rybkad 27.05.05, 09:21 Jaki polecacie nabłyszczacz o włosów? Taki który nie skleja ani nie utrwala fryzury tylko nabłyszcza. Mam długie włosy i efekt utrwalenia nie jest mi potrzebyny, no i dostępny w drogeriach a nie fryzjerski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzianka Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.astral.lodz.pl 27.05.05, 09:48 nabłyszcza Biosilk Farouk /jest tłusty/ i trochę słabiej, ale też działa - Glisskur jedwab w płynie /nie jest tak tłusty jak Biosilk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aries Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:57 A ja bylybym zainteresowana nablyszczaczem niekoniecznie z drogerii.No i nie Biosilkiem Farouk_mam i mnie nie powala. Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: Nabłyszczacz do włosów 27.05.05, 10:40 Goldwell jest calkiem niezly i na pewno nie usztywnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:25 a gloss Welli? znacie? dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:29 Nabłyszczacz Joanny. Bardzo dobry, nabłyszcza, nie obciąża włosów, a kosztuje tylko 12 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.acn.waw.pl 27.05.05, 15:17 ja mam londy zakupiony w sklepie fryzjerskim za20zl!jest fajny:)ladnie nablyszczai w ogole nie obciaza;)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
marynikaa L'Oreal Proffesionnel Liss Extreme... 27.05.05, 15:47 Serum nabłyszczające i udoskonalające fryzurę.Używam od roku i jestem bardzo zadowolona. Ma konsystencję delikatnej oliwki, nie obciąża włosów, bardzo ładnie wygładza i nabłyszcza. Jest to kosmetyk z linii profesjonalnej L'oreal i można go nabyć tylko w salonach fryzjerskich (ewentualnie sklepach, hurtowniach, które je zaopatrują). Nie jest go może zbyt dużo (50ml) ale jest wydajny. No i to najlepszy tego typu kosmetyk jakiego do tej pory używałam do moich matowych kłaczków. Polecam i Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś