Dodaj do ulubionych

nr tel do Jacques Dessanges

IP: *.sanatorium.pl / *.sanatorium-ciechocinek.pl 07.05.05, 17:21
Zawsze mogłam się dodzwonić 6536497 (lub 8)
Nadal informacja podaje mi te same numery - a od 2 tygodni "nie ma takiego
numeru". Czy zakłąd zmienił numer, a może nie ma już zakładu?
Proszę o pomoc, bo nie wiem, czy mam wysiadać w Warszawie, a muszę jakoś
wyglądać po powrocie z wypoczynku.
Obserwuj wątek
    • Gość: hania Re: nr tel do Jacques Dessanges IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:00
      Warszawianki, pomóżcie mi z tym telefonem...
    • Gość: hania Re: nr tel do Jacques Dessanges IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:30
      PROSZĘ WAS NA KOLANACH.....
    • Gość: prosze bardzo Re: nr tel do Jacques Dessanges IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:22
      SALON DESSANGE
      ATRIUM CENTRUM Al. Janna Pawla II 27 00-867
      NIP 527-23-56-506 VARSOVIE
      Pologne
      Phone : 0048 226536498
      Fax : 0048 228359225
      Email : elmakec@poczta.onet.pl

SALON CAMILLE ALBANE
      Ul Targowa 72 C,H WILENSKA
      02-110 VARSOVIE
      Pologne
      Phone : 0048 22 331 62 00

SALON CAMILE ALBANE
      Centrum Handlowe "ARKADIA”
      AL. JANA PAWLA II 82 VARSOVIE
      Pologne
      Phone : 00 48 22 331 69 91

SALON CAMILE ALBANE
      Ul. KrakowskiePrzedmiesce 47/51
      VARSOVIE
      Pologne
      Phone : 00 48 22 828 44 03
      SALON CAMILLE ALBANE
      CH TESCO UL. POLCZYNSKA 121/125
      VARSOVIE
      Pologne
      Phone : 00 48 22 533 9158

SALON CAMILLE ALBANE
      METROPOLITAN Pl. Pilsudskiego 1,
      00-878 WARSZAWA
      Pologne
      Phone : 00 48 22 331 49 94

• Gość: Aneta Re: nr tel do Jacques Dessanges IP: *.aster.pl 11.05.05, 21:41
        A mnie się właśnie wydawało, że przechodząc w sobotę koło Atrium nie widziałam
        Dessange'a...
        • Gość: hania Re: nr tel do Jacques Dessanges IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:14
          Dziękuję za odpowiedzi.Dodzwoniłam się do jednej z firm w budynku na JP II i
          dowiedziałam się, że salon został przeniesiony do Metropolitan na Piłsudskiego.
          Tylko skąd wziąć telefon, jeśli TP nie zna? Chyba znajdę jakąś firmę w tym
          budynku i poproszę o informacje.
          • Gość: Ania Re: nr tel do Jacques Dessanges IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 12.05.05, 16:22
            J.D. jest na pewno w nowym centrum handlowym Arkadia. Niestety nie znam numeru.
            Mam nadzieje ze wiesz w co sie pakujesz ( poczytaj watek : białą lista
            fryzjerów ) cene totalnie nieadekwatna do efektu. Ale twój wybór
            • Gość: Aneta Re: nr tel do Jacques Dessanges IP: *.aster.pl 12.05.05, 16:35
              W Arkadii Dessange ma salon kosmetyczny, nie fryzjerski.
              • monia76 Re: nr tel do Jacques Dessanges 12.05.05, 16:40
                tel. do JD w metropolitanie: 331 49 94
                • Gość: do Moni Re: nr tel do Jacques Dessanges IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:49
                  Wreszcie zasnę spokojnie. Dziękuję Ci bardzo. A skąd znasz numer?
                  • Gość: hania Dzięki, Moniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:50
                  • monia76 Re: nr tel do Jacques Dessanges 12.05.05, 16:53
                    zadzwonilam do recepcji metropolitana i poprosilam o numer :-) especially for
                    you ;-))) mam nadzieje, ze cie zrobia na bostwo. pozdrawiam
                    • Gość: hania Re: nr tel do Jacques Dessanges IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:01
                      Miałam zrobić to samo, już znalazłam stronę internetową. Dzięki za życzenia.
                      Bóstwem czuję się już (na krótko), bo jestem w sanatarium - geriatria -
                      schorowani strasznie ludzie, więc nietrudno zabłysnąć.
                      A przy okazji - jeden dziadziuś spokoju mi nie dawał, proponował dyskoteki
                      (ledwie się porusza) itp. Po kilku dniach okazało się, że wyczaił, skąd jestem,
                      a że mieszka w pobliżu, miał nadzieję, że będę jego opiekunku w podróży i
                      tragarzem. Kusił darmowym prawie biletem na PKP, bo podobno taki przysługuje
                      opiekunowi inwalidy I grupy.
    • aniolek218 Re: nr tel do Jacques Dessanges 12.05.05, 16:22
      Haniu - domyślam sie że skoro tak zawzięcie szukasz nowego nr do nich to salon
      jest rewelacyjny - może polecisz konkretnego fryzjera? :) bede wdzieczna bardzo
      • Gość: hania Re: nr tel do Jacques Dessanges IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:48
        Aniołku, jestem starą babą, a gdy dostałam się w ręce Pani Eweliny (młoda
        dziewczyna z długimi włosami), to wyglądałam, jakby ubyło mi lat, a przybyło
        włosów. Od ponad 2 lat, jeśli mi Warszawa "po drodze", to korzystam - ból po
        wydaniu pieniędzy równoważy mi mój wygląd. W moim mieście (dużym) proszę o
        obcięcie włosów o 2 cm, ale co jakiś czas muszę pojechać "na zbliżenie się do
        linii". Może mi włosy nierówno rosną i dlatego trudno taką prostą fryzurę
        odtworzyć...
        Aniu, dlatego czesem grzeszę w JD. A co mi na stare lata zostało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka