Dodaj do ulubionych

Lirene - seria ANTYCELLULITOWA

13.05.05, 11:38
Hej dziewczyny!!
Na pewno mozecie mi pomoc i powiedziec czy uzywacie kosmetyków z tej serii i
czy faktycznie są tak skuteczne jak słyszałam. Podobno najlepiej stosowac to
Aktywne Serum Antycellulitowe, ale czekam na wasze opinie:)!

Pozdrawiam
Kalia
Obserwuj wątek
    • Gość: jo-asiunka Re: Lirene - seria ANTYCELLULITOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:52
      Ja potwierdzam, że jest świetna. Uzywalam całej serii, uczciwie, rano żelu,
      wieczorem serum + peeling i zel pod prysznic na zmianę. Jej skuteczność
      potwierdza fakt, że zmiany zauwazył mój chłopak! Zuzylam po dwa opakowania
      wszystkigo i mialam spokój na wakacje. A swoją drogą intryguje mnie ten nowy
      produkt erisa na cellulit z body art, ale cena... 90 zl
      • bzzzk Re: Lirene - seria ANTYCELLULITOWA 13.05.05, 12:09
        a czy nie pękały Ci od tej serii naczynka, tzn. jeśli w ogóle masz do tego
        skłonność? bo słyszałam, że to takie skuteczne preparaty, a są dosyć tanie,
        więc mnie ciągnie:) ale słyszałam też, że jak ktoś ma delikatne to mogą
        popękać...
        pzdr.
      • bebiak Re: Lirene - seria ANTYCELLULITOWA 13.05.05, 16:17
        Gość portalu: jo-asiunka napisał(a):

> A swoją drogą intryguje mnie ten nowy produkt erisa na cellulit z body art,
        >ale cena... 90 zl

Kiedyś już tutaj komuś napisalam - a teraz skopiowałam dla Ciebie:

"Ja kończę drugie opakowanie i jestem bardzo zadowolona - odpowiada mi pod
        każdym względem (z wyłączeniem ceny wrrr).
        Nie umiem ocenić działania antycellulitowego, bo równocześnie z rozpoczęciem
        stosowania kremu (ponad miesiąc temu) zmieniłam bardzo istotnie sposób
        żywienia, zaczęłam ćwiczyć na stepperze i jeździć na rolkach, dodatkowo robię
        sobie wieczorem takie niegroźne masaże (i potem, na noc, dopiero ten krem -
        rano ofkors też).
        Z efektów mych poczynań jestem bardzo zadowolona, ale nie wiem co dobrze
        działa - wszystko razem daje bardzo dobre efekty. "

Tyle ja w temacie Body Art - cena mnie poraża:( Właśnie skończyłam drugą tubkę
        i mocno się zastanawiam: to samo czy może jednak serum (pomarańczowe), bo
        różnica w cenie kolosalna przecież.
        Co do zasady nie ufam jakimkolwiek kremom (w tym Body Art czy serum też),
        które mają być skuteczne bez dodatkowych ćwiczeń.
        W takie cuda póki co nie wierzę:-)

I jeszcze słowo nt. wydajności tego z Body Art - pierwszą tubkę kupiłam w
        niedzielę, 3. kwietnia, i wczoraj skończyłam drugą [używam dwa razy dziennie].
        Pozdrowienia. B.

• monami_1979 Re: Lirene - seria ANTYCELLULITOWA 13.05.05, 12:26
      ja również polecam tą serię, jest dosyć tania, ale efekty zaskakujące
      (oczywiście pozytywnie). Nie mam tendencji do pękających naczynek, więc nic mi
      nie zaszkodziło
      • madai Re: Lirene - seria ANTYCELLULITOWA 13.05.05, 12:39
        rowniez polecam. jest tanio, przyjemnie, pachnaco i efektownie ;)
    • greenhills Re: Lirene - seria ANTYCELLULITOWA 13.05.05, 14:44
      Ja używam tego od stycznia. Mam skłonność do pękania naczynek, ale nic się nie
      dzieje. Używam również takiej szorstkiej rękawicy, którą masuję ciałko podczas
      każdej kąpieli. Rezultaty cudowne! Cellulit wyraznie sie zmniejszył, ciało
      zrobiło się gładkie i jędrne:-D
    • morelka4 Re: Lirene - seria ANTYCELLULITOWA 13.05.05, 15:30
      Uzywalam tylko serum i w sumie nie spodziewalam sie spektakularnych efektow bo
      nie mialam czasu zeby cwiczyc a jak wiadomo to podstawa. Po zuzyciu jednego
      opakowania bylam mile zaskoczona efektami. W sumie cellulit w pelni nie
      zniknal, ale skora zostala ladnie napieta i wygladzona zwlaszcza w miejscach
      gdzie stosowalam jeszcze masaz. Mysle ze regularne stosowanie przez dluzszy
      okres serum i peelingu w polaczeniu z masazem i odrobina ruchu moze dac
      naprawde rewelacyjne efekty.
    • Gość: up Re: Lirene - seria ANTYCELLULITOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:23
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka