Dodaj do ulubionych

Firma JOANNA, dobra????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:38
Z powodu braku wiekszej gotówki kupiłam dzisiaj szampon Joanny (z odżywką, 2
w 1)do farbowanych i normalnych oraz balsam do włosów suchych i zniszczonych
i jestem ciekawa jak zadziałaja na moje włosy.Używałyscie moze jakis
kosmetyków tej firmy, napiszcie prosze jakie były efekty?!pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kama z ustki Re: Firma JOANNA, dobra???? IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 05.05.05, 20:46
      całe zycie mam swiadomosc ze farby tej firmy bardzo niszcza włosy a o reszcie
      kosmetyków nic nie wiem
      • brzoza12 Re: Firma JOANNA, dobra???? 05.05.05, 21:53
        ja uzywalam tylko odzywek i jestem bardzo zadowolona, szczegolnie z tej
        witaminowej do wlosow farbowanych bez splukiwania
    • Gość: bibi Re: Firma JOANNA, dobra???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:53
      Farby owszem może nie sa najlepszej jakości, ale nie moge się wypowiedzieć
      jednoznacznie, bo nie używałam. Uzywałam natomiast szamponów i odzywek i jak
      dla mnie są po prostu super, bardzo pomogły na moje suche i zniszczone włosy.
      Używałam szamponu z odzywka do suchych i maski z tej samej linii - pomogły.
      Kiedyś używałam odżywki z rzepą i bardzo wzmocniła moje włosy - były po
      pierwszym użyciu bardziej błyszczące i ładniejsze.
      Stosowałam też zel z odzywka z serii Algi i wg mnie to najlepszy na rynku i nie
      niszczy ( nie wysusza ) włosów, podobnie jak spray ochronny z tej samej serii.
      Natomiast nie polecam kosmetyków typowo do stylizacji - pianki, lakiery, ale
      rzadko uzywam i właściwie z zadnymi nie mam większych doświadczeń :-)
      Osobiście polecam Joannę - za tą cene to bardzo przyzwoite kosmetyki
      pielęgnacyjne!
    • Gość: Malina Re: Firma JOANNA, dobra???? IP: *.netis.net.pl 05.05.05, 21:57
      Hej,
      mam przetłuszczające się włosy, jeżeli myję je szamponami typu Pantene, Loreal,
      Timotei itp to na następny dzień rano muszę myć ponownie. Kiedyś kupiłam z
      Joanny 2 różne szampony. I już wieczorem moje włosy wyglądały jakbym ich 2 dni
      nie myła :( Nie polecam. Timotei jest ciut droższy a o niebo lepszy.
      Pozdrawiam.
      • Gość: bibi Re: Firma JOANNA, dobra???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:59
        Moze użyj z rzepą... Ja wiem że pomaga
        • myszak123 Re: Firma JOANNA, dobra???? 05.05.05, 23:47
          Witam ostatnio przez przypadek kupilam odzywke tej firmy,chcialam kupic ta
          ktorej uzywalam do tej pory ale niestety nie bylo jej w sklepie a dla
          mnie "dzien bez odzywki dzien stracony":),wiec wzielam odzywke Joanna rzepa -
          wzmacniająca do wlosow przetluszczajacych sie i ze sklonnoscia do
          wypadania,zaplacilam za nia ok 3,20:) i jak dla mnie jest rewelacyjna (a wiele
          odzywek juz przetestowalam) Teraz nie zamienilabym jej na inna,dla mnie
          rewelacyjna,dotychczas uzywalam wielu odzywek tych aptecznych i tych z wyzszej
          polki,ale jeszce zadna tak nie ozywila moich wlosow sa lsniace i faktycznie
          mniej sie przetluszczaja,Polecam
          • slunko Re: Firma JOANNA, dobra???? 06.05.05, 00:14
            Ja uzywam szamponu z rzepa (z odzywka, 2 w 1). Jest rewelacyjny! Innych kosmetykow Joanny jeszcze nie probowalam...
    • Gość: Asik Re: Firma JOANNA, dobra???? IP: 80.48.249.* 06.05.05, 09:21
      Słyszałam różne opinie na temat szamponów JOANNA. Moja koleżanka stanowczo mi
      odradzała, bo jej fryzjerka mówi, że to najgorsze szampony na rynku. Ja
      natomiast używałam szmponu przeciwłupieżowego tej firmy ( kilka lat temu moze
      7lat) i byłam zadowolona, zero łupieżu, może trochę rozjaśniał włosy, ale
      większość przeciwłupieżowych ma takie działanie. Co do innych produktów to nie
      mam zdania, bo nie używałam.
    • basbusaa Re: Firma JOANNA, dobra???? 06.05.05, 09:26
      Używam odżywek do włosów firmy Joanna. Jak dla mnie są naprawdę dobre. Po
      żadnych innych nie rozczesuję tak łatwo włosów i nie są tak błyszczące. Ale
      pewnie jak każdy kosmetyk, jednemu pasuje innemu nie.
    • Gość: asia Re: Firma JOANNA, dobra???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:24
      dla mnie rewelacyjne są odżywki do włosów, które możmna kupić tylko w
      hurtowniach fryzjerskich. Odżywka- maska w niebieskiej butelce- 1000 g(bardzo
      duża ii na długo starcza) doprowadziła moje włoski do porządku, a zapłaciłam
      za nią chyba 12 zł, teraz kupiłam sobie balsam też 1000g - 9 zł, i również jest
      rewelacyjny. Naprawdę bardzo polecam te dwie odżywki, ślicznie pachną i są
      lepsze od tych sporo droższych. Używałam Goldwella, Loreala, ale te Joanny są
      naprawdę o wiele skuteczniejsze.
      Ja się zaopatrzam w Warszawie na ul. 11 Listopada, koło dworca Wileńska.
      Pozdrawiam
      • Gość: Anka Re: Firma JOANNA, dobra???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:31
        Używam regularnie szamponu koloryzującego z Joanny, jest BARDZO dobry: nadaje
        naprawdę ładny, naturalny odcień z super połyskiem. I kosztuje 6 zł.
    • Gość: Ania Re: Firma JOANNA, dobra???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:07
      Ja byłam zadowolona z serii czarna rzepa.Teraz kupiłam piankę-krem do depilacji
      i też jestem ok. bo ma dosyć gęstą trzymającą się konsystencję i zapach
      znośny.Nie jestem tylko przekonana do szamponów naturia ale miałam też farbę do
      włosów i nie było tak żle z moimi włosami.
      • Gość: ******* Re: Firma JOANNA, dobra???? IP: 217.75.54.* 06.05.05, 21:41
        Ja polecam odzywki szczegolnie taka w zielonej butelce chyba pantivit 60 albo
        90 niepamietam.Gume do kreatywnej stylizacji wlosow w zlotym opakowaniu<w
        srebrnym jest gorsza>.Zel nablyszczajacy z woskiem<nie ma dzialania
        usztywniajacego najlepiej stosowac go do wycieniowanych wlosow>A lakiery sa
        super ale dla osob ktore pragna miec elastyczne wlosy a nie mocno
        utrwalone.Farby nie sa rewelacyjne ja lubie z garniera:)Hmm jak sobie cos
        przypomne to dopisze jeszcze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka