Gość: j.lo IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.05.05, 10:27 zamierzam zakupic za kolosalna sume :) ok. 60-70 zl tusz do rzes PUPA ARTIFIX MASCARA, ponoc efekt meeeeeeeega czarnych rzes, ale czy NAPEWNO ???? Orientujecie sie, czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reggie Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:15 A czy rzęsy moga byc mega czarne,albo gorzej czarne??? Czarny to czarny:) Ja wydaje na tusz 20 zł i rzesy sa sliczne i NATURALNIE WYGLADAJA:) Niepodobają mi sie te nowości bo rzesy sa po nich sztuczne:) Ostatnio koleżanka sie połąkomiła i kupiła ten tusz co ma jadna białą strone i druga czarną,miało byc mega wydłużenia a było mega sklejenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
emu27 Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 14:27 A może przetestuj go najpierw w sephorze? Co do czarnego - nie jest prawdą, że tusze nie różnią się od siebie w tonacjach czy barwach. Róznia się bardzo. Ja na twoim miejscu wypróbowałabym kilka różnych tuszy, codziennie inny (używaj testerów, poproś koleżanki o pomoc) bo tak naprawdę to, co dobre dla kolezanek nie zawsze musi służyc twoim rzęsom :) Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 14:58 Nie kupuj, szkoda pieniędzy. Taki sam, albo nawet gorszy efekt niż po Dobuel Extension. Użyłam tego tuszu chyba z trzy razy na jakieś wielkie wieczorne wyjście, bo nie miałam żadnego innego pod ręką i liczyłam na to, że wieczorem nikt nie dojrzy moich mega grubycj=posklejanych rzęs. Efekt? wszyscy pytali mnie, czy mam sztuczne rzęsy i bynajmniej mnie to nie cieszyło. Jak już bardzo chcesz taki sklejający, to kup sobie tańczy L'Oreala, efekt i tak jest ładniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.lo Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.05.05, 16:08 Dzieki, jednak po Waszych opiniach rezygnuje, lepiej pojde do Terranovy kupie drugie juz boskie rybaczki, naprawde suuuuuuuuper :))) niedlugo moze przecenia, bo 109 zl juz za pierwsze dalam i starczy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 16:18 kusic nie zamierzam, ale mascary PUPY sa bardzo dobre;) ja nie uzywam tuszu do rzes-jedynie wizyta 10 minutowa u kosmetyczki aby je podbarwic na intensywna czern-i nie mam problemu, a swoje rzesy mam calkiem ok, ani podrubiac ani wydluzac jakos nie widze sensu;) pzdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 16:19 No nie wiem...jeszcze nie widziałam takich rzęs, który nie mogłyby być piękniejsze... :p Ale skoro Tobie to odpowiada, to niczego nie musisz zmieniać:] Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? IP: *.chello.pl 21.05.05, 17:14 tusze pupy są ok, ale w tej sytuacji wybrałabym zalotke plus rybaczki plus double extension :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 19:36 ale takie prawie idealne zdarzają się rzeczywiście:) ja też lubię moje rzęsy bez tuszu, bo są jeszcze naturalnie czarne, czasem maluję na jakieś wyjście, ale wtedy nie mogę nosić okularów, bo jeżdżą po szkłach;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 19:39 przyznaje, po pomalowaniu sa piekniejsze;) ale tylko tyci tyci...i jaka wygoda: moge plakac do woli, a ze jestem alergiczka i bez kropli Visine i innych nigdzie sie nie ruszam musialam postawic na wygode i zdrowie. pzdr.!;) Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? 21.05.05, 19:49 Eeehhh...kurde spadajcie z tymi rzęsami, ja nad moimi muszę spędzić osobne 15 min, żeby jak człowiek wyglądać :PP Pozdroovka dla pięknorzęsiastych :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: Chce zaszalec, ale czy warto ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 10:55 Kupiłam ten tusz, jest rzeczywiście bardzo czarny, ale nic więcej Mnie zupełnie nie odpowiada: skleja rzęsy, wcale ich nie pogrubia, nie wydłuża ani nie podkręca - co miał teoretycznie czynić. Leży sobie i ładnie wygląda.Czasami maluję nim rzęski w kącikach oczu. Odpowiedz Link Zgłoś