Gość: ma_j IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.03.05, 20:05 w ktory szampon lepiej zainwestowac Kadus czy goldwell ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: ?? kadus ?? goldwell ?? 29.03.05, 20:12 Zdecydowanie Kadus. Poza tym tych dwoch firm nie mozna porownywac - sa z roznych 'półek'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_j Re: ?? kadus ?? goldwell ?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.03.05, 21:00 co to znaczy z roznych polek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: ?? kadus ?? goldwell ?? 30.03.05, 11:55 Nie rozumiesz tego sformułowania? To tak, jakbyś porównywała perfumy Avon z Channel. One też są 'z różnych półek'. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkak10 Re: ?? kadus ?? goldwell ?? 29.03.05, 21:05 bardzo mi sie przetluszczaja wlosy, przetestowalam chyba wszystkie tansze szampony, kupilam tez i szamon Kadusa za 25 zl, tragedia, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
chwojka Re: ?? kadus ?? goldwell ?? 29.03.05, 22:54 Niedawno skusiłam się na tak zachwalanego Kadusa ale u mnie nie sprawdza się zupełnie! Szkoda mi wydanej kasy ( kupiłam Immunal do włosów farbowanych i takąż odżywkę w sprayu - włosów nie mogę rozczesać! są sianowate po umyciu a na drugi dzień strąki ). Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: ?? kadus ?? goldwell ?? 30.03.05, 11:54 chwojka napisała: > kupiłam Immunal do włosów farbowanych i takąż odżywkę w sprayu - włosów nie > mogę rozczesać! Ja używam tych kosmetyków od kilku dobrych miesięcy i włosy dopiero po odżywce rozczesują mi siębez kłopotu. Pytanie podstawowe: jak nanosisz odżywkę na włosy? Psikasz bezpośrednio z butelki, czy może na rękę i wgniatasz we włosy? Metodą prawidłową jest ta druga - wtedy odżywka dostaje się tam, gdzie trzeba i widać efekty jej działania. No i nie nalezy stosować jej zbyt dużo, bo wtedy własnie powstają 'strąki'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_j Re: ?? kadus ?? goldwell ?? IP: *.core.lanet.net.pl 30.03.05, 18:52 bylam dzis w sklepie z artykułami fryzjerskimi i "bardzo mila i kompetentna" ekspedientka uswiadamiala mnie bardzo dlugo ze goldwell nie umywa sie do kadusa - ale jednoczesnie jak wiezyc takiej pani ktora radzi wybrac odpowiedni specyfik po jego zapachu bo przeciez wszytko to i tak jedna chemia?? i jeszcze jedno male pytanko jak sie ma wella do kadusa i goldwella a moze jest cos jeszcze innego wartego polecenia ?? Odpowiedz Link Zgłoś