Dodaj do ulubionych

COSMETICI DORA

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.05, 21:36
WITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNI.
JESTM W PILNE POTRZEBIE . SZUKAM W OKOLICY APTEKI W KTÓREJ MOGŁABYM ZAKUPIĆ
TE KOSMETYKI(PODOBMO REWELACJA).LICZE NA WASZĄ POMOC .
JESTEM Z PIASECZNA ALE URSYNÓW TEŻ WCHODZI W GRĘ
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: COSMETICI DORA 18.04.05, 12:46
      www.cosmeticididora.com/polski/punkty_autoryzowane.htm
      tu nie ma nic w pobliżu, ale lista nie jest pełna. może spróbuj wysłać do nich
      maila z zapytaniem.
    • Gość: Ag Re: COSMETICI DORA IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 18.04.05, 12:48
      Jak nie znajdziesz to polecam apteki internetowe, tam sa dostepne bez problemow
      a jak zamowisz kilka rzeczy to z kosztem przesylki wychodzi tyle samo co w
      zwyklej aptece.

(ja kupuje maseczke z bambusem za 33,80 a na www.aptecus.com jest za 31 i
      wysylka 6pln)

Pozdrawiam
      Ag
      • Gość: madzi1 Re: COSMETICI DORA IP: *.acn.waw.pl 18.04.05, 13:21
        Ag a zamawialas w aptecusie? ile czasu czeka sie na przesylke?
        • Gość: Ag Re: COSMETICI DORA IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 18.04.05, 13:25
          Nie zamaiwalam, to moj backup, na wypadek gdyby apece Pod Bluszczem sie
          odwidzialo sprzedawanie. Ale czesto kupuje rozne rzeczy przez internet
          (listonosz mnie nie lubi :) ) i rzadko kiedy czekalam dluzej niz tydzien na
          kompletna realizacje (zamowienie, potwierdzenie, przelew, wysylka, odbior).

Pozdrawiam
          Ag
    • discrepantia do Ag 18.04.05, 13:59
      korzystając z tego watku mała prywata - czy dobrze Ci działa na włosy ta maska
      z bambusa? ja uzyłam ja jakies 8 razy i nie wiedze żadnych spektakularnych
      zmian, jakies takie cienkie i lekkie mam po niej włosy. może jeszcze trzeba
      poczekac na efekty? opisz prosze jak to u Ciebie wygląda.
      • Gość: Ag Re: do Ag IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 18.04.05, 14:16
        Wiesz, maska jest fajna. Wlosy nie sa takie gladkie i blyszczace jak po Waxie
        ale lepsze od srodka... jakby to wyjasnic.. miekkie i odzywione, mimo, ze nie
        wygladaja tak na pierwszy rzut oka. Ja to raczej czuje i mam nadzieje, ze po
        dluzszym stosowaniu efekt wylezie na wierzch. Mysle, czy nie stosowac z Waxem
        na zmiane, bo on dziala fajnie powierzchniowo, ale nie chce przesadzc (i Wax
        mnie wkurza up*&$oscia stosowania).

Hmm.. nie wiem czy moja opinia cos Ci da bo ja mam wyjatkowo nietypowe wlosy
        pod kazdym wzgledem (kolor, faktura i ich ciezka historia :) ). Na pewno jest
        lepsza niz wszystkie marketowe odzywki, ktore mialam, ale kosmetyk idealny to
        chyba nie jest...

Pozdrawiam
        Ag
    • discrepantia Re: COSMETICI DORA 18.04.05, 14:24
      dzięki za odpowiedź, no ja właśnie myslałam że to bedzie cud (po przeczytaniu
      opini na wizazu) nachodziłam się za ta maską jak głupia i na razie nie padłam
      jeszcze na kolana. mam jednak nadzieje, że efekty będą, tzn. że włosy się
      wzmocnia. cóż, zobaczymy. pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka