Dodaj do ulubionych

Chce zaszalec, ale czy warto ???

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.05.05, 10:27
zamierzam zakupic za kolosalna sume :) ok. 60-70 zl tusz do rzes PUPA ARTIFIX
MASCARA, ponoc efekt meeeeeeeega czarnych rzes, ale czy NAPEWNO ????

Orientujecie sie, czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: reggie Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:15
      A czy rzęsy moga byc mega czarne,albo gorzej czarne??? Czarny to czarny:) Ja
      wydaje na tusz 20 zł i rzesy sa sliczne i NATURALNIE WYGLADAJA:) Niepodobają mi
      sie te nowości bo rzesy sa po nich sztuczne:) Ostatnio koleżanka sie połąkomiła
      i kupiła ten tusz co ma jadna białą strone i druga czarną,miało byc mega
      wydłużenia a było mega sklejenie :)
    • emu27 Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 14:27
      A może przetestuj go najpierw w sephorze?
      Co do czarnego - nie jest prawdą, że tusze nie różnią się od siebie w tonacjach
      czy barwach. Róznia się bardzo. Ja na twoim miejscu wypróbowałabym kilka
      różnych tuszy, codziennie inny (używaj testerów, poproś koleżanki o pomoc) bo
      tak naprawdę to, co dobre dla kolezanek nie zawsze musi służyc twoim rzęsom :)
    • easier_to_fly Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 14:58
      Nie kupuj, szkoda pieniędzy. Taki sam, albo nawet gorszy efekt niż po Dobuel
      Extension. Użyłam tego tuszu chyba z trzy razy na jakieś wielkie wieczorne
      wyjście, bo nie miałam żadnego innego pod ręką i liczyłam na to, że wieczorem
      nikt nie dojrzy moich mega grubycj=posklejanych rzęs. Efekt? wszyscy pytali
      mnie, czy mam sztuczne rzęsy i bynajmniej mnie to nie cieszyło.
      Jak już bardzo chcesz taki sklejający, to kup sobie tańczy L'Oreala, efekt i
      tak jest ładniejszy.
    • Gość: j.lo Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.05.05, 16:08
      Dzieki, jednak po Waszych opiniach rezygnuje, lepiej pojde do Terranovy kupie
      drugie juz boskie rybaczki, naprawde suuuuuuuuper :)))
      niedlugo moze przecenia, bo 109 zl juz za pierwsze dalam i starczy ;)))
      • magdzie Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 16:18
        kusic nie zamierzam, ale mascary PUPY sa bardzo dobre;)
        ja nie uzywam tuszu do rzes-jedynie wizyta 10 minutowa u kosmetyczki aby je
        podbarwic na intensywna czern-i nie mam problemu, a swoje rzesy mam calkiem ok,
        ani podrubiac ani wydluzac jakos nie widze sensu;)
        pzdr.!
        • easier_to_fly Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 16:19
          No nie wiem...jeszcze nie widziałam takich rzęs, który nie mogłyby być
          piękniejsze... :p Ale skoro Tobie to odpowiada, to niczego nie musisz zmieniać:]
          Pozdr
          • Gość: aga Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? IP: *.chello.pl 21.05.05, 17:14
            tusze pupy są ok, ale w tej sytuacji wybrałabym zalotke plus rybaczki plus
            double extension :)))
          • bzzzk Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 19:36
            ale takie prawie idealne zdarzają się rzeczywiście:) ja też lubię moje rzęsy
            bez tuszu, bo są jeszcze naturalnie czarne, czasem maluję na jakieś wyjście,
            ale wtedy nie mogę nosić okularów, bo jeżdżą po szkłach;)
            pzdr.
          • magdzie Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 19:39
            przyznaje, po pomalowaniu sa piekniejsze;) ale tylko tyci tyci...i jaka wygoda:
            moge plakac do woli, a ze jestem alergiczka i bez kropli Visine i innych nigdzie
            sie nie ruszam musialam postawic na wygode i zdrowie.
            pzdr.!;)
            • easier_to_fly Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 19:49
              Eeehhh...kurde spadajcie z tymi rzęsami, ja nad moimi muszę spędzić osobne 15
              min, żeby jak człowiek wyglądać :PP
              Pozdroovka dla pięknorzęsiastych :]
              • Gość: Mango Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 10:55
                Kupiłam ten tusz, jest rzeczywiście bardzo czarny, ale nic więcej Mnie zupełnie nie odpowiada: skleja rzęsy, wcale ich nie pogrubia, nie wydłuża ani nie podkręca - co miał teoretycznie czynić. Leży sobie i ładnie wygląda.Czasami maluję nim rzęski w kącikach oczu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka