Dodaj do ulubionych

Manhattan- TWIST & TASTE-opinie

24.05.05, 19:48
Co myslicie o tym blyszczyku?Moja kolezanko go sobie chwali (ma taki
rozowy).Cena tez nie jest wygorowana (19,9).
Pytam bo są tez błyszczyki Rimmel'a w podbnej cenie.
Proszę o poradę!
Pzdr!
Obserwuj wątek
    • Gość: aklmp Re: Manhattan- TWIST & TASTE-opinie IP: *.acn.waw.pl 24.05.05, 21:30
      Tja......Twist jest zabojczy.Ja tez mam rozowy i pachnie malinami.Podobno ten
      bezowy jest tez fajny.Rimmel to pewnie "winyl lips" czy cos takiego.Miałam oba
      ale raczej malinkowy taste wygrywa ;).
      Pozdrooffki!
      • Gość: axys Re: Manhattan- TWIST & TASTE-opinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.05, 21:50
        ten szajs.... myslalam ze juz go nie ma... pamietam jeszcze kiedys kupilam go
        sobie za ok 40 zeta (jakies chyba 3 lata temu) - kolorek byl taki sliczny,
        ladniusi, ale strasznie szybko sie zjadal (widocznie truskawkowy byl za dobry) -
        nie trzymal sie dluzej niz pol godziny... ale jednak opakowanie bylo kitowe,
        bo peklo w miejscu laczenia opakowania z ta spiralka do zakretki po okolo
        tygodniu... :(
    • v.i.k.k.a Re: Manhattan- TWIST & TASTE-opinie 24.05.05, 23:58
      ten manhatan ma nieciekawe kolory jak sie wymiesza(jak dla mnie "babciowe";),ale
      super pachnie,szczególnie ananasowy

rimmel jest super jak dla mnie, bo jest gesty(oprócz bezbarwnego)

jak lubisz owocowe zapach to Ci moge polecic maybelline w tubce(seria fruity
      jelly-ja mam poziomkowy)-ok 15zła podoba mi sie w nim przede wszystkim to,ze
      jest gęsty i zostawia lekka poswiatę a nie krykje(jak to jest w przypadku 2
      wczesnieszych)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka