Gość: kaja IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.05, 10:33 haj czy ktos tego uzywa? mi to polecila Pani dermatologo kosztuje ok 15-17 zl, w aptekach i sklepach ielarskiech czy on dziala jak np antidral? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba2 Re: super deo- reutter potliwosc 23.04.05, 10:57 Nie działa tak jak jak antidral. Przede wszystkim nie jest tak skuteczny, ale co najwazniejsze nie ma w nim chemii, a jedynie minerał. To jest taki kamień, który trzeba zwilżyć wodą przed posmarowaniem pocących się miejsc. Zapewnia ultracieniutką powłokę antybakteryjną, która nie pozwala na rozkładanie się cząsteczek potu. Ale wbrew temu co jest napisane na opakowaniu nie wytrzymuje nawet 12 godzin. No, moze w chłodniejsze dni. Ale jak dla mnie jest wystarczający, i zupełnie nie pozostawia śladów - nic a nic. W Krakowie kosztuje 14 zł i chyba faktycznie wystarczy mi na rok, albo i dłużej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: super deo- reutter potliwosc IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.05, 11:30 dzieki. a powiedz czy jesli jest ta powloka to on powstrzymuje tylko zapach czy tez nie ma plam?i rozumiem ze uzywa sie go codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: super deo- reutter potliwosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:43 Na mnie wogóle nie działał. A nie pocę się jakoś strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: super deo- reutter potliwosc 24.04.05, 18:24 Powstrzyuje też wydzielanie potu, ale nie przez cały dzień. Ja go używam tylko w chłodne dni. Mam wrażenie że upałow nie przetrzyma, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś