Dodaj do ulubionych

Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!!

IP: 217.97.133.* 13.05.05, 08:55
musialam sie z wami podzielic tym newsem. Chyba po raz pierwszy w tym roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: rilleya Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.ctlhp.pl 13.05.05, 09:33
      a co to za sklep GC???
      • cafe_justysia Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:39
        GaleriA Centrum...ale jakoś nie robię tam zakupów(nie chce mi się jechać w
        weekend do innego miasta)
        • cafe_justysia Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:39
          jestem z Gdyni a najbliższa GC jest w Gdańsku :))
          • Gość: dalloway Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 13.05.05, 09:54
            to dla Ciebie Gdańsk to jest inne miasto? Ja mieszkam w Gdyni i czuję sie
            patritycznie gdynianką, ale do głowy mi nie przychodzi, żeby traktować
            Trójmiasto rozdzielnie... dla mnie to jedno duże miasto. sorry że off topic,
            ale niesamowicie mnie to zdziwiło...
            • cafe_justysia Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 10:22
              wiem,że jest SKM :)) ale ja jeżdżę do Gdańska w ciągu tygodnia na uczelnię i
              nie za bardzo chce mi się jechać w weekend :)) Poza tym nigdy nie mogłam
              znaleźć dla siebie fajnych ubranek w GC :))
              • Gość: dalloway Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 13.05.05, 14:28
                nie chodzi o GC, tylko o nazwę "inne miasto". Po prostu super mnie to zdziwiło.
                Ja mieszkam na Karwinach a pracuję na starówce w Gdańsku i też mnie dojazdy
                dobijają, szczególnie teraz jak robią Błędnik... Jak mieszkałam w Warszawie to
                wszędzie było mi blisko i bardzo mnie śmieszyli Warszawaicy, którzy twierdzili,
                że daleko jest z jednej dzielnicy do drugiej...
    • kopciuszek82 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:37
      a wiecie do kiedy GC jest w sobotę otwarta??bo ja pracuje:-(((a moze w
      niedziele tez maja czynne?
      • aniolek218 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:43
        GC jest czynna cały tydzień, wiec niedziela również:)
        • kopciuszek82 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:53
          to super,dzięki. rozumiem ze 20% rabatu jest na wszystko-obuwie, ciuchy i
          kosmetyki,tak???
          • dorotka84 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 10:11
            no wlaśnie- kosmetyki tez?
            • dorotka84 kosmetyki i triumph 13.05.05, 10:13
              wlasnie przeczytalam ze nie dotyczy kosmetyków selektywnych- czyli jakich???
              (i nie dotyczy też triumpha)

jesli nie kosmetyki to co wy zamierzacie tam kupic?
              • Gość: axys Re: kosmetyki i triumph IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 10:26
                kosmetyki selektywne w GC to np : estee lauder, clinique, clarins, ysl.
                channel, shisedo, dior i perfumy (z gory przepraszam za literowki)

• Gość: kaloo Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:38
      ten weekend???
      • Gość: Sandra Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.05, 09:41
        Tak Kragmel, ten ;-( a ja splukana :-(
    • Gość: bibi Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:50
      A nie wiesz może czy an kosmetyi też jest promocja, czy tylko na ciuchy?
    • ruda_80 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:57
      Wkurza mnie, to że GC ma tak słaby marketing. Nigdy wcześniej nie wiadomo kiedy
      będzie taki megaweekend. Mógłby się człowiek wtedy przygotować, i finansowo i
      ułożyć listę zakupów jakąś.
      • Gość: Sandra Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.05, 10:13
        Hej Ruda_80,

moja kumpela tam pracowala, i jest to celowe. Teraz od dzis za to w kazdym
        radiu trąbią.
        Informują w ostatniej chwili, aby ludzie, ktorzy np. chcieli cos kupic w srode
        lub czwartek, kupili to po zwyklej cenie, a nie czekali do weekendu ;-)

buźka
        • ruda_80 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 10:20
          No właśnie to samo sobie pomyślałam po tym co napisałam. Że ludzie wiedząc o
          takim weekendzie, nie robili by żadnych zakupów na kilka dni wcześniej,
          odkładając zakupy na mega weekend. Ale swoją brodą to kupiąc coś w GC, w
          czwartek przed megaweekendem nieźle można sobie pluć w brodę :-)
          • Gość: klara Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.4web.pl 13.05.05, 10:29
            Ustaliliście już co to są te mrki selektywne kosmetyków? GC ma kolorówkę
            ArtDeco, moze byloby taniej?
            • Gość: axys Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 10:32
              art deco nie jest kosmetykiem selektywnym - takimi sa te, co sa sprzedawane na
              takich wyodrebnionych stoiskach, jak np clinique czy estee lauder
              • Gość: Aśka Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.134.* 13.05.05, 11:09
                Ale czad! Właśnie miałam jechać dziś do GC!!! Super! :-)
                • a.kopiko1 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 15:23
                  Nie daja znać wcześniej że jest mega weekend, ponieważ oni się rozliczają z
                  każdego jednego dnia sprzedaży. mają więc sprzedać jak najwięcej jednego dnia.
                  Pracowałam tam, dlatego to wiem.
    • Gość: justyna Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 15:52
      To suuuper!! bo na początku roku straszyli że już nigdy nie będzie obniżki 20
      %, a tu taka niespodzianka!! Zaraz wsiadam do tranwaju i jazda do GC!
      • schaetzchen Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 16:34
        Paco Rabanne jest selektywny :) Kupiłam facetowi dezodorant i przy kasie się
        okazało że nie ma na niego zniżki :)
        Ale np. Oil of Olaz jest tańszy, kupiłam więc dziś krem na noc nawilżający.
        Szkoda że chusteczki do demakijażu kupiłam jakiś tydzień temu :/
        • Gość: Aneta Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 13.05.05, 16:38
          A jak ma się sprawa z galanterią skórzaną? Chętnie kupiłabym sobie jakąś torebkę
          Batyckiej. 20% mniej to byłaby całkiem spora różnica.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka