wow25 17.04.05, 01:50 mam blizne po oparzeniu jeszcze z dziecinstwa, czy ktos z Was wie cos na temat usuniecia np takiej blizny laserem? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aretse11 Re: laserowe usuwanie blizn 28.04.05, 18:42 tez mam blizne po operacji..kiedys chcialam usunac..ale jak dowiedzialam sie potem szczegolow..to nie usuneliby mi calkowicie blizny..zabieg polegal raczej na splyceniu..wygladzeniu blizny..a tak to ja juz mam po contratubexie..wiec niestety....nie wiem..poryj w internecie..jakies kliniki..itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: laserowe usuwanie blizn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:49 a co to jest ten contratubex? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: laserowe usuwanie blizn IP: *.chello.pl 29.04.05, 13:22 masc na blizy, podobno bardzo dobra, sama jescze nie stosowalam ale mam zamiar wyprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yulia Re: laserowe usuwanie blizn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:44 Kidyś usuwalam bliznę po mocnym skaleczeniu - zapłaciłam kilka stów a blizna jak byla tak jest, zero poprawy :(. A więc nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś