Dodaj do ulubionych

Nabłyszczacz do włosów

27.05.05, 09:21
Jaki polecacie nabłyszczacz o włosów? Taki który nie skleja ani nie utrwala
fryzury tylko nabłyszcza. Mam długie włosy i efekt utrwalenia nie jest mi
potrzebyny, no i dostępny w drogeriach a nie fryzjerski.
Obserwuj wątek
    • Gość: Łodzianka Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.astral.lodz.pl 27.05.05, 09:48
      nabłyszcza Biosilk Farouk /jest tłusty/ i trochę słabiej, ale też działa -
      Glisskur jedwab w płynie /nie jest tak tłusty jak Biosilk/
      • Gość: aries Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:57
        A ja bylybym zainteresowana nablyszczaczem niekoniecznie z drogerii.No i nie
        Biosilkiem Farouk_mam i mnie nie powala.
        • agus7 Re: Nabłyszczacz do włosów 27.05.05, 10:40
          Goldwell jest calkiem niezly i na pewno nie usztywnia
    • Gość: kiddo Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:25
      a gloss Welli? znacie? dobry?
      • Gość: ella Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:29
        Nabłyszczacz Joanny. Bardzo dobry, nabłyszcza, nie obciąża włosów, a kosztuje
        tylko 12 złotych.
        • Gość: lola Re: Nabłyszczacz do włosów IP: *.acn.waw.pl 27.05.05, 15:17
          ja mam londy zakupiony w sklepie fryzjerskim za20zl!jest fajny:)ladnie
          nablyszczai w ogole nie obciaza;)pozdrawiam:)
    • marynikaa L'Oreal Proffesionnel Liss Extreme... 27.05.05, 15:47
      Serum nabłyszczające i udoskonalające fryzurę.Używam od roku i jestem bardzo
      zadowolona. Ma konsystencję delikatnej oliwki, nie obciąża włosów, bardzo
      ładnie wygładza i nabłyszcza. Jest to kosmetyk z linii profesjonalnej L'oreal i
      można go nabyć tylko w salonach fryzjerskich (ewentualnie sklepach,
      hurtowniach, które je zaopatrują). Nie jest go może zbyt dużo (50ml) ale jest
      wydajny. No i to najlepszy tego typu kosmetyk jakiego do tej pory używałam do
      moich matowych kłaczków. Polecam i Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka