Dodaj do ulubionych

bazy pod podkład

IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.04.05, 22:10
w sierpniu biorę ślub i jak wiadomo chciałabym wyglądać olśniewająco,problem
w tym,że mam mieszaną cerę (czoło i nos strasznie się świecą)dlatego pod
podkład chciałabym zastosować bazę;obecnie stosuję baze z Inglota(nie jestem
zadowolona,efekt matujący kiepski),dlatego zwracam się z prośbą o wyrażenie
swoich opinii na temat innych tego typu produktów(opinie na stronie wizaz.pl
nie zaspokoiły mojego głodu wiedzy,opinie są sprzeczne,wiadomo każdy ma inną
cerę,dlatego zależy mi szczególnie na zdaniu osób z cerą mieszaną skłonną do
przetłuszczania) ;z góry dziękuję i pozdrawiam:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: hotka Re: bazy pod podkład IP: *.bydgoska.krakow.pl 24.04.05, 01:40
      J ateż przyłączam się do pytania, bo też mam ślub w sierpniu i również mam cerę
      mieszaną.
      Odpowiedzcie proszę.
      • vertige Re: bazy pod podkład 24.04.05, 09:14
        Ja uzywam bazy Lumene, na moją mieszaną cerę jest świetna, więc polecam.
        • Gość: suzi Re: bazy pod podkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 12:30
          a moze zamiast bazy pod podklad tzw. puder fixator Art Deco,sama nie uzywalam
          ale podobno bardzo dobrze utrwala makijaz,z tego co wiem ma postac sypkiego
          pudru ktorym wykancza sie makijaz i dzieki temu dluuuuuzej sie utrzymuje na
          twarzy:)
        • Gość: hotka Re: bazy pod podkład IP: *.bydgoska.krakow.pl 24.04.05, 15:47
          A ile kosztuje ta baza Lumene i jak działa? Utrwala też makijaż dobrze?
    • Gość: len Re: bazy pod podkład IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 13:50
      Wejdz na Wizaz i poszukaj opini. Jest cala kategoria baz pod makijaz. Z tego,
      co pamietam, bardzo dobre opinie maja bazy Guerlain.

Pozdrawiam!
    • Gość: stokrotka Re: bazy pod podkład IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.05, 17:41
      Cześć. Dostałam gratis w Sepforze próbkę takiej właśnie bazy pod pokład.
      Oddałam go mamie, która go używała i naparwdę wyglądała świetnie! Jeżeli jesteś
      z większego miasta to podejdź do Sepfory i poproś o taką prókę. Zawsze lepiej
      wypróbować :)
    • Gość: hotka Re: bazy pod podkład IP: *.bydgoska.krakow.pl 24.04.05, 18:03
      Przy okazji chciałam spytać o bazę pod cienie. Co polecacie, żeby cienie się
      długo trzymały na powiekach?
      • Gość: dordulka Re: bazy pod podkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:09

Lumene, rewelacja!!!!!
        • vertige Re: bazy pod podkład 25.04.05, 08:36
          Kupiłam za 36 zł w Galerii Centrum. Lumene swietnie utrwala makijż, po całym
          dniu wyglada jak swiezo zrobiony, ewntualnie drobne popraweczki i jest ok.
          • new_woman Re: bazy pod podkład 25.04.05, 08:49
            Zgadzam się w 100%! Zawsze czytałam tutaj zachwyty dziewczyn nad ta bazą, ale
            jakoś nie mogłam w to uwierzyć. Aż w końcu kupiłam. I teraz mój makijaż w
            ygląda naprawdę świetnie i utrzymuje sie przez kilka godzin!

Pozdrawiam i polecam:)
    • Gość: macho Re: bazy pod podkład IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.04.05, 10:29
      Iza po co ci ten slub??!! Za kase ktora chcesz na to wydac,lepiej wyjedz do
      jakiegos egzotycznego kraju i poszalej.Ja tak zrobilem i to byla moja najlepsza
      decyzja w zyciu. Polecam Meksyk!!!Zycie jest zbyt krotkie by wiazac sie z
      jednym partnerem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka