Dodaj do ulubionych

Krem pod oczy

IP: 212.75.114.* 27.04.05, 08:41
Jaki polecacie krem pod oczy? Mam 29 lat i zauważyłam pierwsze zmarszczki pod
oczami. Przeraziłam się. Do tej pory używałam tylko kremów nawilżających, ale
chyba czas na coś mocniejszego.
Obserwuj wątek
    • liss.ek Re: Krem pod oczy 27.04.05, 09:28
      Ja jestem troszkę młodsza (24 l.) i używam kremu Ziaja. Jestem bardzo
      zadowolona, naprawdę rozjaśnił mi cienie i pozostawia miłe uczucie odprężenia.
      Znalazłam go na stronie tej firmy - odwiedź ją, mają dużą ofertę i na pewno
      znajdziesz coś dla siebie.
      • Gość: Moni Re: Krem pod oczy IP: 212.75.114.* 27.04.05, 10:52
        Dzięki, a może odezwie się ktoś bliżej 30-tki?
        • gloria25 Re: Krem pod oczy 27.04.05, 10:57
          Mam prawie 26 lat. Nie pamietam nawet ilu kremow pod oczy uzywalam... z
          przeciwzmarszczkowych wyprobowalam Nivea z Q10. Mimo, ze na wizaz.pl ma zle
          recenzje... ja bylam z niego calkiem zadowolona (ale nie mam wyraznych
          zmarszczek, tylko takie drobne powodowane wysuszeniem). Krem bardzo dobrze
          nawilza i wyraznie wygladza skore. Teraz uzywam kremu pod oczy Anti Age
          Biodermy z filtrem SPF 30. Proponuje sprobowac :)
    • anaeva Re: Krem pod oczy 27.04.05, 11:07
      Obawiam się, że kremy ziaji mogą być za słabe

Gorąco polecam Ci krem dermiki - preventi. Na pewno będziesz zadowolona!!!
      Dobre są też kremy pod oczy z la roche posay. Na pewno cos sobie dobierzesz!
      Pozdrawiam!!!
      • liss.ek Re: Krem pod oczy 27.04.05, 11:13
        Nie będę głupio się upierać, ale mają ofertę dla każdego wieku i rodzaju
        problemu, z którym chce się zmierzyć używająca. Moja mama stosuje z kozim
        mlekiem i też jest zadowolona, a przekroczyła piećdziesiątkę. Ja jestem po
        prostu zachwycona tym, że za tak niedrogi krem moge ręczyć, a najlepszym dowodem
        moje znikające cienie :)
        • Gość: intraday Re: Krem pod oczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.05, 11:18
          A jaki krem uzywasz Ziai? Moze pietruszkowy? Bo akurat ten oceniam bardzo
          wysoko jak na te 6zl
          • liss.ek Re: Krem pod oczy 27.04.05, 11:20
            Nie, taki czerwony. Czekaj, co na nim piszą... Mam: 100 % pielęgnacji, krem pod
            oczy korygujący. A o tym z pietruszki wyczytałam właśnie tu na forum, co
            skłoniło mnie do odwiedzenia strony, ale wybrałam inny. Ja płaciłam ok. 5 zł.
            • Gość: intraday Re: Krem pod oczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.05, 11:29
              Wiem o ktorym piszesz, dzieki
              • Gość: lena Re: Krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:41
                soraya krem pod oczy, ta seria liftingujaca. Nie wiem co ziaja do swoich
                kosmetykow dodaje ale kazdy ich krem powoduje u mnie uczulenie, wszystko
                swedzi, piecze, a oczy czerwone i przez lzy nic nie widze.
                Dodam ze mam 32 lata
                • Gość: Moni Re: Krem pod oczy IP: 212.75.114.* 28.04.05, 09:38
                  Dzięki za informacje. Piszcie również ceny kremów, które polecacie (ile
                  kosztuje polecany przez glorie25 krem Bioderm)
    • Gość: kasiek Re: Krem pod oczy IP: 195.117.137.* 28.04.05, 16:11
      Ja stosuję krem pod oczy z placentą, firmy etre belle. Jest też specjalna
      maseczka. Rewelacja. Ale do nabycia tylko w gabinetach kosmetycznych.
      • Gość: monias1 Re: Krem pod oczy IP: 217.97.133.* 28.04.05, 16:19
        a w jakim salonie mozna kupic te maseczke z placenta??
        ps. krem Biodermy kosztuje ok. 30 zeta
        • Gość: margaryna Re: Krem pod oczy IP: 193.95.186.* 28.04.05, 16:27
          mam 31 lat. dostalam probke Lancoma Primodale Optimum. uzywam juz tydzien i
          chyba go sobie kupie. calkiem niezly. dotad uzywalam Lancoma Hydra Zen ale on
          jest dla mlodzszych bo nie koryguje zmarszczek a juz mi sie pojawily:-( ceny
          obu tych kremow to ok E35 (nie wiem ile w polsce)

czy ktos wie gdzie w lodzi kupic ten czerwony krem ziai 100%... cos tam bo
          kupilam sobie ten do twarzy ale nie bylo ani kremu pod oczy ani balsamu.
          please!!!
    • Gość: Nadia Re: Krem pod oczy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.05, 16:27
      Ja uzywam maseczki pod oczy i okolice ust firmy Matis - rewelacja. Polecam.
      Kupuje u kosmetyczki (tylko do sprzedazy profesjonalnej).
      • misia.m Re: Krem pod oczy 28.04.05, 22:52
        Mnie pasuje Oeparol -pod oczy ok.8 zł , a ostatnio Eris-seria Lirene-krem z
        folacyną(12-15zł)
        a teraz testuję AA-Vitalift( firmy Oceanic) pod oczy (ok. 16zł).Mój wiek- po
        30tce:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka