Dodaj do ulubionych

Żylaki?? o nieee ja nie chcę

IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 26.04.05, 21:34
Mój problem moze wydać się śmieszny,ale zauwazyłam ze zaczynają pękac mi
zyłki na nogach.Nie chce w wieku 20 lat walczyc z zylakami.Co moge zrobic
zeby opóźnić ich rozwój??
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: Żylaki?? o nieee ja nie chcę 26.04.05, 21:46
      z jakichś naturalnych metod, to unikać gorących kąpieli, kosmetyków z kofeiną,
      depilacji woskiem na ciepło, łykać Rutinoscorbin na wzmosnienie naczyń
      krwionośnych, stosować balsamy do skóry naczykowej, na już istniejące wylewy
      czy pęknięte naczynka dobry jest krem Eris z serii Pharmaceris Capilaril K-1%
      Active, mnie usunął spory i granatowy wylew po pękniętej normalnej żyle. też
      mam problemy z naczynkami na nogach, też mam 20 lat i też obawiam się, jak to
      będzie za kilka lat:/
      pzdr.
      • Gość: 20stka Re: Żylaki?? o nieee ja nie chcę IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 26.04.05, 21:57
        Wow dzieki bardzo :) czekam na dalsze opinie
    • Gość: beata Re: Żylaki?? o nieee ja nie chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:13
      a mnie nic nie pomogło ,ide w czwartek do dermatologa...
    • sitc Re: Żylaki?? o nieee ja nie chcę 26.04.05, 23:37
      Chyba mylisz żylaki z pękającymi naczynkami krwionośnymi. To co opisujesz to
      raczej popękane naczynka, żylaki wyglądają jak poprostu nabrzmiałe żyły tuż pod
      skórą.
      • bzzzk Re: Żylaki?? o nieee ja nie chcę 27.04.05, 00:06
        też tak uważam, ale myślę, że dziewczynie chyba chodziło o obecność tych
        pierwszych i ewentualną możliwość pojawienia się w przyszłości tych drugich:)
        jak ktoś ma kruche naczynka, to często i z żyłami jest coś nie tak (ja tak mam)
        naczynka pękają, a od wenflonu w szpitalu pękały mi czasem żyły <wiem, że brzmi
        to starsznie;)> też są słabe.
        pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka