Gość: monias1 IP: 217.97.133.* 13.05.05, 08:55 musialam sie z wami podzielic tym newsem. Chyba po raz pierwszy w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rilleya Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.ctlhp.pl 13.05.05, 09:33 a co to za sklep GC??? Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:39 GaleriA Centrum...ale jakoś nie robię tam zakupów(nie chce mi się jechać w weekend do innego miasta) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:39 jestem z Gdyni a najbliższa GC jest w Gdańsku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 13.05.05, 09:54 to dla Ciebie Gdańsk to jest inne miasto? Ja mieszkam w Gdyni i czuję sie patritycznie gdynianką, ale do głowy mi nie przychodzi, żeby traktować Trójmiasto rozdzielnie... dla mnie to jedno duże miasto. sorry że off topic, ale niesamowicie mnie to zdziwiło... Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 10:22 wiem,że jest SKM :)) ale ja jeżdżę do Gdańska w ciągu tygodnia na uczelnię i nie za bardzo chce mi się jechać w weekend :)) Poza tym nigdy nie mogłam znaleźć dla siebie fajnych ubranek w GC :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 13.05.05, 14:28 nie chodzi o GC, tylko o nazwę "inne miasto". Po prostu super mnie to zdziwiło. Ja mieszkam na Karwinach a pracuję na starówce w Gdańsku i też mnie dojazdy dobijają, szczególnie teraz jak robią Błędnik... Jak mieszkałam w Warszawie to wszędzie było mi blisko i bardzo mnie śmieszyli Warszawaicy, którzy twierdzili, że daleko jest z jednej dzielnicy do drugiej... Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek82 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:37 a wiecie do kiedy GC jest w sobotę otwarta??bo ja pracuje:-(((a moze w niedziele tez maja czynne? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek218 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:43 GC jest czynna cały tydzień, wiec niedziela również:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek82 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:53 to super,dzięki. rozumiem ze 20% rabatu jest na wszystko-obuwie, ciuchy i kosmetyki,tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka84 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 10:11 no wlaśnie- kosmetyki tez? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka84 kosmetyki i triumph 13.05.05, 10:13 wlasnie przeczytalam ze nie dotyczy kosmetyków selektywnych- czyli jakich??? (i nie dotyczy też triumpha) jesli nie kosmetyki to co wy zamierzacie tam kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axys Re: kosmetyki i triumph IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 10:26 kosmetyki selektywne w GC to np : estee lauder, clinique, clarins, ysl. channel, shisedo, dior i perfumy (z gory przepraszam za literowki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:38 ten weekend??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.05, 09:41 Tak Kragmel, ten ;-( a ja splukana :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:50 A nie wiesz może czy an kosmetyi też jest promocja, czy tylko na ciuchy? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 09:57 Wkurza mnie, to że GC ma tak słaby marketing. Nigdy wcześniej nie wiadomo kiedy będzie taki megaweekend. Mógłby się człowiek wtedy przygotować, i finansowo i ułożyć listę zakupów jakąś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.05, 10:13 Hej Ruda_80, moja kumpela tam pracowala, i jest to celowe. Teraz od dzis za to w kazdym radiu trąbią. Informują w ostatniej chwili, aby ludzie, ktorzy np. chcieli cos kupic w srode lub czwartek, kupili to po zwyklej cenie, a nie czekali do weekendu ;-) buźka Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 10:20 No właśnie to samo sobie pomyślałam po tym co napisałam. Że ludzie wiedząc o takim weekendzie, nie robili by żadnych zakupów na kilka dni wcześniej, odkładając zakupy na mega weekend. Ale swoją brodą to kupiąc coś w GC, w czwartek przed megaweekendem nieźle można sobie pluć w brodę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.4web.pl 13.05.05, 10:29 Ustaliliście już co to są te mrki selektywne kosmetyków? GC ma kolorówkę ArtDeco, moze byloby taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axys Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 10:32 art deco nie jest kosmetykiem selektywnym - takimi sa te, co sa sprzedawane na takich wyodrebnionych stoiskach, jak np clinique czy estee lauder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.134.* 13.05.05, 11:09 Ale czad! Właśnie miałam jechać dziś do GC!!! Super! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 15:23 Nie daja znać wcześniej że jest mega weekend, ponieważ oni się rozliczają z każdego jednego dnia sprzedaży. mają więc sprzedać jak najwięcej jednego dnia. Pracowałam tam, dlatego to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 15:52 To suuuper!! bo na początku roku straszyli że już nigdy nie będzie obniżki 20 %, a tu taka niespodzianka!! Zaraz wsiadam do tranwaju i jazda do GC! Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! 13.05.05, 16:34 Paco Rabanne jest selektywny :) Kupiłam facetowi dezodorant i przy kasie się okazało że nie ma na niego zniżki :) Ale np. Oil of Olaz jest tańszy, kupiłam więc dziś krem na noc nawilżający. Szkoda że chusteczki do demakijażu kupiłam jakiś tydzień temu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Mega weekend w GC: wszystko - 20%!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 13.05.05, 16:38 A jak ma się sprawa z galanterią skórzaną? Chętnie kupiłabym sobie jakąś torebkę Batyckiej. 20% mniej to byłaby całkiem spora różnica. Odpowiedz Link Zgłoś