Dodaj do ulubionych

PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM

IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 30.04.05, 14:42
KUPILAM JUZ 3-CI RAZ PUDER BRAZUJACY FIRMY VIPERA NR 501 CENA TYLKO OK.12ZŁ
POLECAM GO SZCZERZE!JESLI KTÓRAS Z WAS GO STOSOWAŁA TO PEWNIE MA CO SAMO
UDCZUCIE
JAKIE JESZCZE BRAZUJACE STOSUJECIE PUDERKI?
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM IP: *.echostar.pl 30.04.05, 17:22
      Ja uzywam z inglota, juz drugi rok. Ma takie male zlote drobinki. <skora sie
      swieci ale tak naturalnie. Bardzo fajny
      • Gość: KAMA Z USTKI Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 30.04.05, 17:25
        OLU A JAK CENOWO? BO TEN VIPERA TO JAK WIDZISZ TANI I REWELACYJNY
    • jasna_79 Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM 30.04.05, 20:13
      A ja używam Avonu, kupiłam przez Allegro za 25 zł (z przesyłką).
      Nałożony zbyt małym pędzlem robi marchewkowe plamy, ale nakładany dużym ładnie
      ociepla, rozświetla cerę i trzyma się cały dzień.
      • lady Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM 30.04.05, 21:22
        Rany, ze mnie zrobił krewną pomidora, a nakładałam olbrzymim pędzlem. :-/
        Ja lubię kulki Oriflame Giordani. I to jedyne co lubię z tej firmy.
        • Gość: Aknee Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.05.05, 19:58
          A cos dla bardzo bardzo jasnej cery???? czy ten giordani sie nadaje?? nie chce
          byc marchewkowa... chce jedynie zdziebko sie opalic...
          • Gość: Karolina Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 10.05.05, 16:31
            Mam jasna cere i uzywam pudru w kulkach z Avonu i nie powiem zebym byla po nim
            pomaranczowa. Z natury straszny bladzioch jestem i przy niewielkiej ilosci
            pudru mam "normalny" kolor skory, a jak chce byc troszke ciemniejsza nakladam
            wiecej (oczywscie pedzlem) A jesli dla kogos jest za ciemny (choc trudno mi to
            pojac) mozna wyjac te najciemniejsze kulki i sprawa zalatwiona. Z tego co wiem
            sa takie punkty, w ktorych mozna wyprobowac kosmetyki Avonu, wowczas bedziesz
            miec pewnosc czy Ci odpowiada czy nie, bo poco wyrzucac kase w bloto jesliby Ci
            nie podpasowal.

Co do Vipery... kiedys uzywalam i nawet mi odpowiadal (najbardziej chyba cena)
            ale jednak wole puder w kulkach bo jest wygodniejszy w aplikacji.
        • sitc Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM 06.05.05, 23:23
          Vipery nie miałam, ale Oriflame nie pasował mi strasznie- jakiś taki dziwny
          odcień na mojej skórze miał. Ja od chyba już 4 czy 5 lat używam pudru
          brązującego Avonu. Avon jak to Avon jakość bardzo średnia, ale mimo że szukałam
          wśród lepszych marek nie znalazłam tak idealnego dla mnie odcienia.
    • Gość: bibi Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:22
      Ja się zastanawiam nad zakupem Manhattan Clearface, wypatrzyłam jakieś nowe
      brązujące. Myślicie że warto? Cena nawet nie taka powalająca - 17 zeta...
    • aniielica Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM 06.05.05, 23:33
      Ja też już drugi rok używam Vipery i jest rewelacyjny. Mam jasną karnacje z dużą ilościa piegów, a on nadaje mi śliczny odcień cery. Bardzo go lubię (uwielbiam te złote drobinki) i czuję ze niedługo będzie trzeba kupić nowe opakowanie:)
      • aretse11 Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM 07.05.05, 17:45
        Pierre Arthes..sa 2 odcienie jeden z rozowymi,jeden z zoltymi kulkami,cena
        25zl,polecam..bardzo dobre..przedtem stosowalam Giordani-oriflame..tez bylam
        zadowolona..ale ten jest lepszy:)
        • Gość: Aknee Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.05.05, 10:57
          Kamciu z Ustki, kupilam ten puderek vipery, ale nr 502 - ozywiajacy i
          delikatnie brazujacy. Mialas racje, jest super. Nakladam duzym pedzlem, puszek
          jest do niczego, choc efektownie wyglada. Sam puderek to cud - miod! Srebrne
          drobinki tez mi sie podobaja, nadaja buzi jakis taki wesolutki wyglad :)
          • Gość: KAMA Z USTKI Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 08.05.05, 11:44
            Cieszę się że jesteście zadowolone ja też nakładam go dużym pędzlem! bo na
            puszek osadza się zbyt duża ilość pudru i nie wyglada to efektownie.pozdrawiam
            serdecznie
            • medzi1 Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM 10.05.05, 15:00
              niewiecie gdzie w Krakowie mozna kupic puder vipera ja nie moge nigdzie znalesc
    • Gość: ada Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:15
      ja mam ozywiający w kamieniu ze srebrnymi drobinkami i sypki brązujący ze
      złotymi, oba są doskonałe, dają naturalny efekt opalonej, zdrowej buźki, nie
      robią plam; oczywiście nakładam je grubym, miękkim pędzlem
    • Gość: nel Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM IP: 213.73.26.* 08.05.05, 15:01
      czy chodzi o ten puder :
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?
      tsid=1&csid=c004725ffedbc325a866a84897f9467c&cmd=details&itemid=2459 ???
      • kalia_t Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM 08.05.05, 15:10
        Nie miałam Vipery, a z brązujących używam na zmianę:
        Max Factor Terra Mediterranea 2 Bronze(świetny efekt, ale tylko nakładam
        pędzlem, puszek sie nie nadaje)
        Avon Kulki Arabian Glow (efekt niezły, ale nie można przesadzić, też nakładam
        pędzlem).
    • skidblandir no na wizazu ma 4,35... 08.05.05, 17:57
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=6b958e39b72ce2598dc3070030d7b2f7&cmd=details&itemid=4166
    • colleen_1 Re: PUDER BRĄZUJĄCY-POLECAM 10.05.05, 16:38
      A ktory polecacie? Sypki czy prasowany?
      Jak kiedys mialam prasowany w granatowym opakowaniu z drobinkami, ale chyba go
      wycofali bo na www Vipery go nie ma. A rzeczywiscie byl super i nadawal sie do
      jasnej cery.
      Macie jakies linki do zdjec tego pudru?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka