Dodaj do ulubionych

Pytanie o Nail Tek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:05
www.allegro.pl/search.php?string=nail+tek&category=1438&country=1
www.allegro.pl/show_item.php?item=50476888
Czy te odżywki są oryginalne? A może kupić Nail Tek Xtra? Używałyście? Pozdrawiam Koleżanki z paznokciami II albo i III sortu. :(
Obserwuj wątek
    • m-habibi Re: Pytanie o Nail Tek 07.05.05, 11:14
      ja mam oryginalna Nail Tek II (z salonu) i na buteleczce jest pelna nazwa
      czyli "Nail Tek II nail program, intensive teraphy for soft, peeling nails" no
      i pojemnosc podana i z tylu buteleczki opisane do jakich to pazurkow i adres
      firmy.
      szukaj takiej (mozesz zadac pytanie sprzedajacemu co ma napisane na butelce a
      dokladnie na naklejce z buteleczki.
      na mnie nail tek II dziala cudownie - w zyciu nic lepszego nie mialam - tylko
      ta cena...
      www.allegro.pl/show_item.php?item=49987610
      to mi wyglada na oryginal i przymierzam sie do niego po skonczeniu obecnej
      buteleczki :)
      • Gość: Mango Re: Pytanie o Nail Tek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:27
        Dzięki, m-habibi. Też zwróciłam na nią uwagę, ale inny link mi się wkleił. No to kupuję. :)
        • m-habibi Re: Pytanie o Nail Tek 07.05.05, 11:33
          no to zdaj relacje czy i tobie tak pomaga :)
          ja mam pazury miekkie jak wata, rozdwajaace sie i w ogole nie nadajace sie do
          niczego i ta odzywka mi pomaga - no ae niestety trzeba ja caly czas stosowac,
          bo po odstawieniu powoli zaczynaja wracac do normy :(
          pozdrawiam i zycze "dzialania" :)
          • Gość: Mango Re: Pytanie o Nail Tek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:37
            Podobno po kuracji tą odżywką powinno się stosować inną. Nie pamiętam jaką (też jest na allegro), bo przede mną etap wstępny. Pewnie, że zdam za jakiś czas relację. :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka