Gość: ancymonka IP: 195.116.95.* 12.04.05, 08:18 Bardzo proszę o podpowiedź, czy dostepne w przeróżnych marketach wagi łazienkowe w cenie 20-40 zł są miarodajne, czy to zwykłe barachło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiorka_mrau Re: Wagi 12.04.05, 13:32 ważą z dokładnością do 2 -3 kg. miałam 2 takie, aż w końcu zainwestowałam i kupiłam soehnle (czy jakoś tak) za 140. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
rylka Re: Wagi 12.04.05, 14:15 Witaj. (pospieszylam sie odrobine;). Zgadzam sie z wiorka_mrau, jest max 2-3 kg dokladnosci, niestety.:( Tez sie skusilam i teraz mam - niedokladna wage;) (a na dokladne wazenie jezdze do rodziców);-). Takze dobre okreslenie, to - barachło. Pozdrawiam, Rylka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Wagi IP: *.chello.pl 12.04.05, 19:23 ja kupilam ostatnio wage na legro i jestem bardzo zadowolona. wazy dokladnie, bo porownywalam z lekarska. ponadto mierzy ilosc tkanki tluszczowej, co znacznie lepiej swiadczy o stanie naszego zdrowia niz ilosc kg. waga jest bardzo ladna (szklana).niestey kosztowala 150 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Wagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:30 na czym polega to mierzenie tkanki tluszczowej? w jaki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Wagi IP: *.aster.pl 12.04.05, 19:33 i ja jestem bardzo zainteresowana tym pomiarem tkanki tluszczowej.. jak to jest mozliwe?????? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś