 19:56
      kupilam specyfik hean, owinelam sie juz folia dwa razy. czekam na efekty.
      pigulki odstwione juz dwa miesiace temu, silownia gra. dieta tez! ciekawe jak
      dlugo wytrzymam i jakie beda efekty, i kiedy. narazie to najbardziej przeraza
      mnie ilosc czasu jaka sobie poswiecam. zamiast zreobic cos dla ducha t tylko sie
      balsamuje, owijam folia, licze kalorie, alo cwicze...
    • douchee Re: ... i znikł cellulit 02.04.05, 20:31
      No właśnie ten czas chyba jest najgorszy... Najpierw ćwiczenia, potem kąpiel, peeling, masaż, wcieranie kremu... Mi na razie wszystko zajmuje godzinę, bo ćwiczę tylko 20 - 30 minut (to na początek), ale jak czas ćwiczeń się wydłuży, to sobie nie wyobrażam. Jeszcze jak ktoś nie pracuje, to jest ok., ale jak się wraca do domu koło 16, zje się obiad, potem zakupy, chwila przyjemności i dawaj... Aż się nie chce. Mogę się pochwalić, że już czwarty dzień jestem na diecie, nie jem słodyczy i nie ciągnie mnie do nich, bo się psychicznie nastawiam, ale jestem bardzo głodna (przynajmniej w tej chwili) i nieco osłabiona. Do tego poszłam dziś na spacer i od 19 tak mnie muli... Najchętniej bym się położyła gdzieś w kąciku, zawinęła w jakiś kocyk czy cuś i pospała. Jak dobrze, że jeszcze nie mam dzieci... Od jutra będę jeździć na rowerze do pracy i z powrotem, więc stepper odejdzie, a przyjdzie jakaś gimnastyka, joga albo pilates, bo póki co: tylko stepper i to co drugi dzień, bo mi biodra nie pozwalają na więcej. Zobaczymy jak to będzie z tym rowerem...
    • Gość: edi Re: ... i znikł cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:12
      Ja w ciąży przytyłam 22 kilogramy, zatem cellulit był gigantycznych rozmiarów.
      Dietę zaczęłam wiosną, kiedy słonko wcześnie wstaje i jako0ś tak człowiekowi
      radośniej się robi po zimie. Udało mi się pozbyć cellulitu i 22 nadprogramowych
      kilogramów, ale nie było łatwo. Oprócz diety ćwiczyłam co najmniej półtorej
      godziny dziennie. Jedynie w niedzelę odpuszczałam. Niestety z odchudzaniem też
      trzeba uważać. Jak zobaczyłam znakomite efekty mojej diety, to nie mogłam
      przestać a i organizm potrzebował coraz mniej jedzonka, nie wspominając o
      żołądku, który zacisnął się kompletnie. Skutek jest taki, że przy wzroście 164
      cm ważę 43 kilogramy i robię wszystko, żeby trochę przytyć. Dlatego proszę Was
      odchudzajcie się i dbajcie o siebie, ale nie dajcie się zwariować.
      P.S. Mój mąż zaczął mnie nazywać Szkieletor i śmieje się, że na gnaty to
      głównie psy lecą.
    • marudkaa Re: ... i znikł cellulit 02.04.05, 21:41
      hey ;) siedze wlasnie owienieta w folie spozywcza :P dosc dziwne uczucie,
      cieplo strasznie ;) hehehe niestety nie moglam natrafic na ten balsam z
      imbirem, wiec narazie uzywam takiego Ziaji wyszczuplajacego.... zobaczymy, czy
      beda efekty :) tez postanowilam ze sie bede odchidzac, bo wakacje tuz tuz...
      narazie cwicze dwa razy dziennie na steperku, rano 15 min i 30 wieczorem, do
      tego takie rozciagajace na talie... probuje jesc mniej... :P aaa no i dzisiaj
      probowalam zrobic 10 pompek... ale niestety nie moglam sie podniesc po 5...
      wlasnie, moze znacie jakies dobre sposoby na romiona?
      • Gość: doris Re: ... i znikł cellulit IP: *.chello.pl 02.04.05, 22:28
        ja chodze na silownie. tam robie troche cwiczen na miesnie apotem wsiadazm na
        rowerek. nie mam takiego luksusu i niestey nie posiadam stepera w domu. nawet
        gdybym go kupila to nie wiem gdzie moglabym go postawic :-). z dieta staram sie
        nie przesadzac. jem co trzy godziny ale w laych ilosciach. moja maz "chudnie" ze
        mna i to on wylicza mi codzinna porcje zywnosci, stosunek bialek, do tluszczy i
        weglowodanow.
        najgorsze ze ja mam dwie prace (i to jeszcze nieregularne) i studia. nie mam juz
        kompetnie czasu na zabiegi wokol siebie.
        dobra, ide pod prysznic: szrownaie rekawica, krem, folia.
        moze sobie jeszcze jakies algi na twarz walne. a co mi tam. bede glupia ale
        przynajmniej piekna! ha ha
        to oczywiscie zart.
    • kochaniutka7 Re: ... i znikł cellulit 05.04.05, 13:36
      hej ja od dziś zaczynam, balsam i folie już mam, tylko ze słodyczami ciężko mi
      się rozstać ale spróbuję
    • Gość: katarynka Re: ... i znikł cellulit IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.04.05, 13:14
      szukam i szukam tego balsamu i nic :-(( byłam i w rossmanach i w innych
      sklepach i nic :-( może któraś z Was wie gdzie w Wawie dostanę?
      pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka