Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w Trójmiescie

IP: *.chello.pl 05.05.05, 21:40
Taki co umie uczesać awangardowo i odmładająco i umie dopasować do urody.
Znacie takich? bo szukam i szukam i po kazdej wizycie jestem niezadowolona:(
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: dobry fryzjer w Trójmiescie IP: *.chello.pl 05.05.05, 22:09
      Poradzcie coś dziewczynyyyy......
      • olalia Re: dobry fryzjer w Trójmiescie 06.05.05, 09:10
        Zobacz kobietko w poscie: Biała lista fryzjerów! Tam dziewczyny polecaja kilku
        fryzjerów w trójmiescie.Ja jestem z Gdyni i na pewno odwiedze polecany
        zakład 'Roberto" na Kamiennej Górze!
        • Gość: synapsa Re: dobry fryzjer w Trójmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 09:25
          hey.wejdz sobie na biala liste fryzjerow,w tym poscie jest kilaka salonow z
          gdanska.dosc czesto przewija sie tam salon bogna z wrzeszcza moja kumpela tam
          ostatnio byla i wyglaada bardzo ladnie.ja chodze do tego w madisonie
    • Gość: Sandra Re: dobry fryzjer w Trójmiescie IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.05, 09:20
      Millenium, ul. Sw. Ducha, starówka Gdańsk
      • Gość: kika Re: dobry fryzjer w Trójmiescie IP: *.chello.pl 07.05.05, 17:50
        Baaaaardzo dziekuję dziewczynom i znalazłam link do białej listy fryzjerów-
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=7154618
    • greta.greta Re: dobry fryzjer w Trójmiescie 07.05.05, 18:07
      "Scarlett" w Gdańsku na Przymorzu, ul.Bora-Komorowskiego p.Agnieszka,
      "Abacosun" w Gdynii na Wielkopolskiej, p.Iza
      Robert z Kamiennej przereklamowany na maxa - jak juz salon "Roberto" to iść do
      Jacka
      Ale przyznam, że zdziwiłam się ostatnio bo koleżanka miała ślicznie zrobione
      włosy, a była w gdyńskim Gabriellu, który swego czasu lekko podupadł
      • greta.greta Jeszcze o fryzjerach 07.05.05, 18:13
        Pani Dorota - szefowa salonów "Dorota" (Klif, Alfa) - ścina rewelacyjnie. Nawet
        jak włosy odrastają to trzymają się fasonu i się układają (wiem bo moja mama u
        niej się strzyże i jej włosy zawsze dobrze wyglądają), tylko żeby do niej się
        zapisać to trzeba liczyć się z odległymi terminami - a to akurat nie jest
        pocieszające.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka