Dodaj do ulubionych

testery na Allegro....

IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 15.05.05, 19:05
kupiłam niedawno tester wody toaletowj i niby wszystko ok:tester w pudełku
testerowym,wszystko wygląda jak najbardziej oryginalnie...tylko,że zapach
strasznie szybko sie ulatnia-po 2 godzinach juz nic nie czuję!!a niby testery
mają być trwalsze od wód...
Obserwuj wątek
    • Gość: ella Re: testery na Allegro.... IP: 157.25.152.* 15.05.05, 19:37
      Widocznie sprzedano ci podróbkę.
      • avon_22 Re: testery na Allegro.... 15.05.05, 20:08
        A jaka to woda?
        • cynamonowegruszki Re: testery na Allegro.... 15.05.05, 20:16
          Eclat d'Arpege Lanvina
          • Gość: reni Re: testery na Allegro.... IP: *.autocom.pl 15.05.05, 20:39
            a miałaś już kiedyś ten zapach? może jesteś na niego mało wrażliwa. moja mama
            np w ogóle nie czuje jadore, który czują wszyscy dookoła. może być też tak, że
            jest ten tester trochę podstarzały. jeżeli butelka wygląda identycznie jak
            oryginał, to trudno mi uwierzyć, że to taka świetna podróba. podróby jednak są
            dość łatwo poznawalne
            • cynamonowegruszki Re: testery na Allegro.... 15.05.05, 20:44
              nie nie miałam wcześniej...nie tylko ja jej nie czuję, mój chłopak także...więc
              coś mi tu nie gra..buteleczka jest w idealnym stanie,nienaruszona więc nie
              mogli przelać jakiegoś szajsu do oryginalnej butelki.może rzeczywiście ten
              tester jest po prostu stary...ale z 2 dtrony perfumy chyba dość długo trzymają??
              miałam "Rush" Gucci(ze sklepu) i przez 2 lata zapach się utrzymywał i nie
              zmieniał...(hm, oszczędnie go używałam:-) )
              • avon_22 Re: testery na Allegro.... 15.05.05, 20:59
                Rush Gucci jest bardzo intensywny i trwały a już np Rush 2 nie - mam tester i
                pachnę nim tylko 2 godziny :(
                • Gość: reni Re: testery na Allegro.... IP: *.autocom.pl 16.05.05, 18:57
                  no właśnie, z trwałością oryginalnych perfum jest naprawdę różnie. Niektóre są
                  super trwałe, a inne wietrzeją bardzo szybko np sporo zapachów CKleina. Musisz
                  popsikać się w perfumerii i porównać
    • anexxa Re: testery na Allegro.... 16.05.05, 19:38
      a miałaś już kiedyś ten zapach? czasem już tak jest, że na kimś się zapach
      trzyma lepiej, a na kimś innym - gorzej. tak samo jest z rozwijaniem się perfum
      na skórze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka