Dodaj do ulubionych

jak uzywać chusteczek Olay?

25.04.05, 16:01
Mam te chusteczki Olay ale nie jestem pewna czy dobrze je uzywam. Robie tak:
polewam wodą, pocieram aż wytworzy się piana i przemywam buzie. Problem mam z
tym jak to spłukac? Moje są z USA i w instrukcji jest napisane "rinse (for
best results use cloth)" ale jaki cloth? Czy chodzi o to ze mam wypłukac
chusteczke i zmyc mydło z buzi czy mieć osobną szmatke?
Obserwuj wątek
    • Gość: malena Re: jak uzywać chusteczek Olay? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 16:18
      ja najpierw chusteczką oczyszczam twarz a potem zmywam normalnie wodą i po
      wyzuszeniu tonik.
      • Gość: Aśka Re: jak uzywać chusteczek Olay? IP: *.szwajcarska.pl 25.04.05, 17:52
        Na tych chusteczkach napisane jest, że zastępują również i tonik.
    • a.kopiko1 Re: jak uzywać chusteczek Olay? 25.04.05, 19:24
      "cloth" to sa właśnie te chusteczki. Najpierw używasz tych chusteczek (ja je
      przecinam na pół) i potem moczysz je w wodzie aby spłukać pianę i tą mokrą ale
      już bez piany chusteczką zmywa się twarz. Potem nie potrzeba już toniku, mleczka
      ani peelingu.
      • Gość: Aśka Re: jak uzywać chusteczek Olay? IP: *.szwajcarska.pl 25.04.05, 20:57
        Ale jakoś zagmatwanie napisałaś. Mam te chusteczki i konsultantka powiedziała
        mi, że można jedną chusteczkę podzielić na dwie części, wtedy starcza na dłużej
        i myć twarz jak jest napisane wyraźnie na opakowaniu czyli - zmoczyć lekko
        chusteczkę, potrzeć aż się wytworzy piana, zmyć makijaż oczu gładką częścią
        chusteczki, twarz tą chropawatą bardziej stroną, po czym zmyć wodą i koniec.
        I nie rozumiem po co je moczyć żeby spłukac pianę, bezsens. Bo jak się zmoczy
        tę chusteczkę to właśnie wytwarza się piana i podczas zmywania twarzy ta piana,
        mniejsza ale jest nadal.
        • Gość: winogroneczka Aska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:07
          Gość portalu: Aśka napisał(a):
          > po czym zmyć wodą i koniec.
          > I nie rozumiem po co je moczyć żeby spłukac pianę, bezsens. Bo jak się zmoczy
          > tę chusteczkę to właśnie wytwarza się piana

no ale widzisz, na moich jest napisane ze własnie najlepiej uzyc do zmywania
          jakiejs szmatki, tylko nie wiedzialam o co chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka