Dodaj do ulubionych

Musze Wam polecic ...

03.07.02, 14:50
oczywiscie krem Biothermu Hydradetox do cery suchej. Juz o tym byla mowa na
forum, ale jeszcze raz potwierdzam. Dwa tygodnie po rozpoczeciu nowego sloiczka
nie mam ani jednej (slownie: ani jednej) czarnej kropki na nosie.
Hurrraaaaaaaaa.
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: Musze Wam polecic ... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 03.07.02, 14:51
      Naprawde??????? A jest wersja tego kremu do mieszanej albo tlustej skorki?
    • sliwkaa Re: Musze Wam polecic ... 03.07.02, 14:55
      a mozna jeszcze prosic o cene tego cudenka ??

dzieki
      • silie Re: Musze Wam polecic ... 03.07.02, 15:04
        Pierwszy raz słyszę! Co to za cudo, jak działa (podobnie jak Effaclar K?), na
        ile wystarcza, czy nie wysusza,ile kosztuje i wogóle czemu dopiero teraz się o
        tym dowiaduję???!!! ;)))))))
        s.
        • Gość: Kajka Re: Musze Wam polecic ... IP: *.datastar.pl 03.07.02, 15:18
          Dziewczyny HydraDetox Biothermu jest też w wersji dla skóry mieszanej i tłustej
          (fluid w buteleczce z pompką). To nawilżający kremik/żel który też odtruwa
          skórę. Używam od miesiąca. Wprawdzie przy mojej tłustej skórze nie znikły
          wszystkie czarne kropki ale jest ich mniej a twarz ma ładniejszy kolor.
          Niestety drogie to cholerstwo: ok. 180 PLN. Dużo taniej w wolnocłówkach (26-30
          EURO)
          • Gość: agul Kajka plizzz.. IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 03.07.02, 15:20
            Kajka, ja bede jutro na wolnoclowce napiszesz mi dokladnie nazwe i jak to
            wyglada? I czy faktycznie dobrze dziala na rozszerzone pory itp? czy nie
            wysusza? i w ogole wszystkie szczegoliki:)
            • Gość: Kajka Re: Kajka plizzz.. IP: *.datastar.pl 03.07.02, 15:30
              Gość portalu: agul napisał(a):

> Kajka, ja bede jutro na wolnoclowce napiszesz mi dokladnie nazwe i jak to
              > wyglada? I czy faktycznie dobrze dziala na rozszerzone pory itp? czy nie
              > wysusza? i w ogole wszystkie szczegoliki:)

Hej Agul, Czyżbyś leciała już do Grecji :-)

Hydradetox to cała seria Biothermu do różnych typów skóry, ale nie działa tak jak
              Effeclar K i nie ma za zadanie zwężać porów. Hydradetox to kremy gł. nawilżające
              (nawilżają b. ładnie i super sie wchłaniają) a przy okazji usuwają toksyny i
              dzięki temu skóra jest lepiej oczyszczona i bardziej świetlista. Jeżeli chodzi o
              pory to je mi b. ładnie zwęża tonik Biothermu Biopur (bez alkoholu, ale ze
              specjalną glinką). Używam tego toniku, żelu Hydradetox i raz w tygodniu maseczki
              Hydradetox i moja skóra naprawde wygląda lepiej.
              Hydradetox do cery mieszanej/tłustej jest w szklanej buteleczce z dozownikiem.
              Jest prawie biały, lekko niebieskawy
              Miłego wyjazdu,
              Kajka
              • Gość: agul Re: Kajka plizzz.. IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 03.07.02, 15:32
                DZieki bardzo, tak jutro lece o nieludzkiej porze - 5 rano:)
                Jak wroce zdam relacje moze uda mi sie nabyc biotherm, przydalby mi sie bardzo.
                pzdr
                • Gość: Kajka Re: Kajka plizzz.. IP: *.datastar.pl 03.07.02, 15:37
                  Gość portalu: agul napisał(a):

> DZieki bardzo, tak jutro lece o nieludzkiej porze - 5 rano:)
                  > Jak wroce zdam relacje moze uda mi sie nabyc biotherm, przydalby mi sie bardzo.
                  >
                  > pzdr

Teżleciałam o tej godzinie i niestety na Okeciu sklep z kosmetykami jest
                  zamknięty, ale chyba widziałam ten Biotherm na lotnisku w Heraklionie.
                  Powodzenia,K
                  • Gość: agul Re: Kajka plizzz.. IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 03.07.02, 15:40
                    To kupie w heraklionie, dzieki za info:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka