Dodaj do ulubionych

Twój Styl :-((((((((((

IP: 80.48.253.* 12.07.02, 08:50
Niewiem dlaczego mam płacic 9.90 zł za gazetę z jakąś badziewna torba, której
wcale nie chcę. W dodatku redakcja twierdzi, że to prezent ;-)))). Uważam, że
jak prezent to w cenie gazety ( np. najnowsza Marie Claire z Samym zdrowiem,
czy Elle z Elle Decorations), a jak chcą dodatkowo zarobic to powinny wyjść
dwie wersje gazety: z torbą i bez.
Wkurzyłam sie rano i nie kupiłam. Jak ktos ma, to niech oceni czy warto kupić (
jakie próbki, czy ciekawe artykuły). Notabene ostatnio coraz mniej ciekawych
artykułów do czyatnia w TS, Uroda tez na psy zeszła :-(
A tak przy okazji to miłego dnia (nareszcie piatek ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anja Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 08:53
      Masz rację, zaprenumerowałam TS i pluję sobie w brodę; są coraz gorsi. A
      ostatnie numery to już pożal się Boże. Ale akurat Urodę lubię, wg mnie jest
      coraz lepsza.
    • Gość: amelka Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.mat.com.pl / 131.107.2.* 12.07.02, 09:13
      A w ELLE same dodatki: Elle glowne + pare probek + Elle decoration + dodatek o
      ogrodzie + nasionka maciejki. Bardzo mnie to ucieszylo bo lubie zapach maciejki i
      dzisiaj posieje sobie na balkonie:))) Bede miala prywatny kacik do wieczornej
      aromaterapii!
      Pozdrawiam w piatek!
      • Gość: agus7 Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 12.07.02, 09:19
        Poradźcie jakie gazetki sierpniowe warto kupić do poczytania na urlopie? Na
        pewno kupię Wprost i Politykę :) ale z kobiecych - planuje Elle, ale co
        jeszcze? Tak żeby i mój mężczyzna mógł poczytać. Może Marie Claire? Z góry
        dzięki za podpowiedzi.
        • loginka1 Re: Twój Styl :-(((((((((( 12.07.02, 15:11
          Ja czytam Marie Claire. Z premedytacją piszę, że czytam, a nie że kupuję, bo
          akurat w MC jest co i ciekawe. Bo jeśli chodzi o Elle, to zdarza mi się nabyć,
          ale jakoś na przewertowaniu się kończy.
      • Gość: Anula Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 09:20
        Styl jest coraz gorszy - redakcja postawila chyba na ładne zdjecia bo poza tym
        nie ma nic do czytania. Zadnych próbek kosmetykow, tylko kawa Tchibo. Na temat
        torby sie nie wypowiem bo nie chce uzywac brzydkich słów. I az 9,90 zł. Koszmar.
        Pozdrawiam
        • Gość: salma7 Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.dnet.pl / 10.192.0.* 12.07.02, 09:34
          Polecam Samo Zdrowie. Moim zdaniem jest naprawdę dobre i cena jest OK 4,20.
      • Gość: Eddie Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: 80.48.253.* 12.07.02, 11:03
        No to ci fajnie, bo u mnie w kiosku Elle jest "gołe' - bez dodatkowej gazety i
        innych załączników ( dwie próbki kremów w środku). To tez jest irytujące - kupisz
        gazetę, a za chwilę okazuje się, że gdzie indziej ta samam gazeta jest wyładowana
        dodatkami ;-(

A co do Urody - skoro tak zachwalacie to chyba wrócę - co jest w środku? ;-)

Gość portalu: amelka napisał(a):

> A w ELLE same dodatki: Elle glowne + pare probek + Elle decoration + dodatek o
        > ogrodzie + nasionka maciejki. Bardzo mnie to ucieszylo bo lubie zapach maciejki
        > i
        > dzisiaj posieje sobie na balkonie:))) Bede miala prywatny kacik do wieczornej
        > aromaterapii!
        > Pozdrawiam w piatek!
    • Gość: anna Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 12.07.02, 09:37
      ja sie wściekłam w zeszłym miesiącu, kiedy zobaczyłam tę kosmetyczkę za
      dodatkowe dwa złote. jasne, nie tu chodzi o pieniądze, bo taka kwota nie robi
      różnicy, ale o robienie nas w konia. z jakiej racji mam płacić cokolwiek za
      wątpliwej jakości kosmetyczkę, której nie chcę i nie potrzebuję, albo za
      kolejna torbe na ziemniaki, z którą na pewno nie wyjde na ulicę. dodatkowo
      irytuje mnie wciskanie nam, że to prezent - płacimy dwa czy trzy złote za coś,
      co jest warte maxymalnie kilikadziesiąt groszy, no, może złotówkę. te ich
      letnie praktyki irytują mnie to tego stopnia, że w końcu napisałam im maila o
      robieniu z nas idiotek, a TS nie kupiałam. odpowiedzi żadnej nie było, w tym
      miesiącu też na pewno TS nie kupię. inna sprawa, że podobnie olałam ELLE za
      9.90 z torba, za pewne równie tandetną. nie wiem, czemu to ma służyć. mogliby
      sprzedawać część gazet bez dodatków.
      • Gość: monias1 Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: 213.195.141.* 12.07.02, 09:57
        ja to juz nie moge sluchac tych reklam - w rodzaju Twoj Styl plus prezent.
        Dziewczyny jaki to prezent jezeli trzeba zaplacic za gazete wiecej niz zwykle!!!!
        Dla mnie prezent to prezent - za darmo. A w tych wszystkich gazetach daja niby
        prezenty: pilniczki, cienie do oczu, torebki, kosmetyczki, itd. itd. ale za to
        trzeba placic!!!!!!! jakie to prezenty!!!!!!! Rzeczywiscie TS sie skiepscil, za
        to Uroda sie b. poprawila. Szkoda ze Votre Boutre zniknal, ta gazetke tez lubilam.
        Zgadzam sie z opinia ze powinny byc dwie wersje TS - z torba - drozsza i bez
        torby - tansza.
        Teraz reklamuja prezent w postaci koszulki w Vivie 25 lipca. Ciekawa jestem ile
        biedzie kosztowac??????
        • Gość: Asia Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: 194.204.129.* 12.07.02, 10:56
          Urode znow zaczelam kupowac chyba 3 mies temu i rzeczywiscie jest w
          porzadku..moglaby byc tylko ciut grubsza:)))).Co do TS kupilam dzisiaj,cena tez
          troszke mnie zaskoczyla bo torba beznadziejna jest,ciekawe czy kogos na ulicy z
          tym zobacze:)))gdyby miala chociaz jakis suwak to bym ja uzyla jaka duza
          kosmetyczke podrozna a tak to do nieczego sie nie nadaje.Tez jestem zdania ze
          dzial Uroda w TS sie popsul..praktycznie nie mam co tam czytac,kupuje to gazete
          z przyzwyczajenia ale nie wiem czy nie przestane bo raczej nie warto..kiedys
          chociaz wiecej probek bylo,zawsze jakies nowe kosmetyki mozna bylo wyprobowac a
          teraz z tym tez cienko,w tym numerze tylko balsam Dove ujedrniajacy i kawa
          tchibo.
          • kotmanka Re: Twój Styl :-(((((((((( 12.07.02, 11:00
            a propos TS jest caly dlugi watek w glownym dziale Kobieta, to kiedys byla dla
            mnie gazeta = kontakt z krajem, ale po prostu taki daja ostatnio "odpad", ze nie
            moge tego czytac.
            co do prezentu za dodatkowa kase to jest skandal, bo nigdzie na swiecie tak sie
            nie robi. dostajesz to dostajesz. co za bezczelnosc.
          • Gość: agnes Re: echhhhhhhhh :((((( IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 11:10
            A w moim TS, to nawet tych dwoch probek nie ma......., ale "piekna" torba jest i
            owszem ;)
            • cala2 Re: echhhhhhhhh :((((( 12.07.02, 12:02
              No wlasnie! Ja do tej pory kupowalma TS ale po lipcowym numerze stwierdzilam ze to
              byl ostatni numer jaki kupilam. Koszmar kompletny, malo mnie interesuje kto z kim
              jada, gdzie, w co jest ubrany, felietony w zasadzie niczym i nie weim dla kogo
              przeznaczone, po przeczytaniu i tak sie nie pamieta o czym sie czytalo.
              Kupilam Marie Clarie i bylam zadaowolona, mimo iz probek nie bylo, ale byly
              ciekawe arytykuly, napisane przynajmniej normalnym jezykiem, kuplilam takze numer
              sierpniowy i tez jest kilka niezlych artykulow. W sumie tansze pismo i lepsze niz
              TS. Od TS lepszy chyba jest meski Maxim, ktory czasem przegladam.
            • cala2 Re: echhhhhhhhh :((((( 12.07.02, 12:08
              No wlasnie! Ja do tej pory kupowalma TS ale po lipcowym numerze stwierdzilam ze to
              byl ostatni numer jaki kupilam. Koszmar kompletny, malo mnie interesuje kto z kim
              jada, gdzie, w co jest ubrany, prezentowana moda nie wiem tez dla kogo,
              felietony w zasadzie o niczym i nie wiem dla kogo przeznaczone, po przeczytaniu i
              tak sie nie pamieta o czym sie czytalo.
              Kupilam Marie Clarie i bylam zadaowolona, mimo iz probek nie bylo, ale byly
              ciekawe arytykuly, napisane przynajmniej normalnym jezykiem, kuplilam takze numer
              sierpniowy i tez jest kilka niezlych artykulow. W sumie tansze pismo i lepsze niz
              TS. Od TS lepszy chyba jest meski Maxim, ktory czasem przegladam, przynajmniej w
              nie dolaczaja "prezentow" nikomu nie potrzebnych.
              • cala2 Re: echhhhhhhhh :((((( 12.07.02, 12:13
                Sorki, jakos sie wyslalo dwa razy :-))
                • Gość: Monika Re: echhhhhhhhh :((((( IP: *.pol.lublin.pl 12.07.02, 13:24
                  Nie chwalący się, ale o "TS" jest spory wątek (ja go załozyłam 13.06.) na forum
                  Czas Wolny - odsyłam!
    • Gość: Pia Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 14:15
      Na znak protestu przeciwko "schodzeniu na psy" w TS nie kupiłam poprzedniego i
      bieżącego numeru, co jest o tyle niezwykłe, że mam wszystkie poprzednie numery
      tego pisma poczynając od 1-szego. Roczną prenumeratę ELLE wygrałam w jakimś
      konkursie i wiem już na pewno, że sama sobie tego pisma nigdy nie kupię:
      płytkie artykuliki i masa pięknych zdjęć, które jednak nigdy nie bedą stanowiły
      dla mnie inspiracji (nie jestem stylistka, makijażystką itp). Co do URODY mam
      mieszane uczucia: trochę za dużo dla mnie "śmieci" a za mało rozbudowanych i
      fachowych artykułów o kosmetykach (tu łezka mi się w oku kręci za Votre
      Beaute), oprócz tego fajne konkursy, w których kiedyś brałam udział
      przeistoczyły się w: pierwsze 10 osób ..., wyślij SMS-a, zadzwoń na 0-800 ...
      Irytuje mnie też kalka arykułów - kupując trzy pisma mam w środku identyczne
      artykuły, beznadzieja!
      • Gość: Konwalia Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 12.07.02, 14:41
        Gość portalu: Pia napisał(a):

> Na znak protestu przeciwko "schodzeniu na psy" w TS nie kupiłam poprzedniego i
        > bieżącego numeru, co jest o tyle niezwykłe, że mam wszystkie poprzednie numery
        > tego pisma poczynając od 1-szego. Roczną prenumeratę ELLE wygrałam w jakimś
        > konkursie i wiem już na pewno, że sama sobie tego pisma nigdy nie kupię:
        > płytkie artykuliki i masa pięknych zdjęć, które jednak nigdy nie bedą stanowiły
        >
        > dla mnie inspiracji (nie jestem stylistka, makijażystką itp). Co do URODY mam
        > mieszane uczucia: trochę za dużo dla mnie "śmieci" a za mało rozbudowanych i
        > fachowych artykułów o kosmetykach (tu łezka mi się w oku kręci za Votre
        > Beaute), oprócz tego fajne konkursy, w których kiedyś brałam udział
        > przeistoczyły się w: pierwsze 10 osób ..., wyślij SMS-a, zadzwoń na 0-800 ...
        > Irytuje mnie też kalka arykułów - kupując trzy pisma mam w środku identyczne
        > artykuły, beznadzieja!

Hej Pia! Sama też ostatnio "zeszłaś na psa":))))))))
        A tak na temat, to też zastanawiałam się kiedyś jak to jest, że w jednym miesiącu
        w trzech pismach ukazują się artykuły np. o Ewie Błaszczyk i jej chorej córce?
        Czy redakcje się umawiają czy też rozsyłają szpiegów i stwierdzają: mają pisać o
        Błaszczyk? to my też, my też!!:))
        • Gość: Helena Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: 213.134.140.* 12.07.02, 16:24
          Gość portalu: Konwalia napisał(a):

> A tak na temat, to też zastanawiałam się kiedyś jak to jest, że w jednym miesią
          > cu
          > w trzech pismach ukazują się artykuły np. o Ewie Błaszczyk i jej chorej córce?
          > Czy redakcje się umawiają czy też rozsyłają szpiegów i stwierdzają: mają pisać
          > o
          > Błaszczyk? to my też, my też!!:))

Tak, ostatnio wszyscy jak jeden maz maglowali Hugh Granta. Fajny jest, ale zeby w
          4 pismach z podobnej polki byl z nim obszerny wywiad to drobna przesada. A tak
          wogle, to jednym pismem jakie kupije jest Viva, reszte dostaje, ale Viva tez
          powoli sie stacza. W numerze z J.Lo. na okladce byly moze ze 3 przyzwoite tematy -
          nic poza tym.
          H.
          • kotmanka Re: Twój Styl :-(((((((((( 12.07.02, 16:31
            hugh gie ma film do wypromowania, dlatego jest wszedzie. w ogole wywiady z
            gwiazdami ;) to w 98% promo jakiegos tam ich towaru. albo mowia o tym otwarcie,
            albo udaja, ze tocza gadke o milosci do ojca i matki. potem za miesiac nagle
            okazuje sie ze wydali plyte.
            ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    • Gość: ... Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 17:17
      moze troche nie na temat ale chcialam sie zapytac czy ta torba nadaje sie np. na
      plaze czy lepiej od razu ja umiescic w koszu? nie widzialam jej a ciekawi mnie to
      wiec prosze o odpowiedz. potrzebuje torby na plaze a nie mam w tej chwili
      pieniedzy nawet na drobne wydatki. wyjazd uszczuplil moj budzet
      pozdrowienia:)
      • Gość: Aga Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.future-net.pl 12.07.02, 17:25
        jako torba plażowa się nie nadaje, bo jest mała (wielkości sporej
        ksoemtyczki).kosmetyczką też nie może być, bo niezamykana. na zdjęciu w TS
        modelka ma ją przewieszoną na przedramieniu, ale na torebkę zwykłą jest za
        badziewna. o ile ubiegłomiesięczną kosmetyczkę można jakoś wykorzystać (np. na
        plażę na drobiazgi), to ta "torebka" jest nieporozumieniem.
    • Gość: monie_pl Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.tds.de 12.07.02, 19:31
      Ja sie zgadzam, ze wiekszosc pism obniza loty! Niestety nie wiele mozna na to
      poradzic! Napisalam epistole, ze jak jeszcze raz zobacze wywiad z Hanuszkiewiczem
      to sama bede miala zmarszczki ze zlosci jakbym byla w tym samym wieku!

Ale tak sobie mysle, ze jesli oni sa tacy beznadziejni w redagowaniu pism, to
      wcale nie znaczy, ze ja mam sobie odpuscic czytanie krotkiej formy - periodykow.
      Znalazlam swoje rozwiazanie!

Kupuje rpase zagraniczna, ktora jest o niebo lepsza! mam z tego dwie korzysci -
      czytam cos interesujacego, bo z innej kultury, z innymi akcentami
      intelektualnymi, a dodatkowo cwicze jezyk obcy!

Ciekawa jestem co wy na to!?
      pozdrowionka ;_0
      • Gość: Aga Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.future-net.pl 12.07.02, 20:30
        Ja robię to samo. W babskich pismach zagranicznych są dobre reportaże (u nas
        gatunek niemal wymarly, czasem trafi się coś w Dużym Formacie), no i plotki o
        ichnich gwiazdach - co za ulga, że nie muszę czytać wynurzeń Skrzyneckiej,
        Samusionek i Natki Kukulskiej:)
    • Gość: Vikcia Re: Twój Styl :-(((((((((( IP: *.pl 12.07.02, 23:19
      Ale skandal!!!!!!! Zaopatrzyłam się w gazetki, żeby mieć już na urlop i bardzo
      byłam z siebie zadowolona, ale teraz się wściekłam! Jak to jest- moja Elle nie ma
      nic, żadnego ElleDeco,a Marie Claire nie ma samego zdrowia!! Od czego to zależy-
      dają gratisy do jakiegoś konkretnego miasta, czy na chybił trafił rozwożą po
      różnych kioskach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka