Gość: kaja1978 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:28 W Rossmanie jest promocja na balsamy i mydła w płynie ISANA. Balsam 4,99, mydło 3,99 świetne są bardzo polecam! Szczególnie balsam z zielona nakretka i z granatowa!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julita30 Re: Balsamy ISANA polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:53 Ja te balsamy kupuje w niemczech ,w ich Rossmanie.Lubie.Fajny jest tem własnie z granatowa nakrętka, ładnie pachnie, dobrze nawilża.Ten z biała nakretka to lotion i jest za rzadki.Polecam tez żele pod prysznic Isana, szczególnie te aromaterapeutyczne, oraz te z serii limitowanej z cymnamonem. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: Balsamy ISANA polecam!!!!! 25.04.05, 21:25 a te z cynamonem sa do dostania u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja1978 Re: Balsamy ISANA polecam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:03 Nie widziałam w naszym Rossmanie!Szkoda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nian Re: Balsamy ISANA polecam!!!!! IP: *.ipt.aol.com 26.04.05, 00:23 Te ceny sa kosmiczne, rossmann omijam dalekim lukiem. 4 zl. za glupie mydlo? Bezczelnosc! Ta sama kostka kosztuje w Niemczech polowe. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Balsamy ISANA polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 08:04 W moim małym miasteczku nie ma Rossmana, ale z racji tego że jest to miasto przygraniczne -zaopatruje się w niemieckim Rossmanie.Nawet nie wiedziałam że w polskich Rossmanach sa balsamy z serii o której mówimy.W niemczech spora butla tego balsamu kosztuje o ile się nie myle 1,20..więc tyle samo co w polsce.A mydło to chyba w płynie , z dozownikiem?? Odpowiedz Link Zgłoś