27.06.02, 15:30
A w niej reportaz o tym nowym salonie fryzj. Jacques Dessange. I panie, co to
niby byly: Tyszkiewisz ze sladami nowej fryzury, ale nic specjalnego. M.
Zawadzka wyglada niezle, zona Ibisza chyba tez ma cos nowego - nawet ciekawe,
Trojanowska TRAGICZNE czarne pasma, wyglada jak Cruella de Mone. Niespielak z
mezem ,gladkie wloski do tylu. Ogolnie - nie padam z wrazenia.

Oraz zdjatka z pokazu nowych kosmetykow AA Plus Fitocitrus, m.in. pani
Niemczycka, ktora wyglada na baaardzo wiarygodna, jak sobie maze lapke
kremem :) Hehehehe, zapewne do stop uzywa czegos za 200 zl.

r
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: nowa Viva IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 15:33
      Jakies dwie godzinki temu, gdy przegladalam najnowsza vive, dopadly mnie
      dokladnie takie same refleksje. Ta Trojanowska.. I w ogole te babeczki
      maczajace swoje wymanicurowane paluszki w polskim kremie wygladaja absolutnie
      niewiarygodnie. Zreszta takie reportaze zawsze tak wygladaja - towarzystwo
      wzajemnej adoracji..
    • Gość: agul a jak J.Lo? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 15:36
      A jak wam sie podoba to cos co wystaje znad ud pani lopez?? Takie bulweczki?:)
      Ciekawe czy facetom to tez wyda sie sexy?;-)
      • Gość: gAndzia Re: a jak J.Lo? IP: *.se.com.pl 27.06.02, 15:41
        heh, mnie bardzo poprawia nastrój mysl, że j.lo ma cellulitis. ba, własnie
        bodajże w vivie było zdjęcie siedzącej kidman z podpisem, że ona też ma. i
        faktycznie, miała spory. taka tyczka:)) z drugiej strony jest to dołujące,
        skoro one mają, to znaczy, że za zadne pieniądze się tego nie wypleni:(
        • Gość: agul Re: a jak J.Lo? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 15:44
          No, ja jak zobaczylam ta nicole kidman to tez najpierw z dzika satysfakcja
          pokazalam mojemu mezczyznie, ale zaraz potem tez mnie dopadla ta refleksja ze
          skoro one maja to nie ma na to rady..:(
          Moim zdaniem nie powinni j.lo robic takich zdjec bo te buly po bokach wygladaja
          okropnie! fuj
      • roodanaserio Re: a jak J.Lo? 27.06.02, 15:41
        No tak, zebys wiedziala - same siebie klepia po plecach :)

A, Lopez - przeciez od dawien dawna wiadomo, ze pani ta ma tlusta latynoska zac
        i nic nie poradzi na to :)

r
        • Gość: gAndzia Re: a jak J.Lo? IP: *.se.com.pl 27.06.02, 15:49
          no ale ta kidman???
          • roodanaserio Re: a jak J.Lo? 27.06.02, 15:54
            Kidman sie zebraly toksyny :) Wezzzzzzz noooo.
            :)

r
          • Gość: agul Re: a jak J.Lo? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 15:54
            kidman w ogole jest brzydka, nawet jakby nie miala cell. to by jej to nie
            pomoglo;-) Mysle ze wiekszosc aktorek i tych wszystkich gwiazd ma cell. -
            przeciez to tez normalne kobiety.. A skad wiesz gandzia ze j.lo tez ma?
            widzialas gdzies zdjecie?
            • roodanaserio Re: a jak J.Lo? 27.06.02, 16:00
              Gość portalu: agul napisał(a):

> kidman w ogole jest brzydka, nawet jakby nie miala cell. to by jej to nie
              pomoglo;-)

Nie gadaj, fajna jest :)
              Ruda :)
              Aha, to pewnie i wredna ;)

Statystycznie podobno 7 kobiet na 10 ma, wiec wiekszosc sie lapie.
              r
            • Gość: gAndzia Re: a jak J.Lo? IP: *.se.com.pl 27.06.02, 16:00
              tak, też w jakims babskim piśmie, była w miniówie i koturnach, cellu dumnie
              zwisało:)
              • Gość: agul Re: a jak J.Lo? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 16:04
                Ja czytalam w jakims badaniu ze 99% kobiet ma!
                A kidman, hmm.. nie w moim typie i juz, chociaz lubie rude:))
                Mi to się sophie marceau podoba..
              • dziecko_rewolucji KOchane, a czy wy nie moglybyscie 27.06.02, 16:04
                wyrzucic swoich fotek na siec? W koncu moglybysmy nasycic oczy widokiem waszych
                pieknych, wypielegnowanych buziek i rownie pieknych cialek (bez cellu). Na
                zdjeciu mozgu nie widac, wiec nie musicie sie obawiac wpadki....
                • Gość: agul Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 16:06
                  Nie mam w zwyczaju pokazywac byle dziecku moich zdjec, one sa tylko dla
                  wybranych. Cala reszta slono placi za ich ogladanie. Spadówa stad!
                  • roodanaserio Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie 27.06.02, 16:12
                    Aha. Kolejna transformacja asi_zet, IP-Dec, eli czy innej Julki :)

dziecko rewolucji, to jest forum o urodzie :) Tu nie ma nic o anarchistach,
                    Janis Joplin czy Woodstock. Intelektualne popisy na forum 'Psychologia'.

r
                    • Gość: agul Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 16:13
                      O jezu wychodzi na to ze przegapilam ele:(((
                    • dziecko_rewolucji Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie 27.06.02, 16:18
                      Que??? Droga Rudo Na Serio, szalenie mi przykro, ale ja nic nie rozumiem,
                      chociaz mam juz 13 lat...
                  • muzaaa Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie 27.06.02, 16:14
                    Ale faktycznie dziewczyny, plotkary z Was niewaskie:). A to fe! i takie w tym
                    stylu na temat celulitu to smiechu warte. Wspolczuje Wam jak bedziecie
                    starsze:) Nieszczesliwosc jest Wam pisana, nie poradzicie na to (chyba ze
                    zmadrzejecie)
                    Bez urazy oczywiscie, tylko sobie przeciez tak rozwazany na temat i nie na
                    temat.
                    • Gość: agul Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 16:20
                      Jasne ze bez urazy - ja uwielbiam plotkowac, z tego co wiem to ruda tez i jakos
                      tak, moze to dziwne, ale nie wstyd nam za to. A mi z kolei ciebie szkoda - ze
                      nie masz takich babskich fajnych jazdek, musisz byc bardzo malo kobieca i miec
                      strasznie nudne zycie, takie poukladane i grzeczniutkie, aby przypadkiem nikogo
                      nie urazic, bo przeciez powiedzenie ze jakas latynoska laska uznawana za
                      najbardziej sexy na swiecie ma cell. na nogach to przestepstwo!! Ja bym na
                      twoim miejscu nawet tego nie czytala bo juz za to moze cie kara spotkac.
                      pozdrawiam wszystkie plotkarki i proponuje nastepne spotkanie na solidne
                      obgadywanie gwiazd i nie tylko:)
                      • dziecko_rewolucji Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie 27.06.02, 16:27
                        Przeczytalam Twoj post Agul - ja nie chce dorosnac! No,bo z jednej strony ostre
                        zycie pelne baskich jazdek (moze ktoras z tych, co wiedza o co chodzi by mi
                        wytlumaczyla...), z drugiej nudna wegetacja pod plotem politycznej poprawnosci.
                        Ale co z tymi zdjeciami. I ile kosztuja zdjecia tych, ktore pokazuja za
                        pieniadze? Moze starczy mi tygodniowki...
                        • Gość: agul Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 16:31
                          Nie sadze, musialabys dziecinko kilka razy sie urodzic i za kazdym razem coraz
                          ciezej harowac, a do tego trzeba jeszcze miec troche w glowie. Empatia mi sie
                          udziela, bo teraz mi ciebie szkoda, ze nie masz pojecia o babskich jazdkach.. a
                          w dodatku podobno nieszczescia chodza parami, wiec nawet sie boje pomyslec jak
                          wyglada twoje zycie, bez politycznej poprawnosci oczywiscie.
                        • roodanaserio Re: KOchane, czyli kolejna mistyfikacja :) 27.06.02, 16:33
                          dziecko_rewolucji napisał(a):

> Przeczytalam Twoj post Agul - ja nie chce dorosnac! No,bo z jednej strony ostre
                          zycie pelne baskich jazdek (moze ktoras z tych, co wiedza o co chodzi by mi
                          wytlumaczyla...), z drugiej nudna wegetacja pod plotem politycznej poprawnosci.
                          Ale co z tymi zdjeciami. I ile kosztuja zdjecia tych, ktore pokazuja za
                          pieniadze? Moze starczy mi tygodniowki...

Ooooo. Pudlo, kochane. Do tej pory mialysmy ewidentne gnojowy, podszywajace sie
                          pod kobiety lub matki, teraz mamy dorosla i inteligentna osobe, podszywajaca sie
                          pod malolata ... Dobrze pisali w tej madrej ksiazce o uzaleznieniach, co ja
                          przeczytalam :), ze internet jet grozny jak koka i ze mase w nim roznej masci
                          zboczencow emocjonalnych, ktorzy przybieraja 162 osobowosci i bawia sie w slowa
                          na licznych forach, czatach, listach i grupach dyskusyjnych itp. ..

Coz, taki swiat. dziecko rewolucji - szkoda czasu, lepiej pograc w Warcrafta III.

r

• Gość: agul Re: KOchane, czyli kolejna mistyfikacja :) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 16:35
                            Ale mnie to dziecko rewolucji znudzilo straszliwie... ziewac mi sie chce jak
                            czytam jego posty, wiec z ta inteligencja to bym sie tak nie zagalopowywala.
                            Rooda, jutro rano obgadam wszystkich z nowej vivy i wysle ci to na priva, bo
                            dzisiaj juz nie zdaze:)
                    • roodanaserio Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie 27.06.02, 16:21
                      muzaaa napisał(a):

> Ale faktycznie dziewczyny, plotkary z Was niewaskie:). A to fe! i takie w tym
                      stylu na temat celulitu to smiechu warte.

To sie smiej. Jest prawie weekend, wszyscy na luzie i nie widze powodu, zeby
                      pisac tutaj posty dlugie jak makaron i nasiekniete wiedza, niczym praca mgr.
                      Piszemy o urodzie i z zalozenia [co pisze juz n-ty raz] gadamy o sprawach malo
                      gornolotnych. Nie pododba sie - nie czytaj.

> Wspolczuje Wam jak bedziecie starsze:) Nieszczesliwosc jest Wam pisana, nie
                      poradzicie na to (chyba ze zmadrzejecie)

Chryste ..... nastepna mi wspolczuje. No doprawdy, jakie mamy empatyczne
                      spoleczenstwo ! Szkoda, ze tego nie widac na co dzien. Ja mam 27, wiec strasza od
                      nie_wiem_kogo jestem i tak, bo wiekszosc jest tutaj ode mnie mlodsza. To raz.
                      Dwa - ja tez mam cell., smieje sie z tego, walcze z nim, ale i zre ciastka. I
                      dobrze mi tak. A pisac bede ile chce i o czym chce i nie dawaj mi rad, blagam. Od
                      radzenia mam odpwoiednich ludzi i lepsze okazje.

r
                      • Gość: agul rooda, ja sie boje;-) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 16:23
                        Slyszalas, NIESZCZESLIWOSC JEST NAM PISANA!!!! BUHAHAHAHAHA dawno sie tak nie
                        usmialam. Wiem niemila jestem, ona mi wspolczuje, a ja sie smieje, ale ta
                        nieszczesliwosc mi pisana.. :))))))))))))
                        • roodanaserio Re: rooda, ja sie boje;-) 27.06.02, 16:26
                          Gość portalu: agul napisał(a):

> Slyszalas, NIESZCZESLIWOSC JEST NAM PISANA!!!! BUHAHAHAHAHA dawno sie tak nie
                          usmialam. Wiem niemila jestem, ona mi wspolczuje, a ja sie smieje, ale ta
                          nieszczesliwosc mi pisana.. :))))))))))))

Hihihi.
                          No tak.

Daj spokoj ... ide skoczyc z jakiegos ladnego wiezowca w Warsaw. Najlepiej
                          takiego, w ktorym sa fajne butiki, zeby bylo bardziej konsumpcyjnie hle hle :)

r
                      • muzaaa Re: :)) 27.06.02, 16:25
                        O jejku:) jakbym byla troche blizej to pewno i pazurem bym dostala. Nie
                        przeszkadza wiec w bardzo budujacej wymianie mysli:)
                        • Gość: agul Re: :)) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 16:26
                          Mi wystarcza moj jezyk, nie potrzebuje pazurow, ale to zastanawiajace ze tak
                          szybko przyszlo ci to do glowy...
                    • anexxa Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie 27.06.02, 16:47
                      matkoboskokozlowsko. kolejna istota, ktora chce nam
                      otworzyc umysly na glod w somalii, prawa czlowieka w
                      chinach, nowa ksiazke tokarczukowej i wystawe shirin
                      neshat w csw.

muzaaa, lopatke w garsc i wysuwaj do innej piaskownicy.

jak bede chciala wzniosle pokonwersowac o postkoitalnej
                      prozie anais nin, pojde gdzie indziej. i reszta tez.

tak wiec, kochana, naucz sie zwracac uwage na tytuly, w
                      tym przypadku chodzi mi o tytul forum oraz tytul watku.

xx. - plotkara pierwszego stopnia, dyplomowana.
                      • Gość: agul Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 16:52
                        Nie wyganiaj jej, moze nie ma z kim pogadac? W koncu juz stara jest pewnie maz
                        ja zostawil bo nie mogl zniesc pseudointelektualnej atmosfery i teraz na nas
                        wylewa swa gorycz..
                        Witamy w klubie bezmozgowych zawistnych suk:)
                        • anexxa o plotkach, n. kidman i cellulicie 27.06.02, 17:21
                          plastikowych zmij, agul:) ukulysmy to okreslenie jakis
                          czas temu z rooda - plastik od sztucznych zabiegow
                          upiekszajacych, zmije od charakteru;)

nawiasem mowiac, kidmanowna miala jakis czas temu dobre
                          zdjecie, siedziala na fotelu, noga na noge i taaaaki
                          zwis na udzie! jak to w ogole mozliwe???

a ja sobie na moje uda z cellu zakupilam spodnie w
                          supermany;) schowam, nikt nie bedzie widzial;))

a moze warto byloby zainwestowac w cellese philipsa?
                          chociaz nie wierze w domowe studia masujaco-ulepszajace.

xx.
                          • Gość: agul Re: o plotkach, n. kidman i cellulicie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 17:30
                            Ale podobno ten cellesse dziala! tak przynajmniej pisaly dziewczyny na forum. A
                            poza tym jak nicole ma taki zwis to my sie naprawde nie mamy czym przejmowac bo
                            my mamy duzo mniejszy od niej:))) Taaa, plastikowa zmija, to jest to:))
                            • anexxa Re: o plotkach, n. kidman i cellulicie 27.06.02, 17:36
                              cholera, pozycze to moze od sasiadki i zobacze, czy to
                              cos warte.

ale teraz mam duuuzo czasu, bede cwiczyc przed tv
                              aerobik i spacerowac z pieseczkiem;)

xx.
                              • dziecko_rewolucji Dziekuje za celne odpwiedzi na swoj post 27.06.02, 20:47
                                i z wdziecznosci poleca serwis www.vipnews.pl na ktorym cellulit polskich i nie
                                tylko gwiazd widac w calej ostrosci.
                                Zycze milych wrazen!
                • Gość: Ania Re: KOchane, a czy wy nie moglybyscie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.06.02, 16:28
                  Brawo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka