Dodaj do ulubionych

lifting matujący Eris, nowość

IP: *.se.com.pl 21.06.02, 12:05
własnie dostałam i mysle, że teraz w lecie się przyda: lifting matujący do
stosowania na krem lub zamiast niego po 25. roku życia. Z mojej ukochanej
serii "Forte Inter" (edycja limitowana:))) Poprawia nepięcie skóry, długotrwale
matuje, intensywnie nawilża. W buteleczce 30 ml z pompką, sugerowana cena 45
zł.Jutro wypróbuję i napiszę co i jak:)

Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 21.06.02, 12:08
      To napisz koniecznie, bo ja się już na niego nie zalapalam:(( Sępy;-)
      Ja też lubię ta serię, a ostatnio mam świrka na punkcie liftingów chyba się
      starzeję, bo jeszcze rok temu wydawało mi się, że na lifting i serum to jeszcze
      z 20 lat muszę poczekać..
      • Gość: Helena Re: lifting matujący Eris, nowość IP: 213.134.140.* 21.06.02, 12:11
        Jak to sie nie zalapalas????
        Mozna to gdzies kupic????
        Pozdrawiam
        H.
        • Gość: agul Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 21.06.02, 12:13
          Eee... na pewno można kupić, my dostajemy trochę kosmetyków do redakcji i się
          nie zalapalam bo podobno mi niepotrzebny lifting a innym bardzo:)
          Na pewno można kupić, skoro to nowość to już powinno się pokazać w sklepach.
          pzdr
          • Gość: gAndzia Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.se.com.pl 21.06.02, 12:26
            niestety, w dossier prasowym nie ma info, kiedy bedzie w sklepach, ale tak jak
            pisze agul - zazwyczaj albo juz jest albo lada chwila bedzie. W tej serii
            limitowanej jest jeszcze balsam modelujacy ramiona i dekolt (tez w fajnej
            szklanej butli z dozownikiem).
            ten lifting chyba nie ejst mocny, skoro po 25 roku, no i matujacy - a świecenie
            się skóry to raczej przypadłość młodszych kobiet (chociaż niekoniecznie:))),
            więc bez obiekcji go przetestuję:)
            • Gość: agul Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.pl 21.06.02, 12:59
              To czekam na relację:)
              • Gość: Helena Re: lifting matujący Eris, nowość IP: 213.134.140.* 21.06.02, 13:02
                Ja tez - daj tez znac cos wiecej o tym balsamie, moze do biustu by sie nadal
                jezeli jest lekki i nietlusty????
                Pozdrawiam
                H.
                • Gość: agul Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.pl 21.06.02, 13:03
                  No właśnie, ja też szukam czegoś fajnego do biustu i dekoltu, może to by było
                  dobre? Znacie jakieś inne fajne kremiki na dekolt i szyję?
                  • Gość: gAndzia Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.se.com.pl 21.06.02, 13:12
                    do biustu to zdecydowanie nie, bo on ma m.in. usuwać cellulitis z ramion,
                    pojedrniac itp.
                  • Gość: Helena Re: lifting matujący Eris, nowość IP: 213.134.140.* 21.06.02, 13:14
                    Ja aktualnie uzywam po calosci NutriLifta L'Orealowego, zaden ze specyfikow
                    stricte do biustu mnie nie zachwycil rezultatami, wiec poslalam je do diabla. W
                    gruncie rzeczy nie badzo mam potrzebe ujedrniac, na razie :-))) NutriLift
                    wogole jest swietny.
                    Pozdrawiam
                    H.
                    • Gość: agul Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 21.06.02, 13:17
                      Ale nutrilift czy perfectslim? bo ja mam ten drugi i tez bardzo lubię, a czym
                      w zasadzie się różnia?
                      CELLULIT NA RAMIONACH????????????????????
                      • Gość: gAndzia Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.se.com.pl 21.06.02, 13:33
                        niestety, moja przyjaciółka ma cellu i na ramionach i na brzuchu:( wyglada to
                        wstretnie! bo na udach to prawie kazda kobitka ma, zresztą w ubraniu zazwyczaj
                        nie widać. ja bedę uzywała tak sobie, profilaktycznie, coby były jędrne.
                        a na biust stosuję co mi wpadnie w łapki, ostatnio taki krem dla kobiet w ciąży
                        Mustela, bardzo fajny. Od pewnego czasu postanowiłam na piersi uzywać coś
                        specjalnego, chociaz tez własciwie nie ma potrzeby.Ale (o ile pamietam, masz
                        mały biust) myśle, ze taki pojędrniający balsam jak ten L'Oreala tez powinien
                        byc ok:)
                        • Gość: agul Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 21.06.02, 13:45
                          Tak, dość malutki:(( to może kupię sobie ten l'oreal na razie i wypróbuję. Ale
                          cellulit na ramionach i brzuchu to naprawdę straszne, dlaczego jej się tak
                          zrobiło?? Ja się cieszę, bo prawie wcale nie mam cellulitu, dzięki regularnemu
                          ćwiczeniu w basenie - 4 razy w tygodniu po godzinie! + rower i masaże i
                          naprawdę nie mam prawie wcale:)
                          Jezu, ciekawe czy nadejdą takie czasy że kobiety będa miały na twarzy cellulit;-
                          )
                          • Gość: Helena Re: lifting matujący Eris, nowość IP: 213.134.140.* 21.06.02, 13:55
                            Jedno wam powiem. Celulit do jest wpajana zmora, wmawiany kompleks i wogole
                            bujda na resorach (chociaz ja walcze z minimalnym, ale jednak).
                            W Brazylii nie widzialam zadnej reklamy srodka anty, nie slyszalam oni razu
                            slowa celulitis a kobiety maja go tam i to hojnie od matki natury. Wiele nie ma
                            skorki pomaranczowej tylko kalafiora na tylku i nic sobie z tego nie robia.
                            Taka estetyka i sa z tym szczesliwe. To nie tak, ze nie sa zadbane, brazylijka
                            biega na pedi i manicure 2-3 razy w tygodniu, farbuje sie w 80% u fryzjera i
                            kozysta z salonow pieknosci dosc aktywnie, zwlaszcz, ze tam sa to miejsca
                            pogadyszek, ploteczek i spotkan towarzyskich. Poprostu tam chyba nie
                            funkcjonuje chyba taka wada urody jak celulitis. Zastanawiam sie wiec nad tym
                            na ile dalysmy sie wmanewrowac w ta wielka i malo skuteczna, ale lukratywna dla
                            prodycentow preparatow anty, wojne z celilitem.
                            Pozdrawiam
                            H.
                            • Gość: agul Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 21.06.02, 13:58
                              Ja właśnie ostatnio z moją mamą o tym gadałam bo mówila że ona też miała
                              cellulit i jej mama też i nikt nie robił z tego wielkiego halo tylko tak po
                              prostu było a teraz rynek zalało tysiąc firm które chcą na tym defekcie zarobić
                              i im się to udaje z powodzeniem. Ja aż tak bardzo się tym nie stresuję, nawet
                              jak będę miała większy cellulit to nie zamierzam wydawać na niego kupy kasy, o!
                              wolę sobie pojechać na weekend do spa:)
                            • Gość: gAndzia Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.se.com.pl 21.06.02, 14:00
                              oj, dałyśmy - bo to jest normalna cecha skóry kobiecej, babki zawsze to miały
                              (vide Rubens) i nikt się nie przejmował. tylko nabijamy kabzę tym cholernym
                              firmom. niestety, sama mam tak wpojona obsesję antycellu, że - mimo, że mam
                              malutki - ciagle wypróbowuje nowe metody.
                              a moja przyjaciółka niestety jest b. gruba i mało sie rusza:(
                              • Gość: Helena Re: lifting matujący Eris, nowość IP: 213.134.140.* 21.06.02, 14:16
                                U mnie jest tak z zawansowaniem celu:
                                moja mamcia pokolenie lat 50. - minimini w sumie nic
                                ja pokolenie lat 70. ale karmione cycem a potem wiejskimi jajkami, warzywkami z
                                dzialki pedzonymi na kupie, mlekiem od krowy i drobiem, co sobie sam dzobal w
                                trawie ziarenka - troszke, mimo, ze kawal ze mnie baby
                                siostrzatko dziecko polowy lat 80., wczesniak bezglutenowy pasiony na
                                odzywkach, milupach i gerberach - celulitis sporawszy i widoczny
                                W ramach komentarza dodam, ze w czasie brazyliskich wakacji walnelam krem
                                antycelulitisowy w kat, duzo chodzilam, duzo pilam wody, zarlam tony ananasow,
                                papai, innych owocow, malo pieczywa, platki, mieso czerwone i ryz + warzywa.
                                Efekt antycelulitisowy byl po 3-4 tygodniach jak po pol roku klepania sie
                                kremikami, balsamami, zelami po 80-100 PLN opakowanie. Cala jakos pojerdnialam
                                zbilam sie i czulam sie lzejsza, mimo, ze przytylam 1-2 kg.
                                Pozdrawionka
                                H.

• Gość: gAndzia Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.se.com.pl 21.06.02, 14:20
                                  :)))))
                                  moja mama też nie ma cellu, mimo, że jest przy kości. ja dostałam dośc
                                  wcześnie, ale mam mały, a ostatnio jeszcze mniejszy, bo się za niego wzięłam -
                                  bardzo dobre efekty przyniósł Cellesse, mam go od 2 czy 3 tygodni, a juz widze
                                  poprawę!
                              • Gość: magdalen Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.unizeto.pl 21.06.02, 14:22
                                ...a najgorsze jest to, że jeszcze do niedawna niezauważający, niewiedzący nic,
                                a nic o cellulicie mężczyźni, potrafią Ci wytknąć ten "cellulit" np. na udzie!
                                Co to się porobiło!
                                • Gość: Helena Re: lifting matujący Eris, nowość IP: 213.134.140.* 21.06.02, 14:28
                                  Tak moj Pan z pol roku temu przyszedl i pyta zawstydzony czy jak sie sciskam
                                  palcami to mam, no ten wiesz... no skorke cytrynowa???, no wiesz taki ten
                                  celicostam???
                                  A ja na to, ze niech mnie sam scisnie, to zobaczy. Scisna, i powiedzial
                                  zawiedziony, no troche tak, ale potem sie rozpromienil i powiedzial, ze to
                                  prawie nic. Poczym zeznal, ze u niego jest taka dziewczyna w firmie, ktorej
                                  celicostam przez obcisle, cienkie spodnie widac - gory i doly jak himalaje :-)))
                                  To sie Panowie wyedukowali na naszych Cosmach, Ellach i Twoich Stylach :-)))
                                  Pozdrawiam
                                  H.
                                • Gość: gAndzia Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.se.com.pl 21.06.02, 14:32
                                  Gość portalu: magdalen napisał(a):

> ...a najgorsze jest to, że jeszcze do niedawna niezauważający, niewiedzący nic,
                                  >
                                  > a nic o cellulicie mężczyźni, potrafią Ci wytknąć ten "cellulit" np. na udzie!
                                  >
                                  > Co to się porobiło!

ogladałam kiedyś niemiecki talk shaw o cellu, jeden chłopak opowiadał, jak to on
                                  tego nienawidzi i nie toleruje u kobiet, a panienkę wyrwaną z dyskoteki wygnał w
                                  srodku nocy z łózka, jak zobaczył, ze ma cellulitis.

• Gość: agul Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 21.06.02, 14:35
                                    Jezu.. do czego to doszło, brr..
                                    A mój kochany to mi cały czas mówi że ja w ogóle nie mam cell. tylko sobie
                                    ubzdurałam a ja naprawdę mam, malutki, ale jednak. A on się upiera że nie mam,
                                    więc aż tak mocno go nie wyprowadzam z błędu, niech sobie myśli że należę do
                                    tego jednego sześliwego procenta co nie ma cellu:) Ale to niesprawiedliwe, bo
                                    my nie dość że mamy okres, ciąże, poród to jeszcze cell. a faceci nic!
                                    • Gość: Nika Re: lifting matujący Eris, nowość IP: 62.89.119.* 21.06.02, 14:41
                                      mój kolega z pracy to swierdził ze w kazdej babskiej gazecie jest napisane
                                      o ....tej kobiecej cellulozie.
                                      To tak a propos tej skórki ...cytrynowej.
                                      • Gość: gAndzia Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.se.com.pl 21.06.02, 14:42
                                        Mój tez mówi, że nie mam:))))
                                        • Gość: agul Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 21.06.02, 14:43
                                          :)) To trzeba ich w tym utwierdzać nie?:) Już był taki moment że sama w to
                                          uwierzyłam!!
                                          • Gość: Kim Re: lifting matujący Eris, nowość IP: 213.77.91.* 21.06.02, 14:58
                                            Mój mówi, że mam urojony!!!
                                            Ale zaoferował masaże i sport, jak się uprę, że mam.
                                            • Gość: agul Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 21.06.02, 15:00
                                              Mmm... uwielbiam masaże.. Mój robi cudowny masaż stóp, mogłabym tak godzinami
                                              leżeć jak mi masuje. Ale może go namówię na uda w ramach zwalczania urojonego
                                              cell.?:)
                                    • Gość: katrina Re: lifting matujący Eris, nowość IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 19:06
                                      Gość portalu: agul napisał(a):

Ale to niesprawiedliwe, bo
                                      > my nie dość że mamy okres, ciąże, poród to jeszcze cell. a faceci nic!
                                      Bądź spokojna, faceci cellulitis też mają, a przynajmniej moga mieć! Miałam
                                      przyjemnosć ogladać na paru, oczywiście siedząc cicho i nic im nie mowiąc :-)

• sharlotka Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ 21.06.02, 16:01
        mam ten lifting od dwoch tygodni (kupilam go w Gdyni), jest fajny,
        delikatnie napina skore, nawilza i matuje... jest bardzo mily, polecam,
        acha i nie wysusza twarzy.
        • Gość: gAndzia Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.se.com.pl 24.06.02, 11:51
          Lifting jest fajny, ale: uzyłam go zgodnie za instrukcją NA krem - wygladało to
          fatalnie, a mama, którą odwiedziłam współczuła mi,że tak sie spociłam w upał:)
          Wczoraj i dzisiaj zastosowałam go tak jak to zwykle robię, POD krem, i jest OK,
          buzia matowa.
          • Gość: agul Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.06.02, 11:52
            Ale czy coś oprócz efektu matujacego??? bo po liftingu to powinnaś chyba od
            razu jakieś większe zmiany zauważyc nie? jakieś lepsze napięcie czy
            rozjaśnienie czy coś w tym stylu?? Bo do matowania to ja mam krem:)
            • Gość: Helena Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: 213.134.140.* 24.06.02, 11:56
              No wlasnie, skad to okreslenie lifting, ma cos napinac???? i trzeba jeszcze
              krem??? To ponad moje sily, jestem w stanie uzywac tylko jednego specyfiku i
              podklad, wiecej w siebie nie wlepie :-((((
              Pozdrawiam
              H.
              • Gość: gAndzia Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.se.com.pl 24.06.02, 12:00
                Nie trzeba, jak się ma cerę tłustą lub mieszaną, ja mam w kierunku suchej, więc
                uzywam na to kremik. Lifting lekko napina buzię, wygładza itp. Myślę, że u
                młodej osoby trudno zobaczyc róznice gołym okiem, ja uzywam w zasadzie
                profilaktycznie, no i matująco:)
                • Gość: agul Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.06.02, 12:03
                  Dzięki gandzia za info. Ja chyba na razie sie wstrzymam bo mam pelno kremow
                  maseczek itp a i tak polowy nie uzywam bo tez poza kremem to trudno mi sie do
                  czegokolwiek zmobilizowac:) moze jak zaczne miec bardzo widoczne zmarszczki to
                  kupie. chociaz jak sie ostatnio sobie przygladam to mam juz takie dosc glebokie
                  wokol ust od usmiechania sie chyba - o matko!:(((
                  • Gość: gAndzia Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.se.com.pl 24.06.02, 12:10
                    ja też bym tego raczej nie kupiła - dali, to korzystam:)) a zmarchy mam pod
                    oczami, krótkowidz:((
                    stosuję też to coś na ramiona i poranne zabiegi kosmetyczne śmieszą juz nawet
                    mnie samą: krem pod oczy, lifting i krem na buzię, krem na cellu, krem na
                    biust, krem na stopy, krem na ramiona:) balsam do ciała, jeszcze powinnam miec
                    na szyję, ale jakoś nie mam:) eh, kobieca dola:)))
                    • Gość: agul Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.06.02, 12:12
                      O rany boskie, gandzia, ty to masz samozaparcie!! Ja to nie pamietam o tych
                      wszystkich sprawach, albo nawet jak pamietam to za leniwa jestem, chyba ze sie
                      bardzo zawezmę:) Ale ostatnio to odpuscilam i tylko krem na twarz i cos na
                      ciało i tyle. I wcale nie jestem brzydsza ani grubsza a skórke i tak mam
                      gładziutką:))
                  • Gość: Helena Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: 213.134.140.* 24.06.02, 12:12

> chociaz jak sie ostatnio sobie przygladam to mam juz takie dosc glebokie
                    > wokol ust od usmiechania sie chyba - o matko!:(((

Agula, chyba w wyobrazni masz te zmarszczki - buzia jak u 16 nastolatki a ta
                    zmarszczki sobie wymysla :-)))

• Gość: gAndzia Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.se.com.pl 24.06.02, 12:14
                      Ja nie z konieczności, lubię, a jak cos nowego dostanę, to nie mogę się
                      oprzeć:))))
                  • roodanaserio Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ 24.06.02, 12:13
                    Glupoty gadasz :) Nic nie masz, tylko sliczna opalenizne :)

r
                    • Gość: agul Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.06.02, 12:18
                      O tak, tak mi mówcie:))) Jeszcze, jeszcze..
                      Tak naprawdę to mam takie małe bruzdki wokół ust, ale trudno, taka kolej rzeczy
                      nie?
                      A ciebie gandzia i tak podziwiam, bo ja nawet jak dostaje, to uzyje raz czy dwa
                      a potem stoi na polce. u mnie sie tylko rzeczy naprawdę niezbędne sprawdzają.
                      Pozdrawiam wszystkie pocieszające swoją pomarszczoną koleżankę dziewczynki:)
                      • Gość: Helena Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: 213.134.140.* 24.06.02, 12:28

> O tak, tak mi mówcie:))) Jeszcze, jeszcze..
                        > Tak naprawdę to mam takie małe bruzdki wokół ust, ale trudno, taka kolej rzeczy
                        > nie?
                        > A ciebie gandzia i tak podziwiam, bo ja nawet jak dostaje, to uzyje raz czy dwa
                        > a potem stoi na polce. u mnie sie tylko rzeczy naprawdę niezbędne sprawdzają.

Ja mam to samo, nakupie jak gupia 3 kremy, 4 pod oczy, 3 toniki 5 maseczek i bog
                        wie co jeszcze a uzywam tylko jednego kremu na dzien + pod oczy i jednego na noc
                        + pod oczy. To i tak jest mega mobilizacja i dyscyplina. Reszta kwitnie sobie w
                        jednym z 3 koszyczkow na niezbedne kosmetyki, ktore jak mam totalny pieprznik i
                        zbyt, to rozdaje. Przedwczoraj uszczesliwilam moja mame 2 rudymi farbami - jestem
                        blond i na rudo sie nie farbuje od dwoch lat, a farby kupilam w jakim amoku, 4
                        lakierami w odcieniach brazu - nie wiem po co je kupilam, nie uzywam takich
                        kolorow wogole i kilkoma jeszcze innymi tego typu kwiatkami.
                        Postanowilam sobie twardo, ze do konca lipca nie kupuje nic poza jedezeniem, bo
                        kosmetykow nachomikowala jak gupa a z szafy mi sie wylewa.
                        Trzymajcie kciuki :-)))
                        Pozdrawiam
                        H.

> Pozdrawiam wszystkie pocieszające swoją pomarszczoną koleżankę dziewczynki:)

• Gość: gAndzia Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.se.com.pl 24.06.02, 12:23
                      roodanaserio napisał(a):

> Glupoty gadasz :) Nic nie masz, tylko sliczna opalenizne :)
                      >
                      >
                      > r

czyżbyście się widziały w realu?
                      • Gość: Helena Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: 213.134.140.* 24.06.02, 12:31
                        Gość portalu: gAndzia napisał(a):

> roodanaserio napisał(a):
                        >
                        > > Glupoty gadasz :) Nic nie masz, tylko sliczna opalenizne :)
                        > > r
                        >

> czyżbyście się widziały w realu?

Si :-)))) Bylysmy z rooda, anexxa i agula na lunczyku w sobote.
                        Pozdrawiam
                        H.

• roodanaserio Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ 24.06.02, 12:38
                          Gość portalu: Helena napisał(a):

> Si :-)))) Bylysmy z rooda, anexxa i agula na lunczyku w sobote.

Nooooo. I juz wiadomo, ze jestem prawdziwa aa :)
                          r
                          • Gość: agul Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.06.02, 12:43
                            No właśnie, rooda i anexxa są dwie, nie ma żadnej ściemy, dwie osobne kobitki i
                            już:)
                            Lunchyk pychotka i spotkanko bardzo milutkie:))))
                            pzdr
                            • roodanaserio Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ 24.06.02, 12:50

> No właśnie, rooda i anexxa są dwie, nie ma żadnej ściemy, dwie osobne kobitki i
                              już:)
                              > Lunchyk pychotka i spotkanko bardzo milutkie:))))

Racja, racja :) Pychota i slonce, a potem [jak juz poszlas :(] byla parada Nowym
                              Swiatem z okazji Dnia Muzyki ... ale fajowa, jak w NYC :)

r
                              • Gość: Helena Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.waw.cdp.pl 24.06.02, 12:55
                                roodanaserio napisał(a):

> Gość portalu: agul napisał(a):
                                >
                                > > No właśnie, rooda i anexxa są dwie, nie ma żadnej ściemy, dwie osobne kobi
                                > tki i
                                > już:)
                                > > Lunchyk pychotka i spotkanko bardzo milutkie:))))
                                >
                                >
                                > Racja, racja :) Pychota i slonce, a potem [jak juz poszlas :(] byla parada Nowy
                                > m
                                > Swiatem z okazji Dnia Muzyki ... ale fajowa, jak w NYC :)
                                >
                                > r

Ano, ano, mialysmy idealne miejscowki na ogladanie :-)))
                                Powtarzamy :-))

• Gość: Kim Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: 213.77.91.* 24.06.02, 13:12
                                  Spieszę donieść, że w weekend zafundowałam sobie najskuteczniejszy lifting,
                                  jaki miałam do tej pory, czyli: lekki kremik, niewiele makijażu i na cały dzień
                                  do lasu!
                                  Dawno nie wyglądałam tak ładnie!
                                  • asia_zet Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ 24.06.02, 15:21
                                    czy hela jest faktycznie takim tłustym wieśniackim pasztetem, jak sie tu
                                    prezentuje?
                                    • Gość: Helena Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.waw.cdp.pl 24.06.02, 15:32
                                      asia_zet napisał(a):

> czy hela jest faktycznie takim tłustym wieśniackim pasztetem, jak sie tu
                                      > prezentuje?

Naturalnie, wystapilam w swoim najbardziej wysciowym poliestrowym fartuchu
                                      rozmiaru XXXL i z najlepsza tekturowa walizka po babci.
                                      H.

• Gość: Kim Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: 213.77.91.* 24.06.02, 15:38
                                        asia zet chyba pomyliła forum... Przykre to bardzo...
                                        • Gość: Helena Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: *.waw.cdp.pl 24.06.02, 15:40
                                          Mnie tam ludzka glupota przestala zenowac, ani tez przykrosci mi nie sprawia,
                                          wiec nie ma co sie smucic, szkodzi na cere :-))))
                                          Pozdrowionka
                                          H.
                                          • Gość: Kim Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: 213.77.91.* 24.06.02, 16:15
                                            Masz rację, ale mnie to nadal rusza i jakoś boli... Wchodzę na to forum, żeby
                                            się rozerwać, a tu ktoś pisze takie teksty, że ja się pytam, czy aby na pewno
                                            jest trzeźwy???
                                            • asia_zet Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ 24.06.02, 16:30
                                              buahahahahaha
                                              • Gość: Kim Re: lifting matuja˛cy Eris, nowos´c´ IP: 213.77.91.* 24.06.02, 16:35
                                                To było faktycznie bardzo głębokie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka