Gość: Klara Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.4web.pl 03.05.05, 11:17 Z bólem serca musze przyznać, że jest to Herbal Essence NATURAL vOLUME( TEN ŻÓLTY) Rzeczywiściepodnosi na jeden dzień włosy, ale zapach tego szamponu, którym nie wiedzieć czemu wszyscy się zachwycają, to dla mnie tradedia...Jak owocowe Fructisy - paskudztwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.gdynia.mm.pl 03.05.05, 11:58 Herbal?!Nie zauważyłam zadnego działania!Zobacz na wizazu,tam masz mnustwo opinii na temat kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.4web.pl 03.05.05, 12:06 Może to zależy od włosów - mnie ewidentnie robi na głowie aureolkowaty welon, a to nie takie łatwe, bo mam włosy długie, do pasa...Niemniej jednak leję ten szampon do wszystkiego łącznie z praniem majtek:))))), bo zapach dopraowadza mnie do szału! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.chello.pl 03.05.05, 12:23 Gliss Kur dla mnie, chyba niebieski, ale nie pamięam - można się zorientować czytając napisy na opakowaniach, który to. Herbal nie robi mi nic. Myślę, że to indywidualna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.chello.pl 03.05.05, 12:41 fryzjerski goldwell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: NAJLEPSZY SZAMPON DO OBJĘTOŚCI IP: *.chello.pl 03.05.05, 13:12 Trochę się naużywałam specyfików do zwiększania objetości. Bardzo dobry jest wg mnie szampon profesjonalny Welli z serii Back to Basics- Wild Berry(borówkowy).Daje niesamowity efekt.Kosztuje niewiele jak na produkt profesjonalny-32 zł-jest bardzo gęsty i wydajny,przy tym cudownie pachnie. Nie wiem czy jeszcze jest dostępny bo jakoś ostatnio go nie widziałam. Wyglada tak: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=38fe74676815f55535a204d6ecedf287&cmd=details&itemid=2936 Obecnie używam Farouka Biosilk-Silk Thickening Shampoo-38 zł-też jest dobry,ale Wella jednak lepsza. Odradzam natomiast wychwalany tak przez niektórych Kerastasse(Bain Volumactive)- kompletnie żadnych efektów,a cena niemała. Odpowiedz Link Zgłoś