Gość: AGA IP: *.litnet.bmj.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 18:38 dzisiaj sie tak opalalam mam cale czerwone nogi i reszte ciałka trzoszke szczypi..Jak sobie radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sitc Re: spalone cialo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 18:44 Nie opalamy się. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: spalone cialo 29.05.05, 20:57 Gość portalu: sitc napisał(a): > Nie opalamy się. Dokladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuzunia Re: spalone cialo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:46 opalamy się rozważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: spalone cialo 29.05.05, 22:08 pomozcie jak sobie pomoc jak sie spali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedrona Re: spalone cialo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:16 Biedactwa :( smarujcie się jakimiś balsamami po opalaniu,ja ostatnio po solarium zrobiłam maseczkę chlodzącą z aloesem,taką żelową z kolastyny i pomogła bo troszkę mnie piekł dekolt(maseczka w saszetce,tania jak barszcz,a fajnie schłodziła i nawilżyła)... no ale że noc jakoś musicie przeżyc to ja nie wiem..może kefir??podobno też pomaga na oparzenia słoneczne ( a na pewno schłodzi rozpaloną skórę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: spalone cialo IP: *.aster.pl 29.05.05, 22:21 Panthenol powinien trochę ukoić poparzoną skórę. Może chłodny prysznic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: spalone cialo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:38 Balsamy z drogerii srednoi pomogą, ale Panthenol z apteki to już co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: spalone cialo IP: 62.233.185.* 30.05.05, 12:02 Panthenol jest najlepszy, nic innego Ci nie pomoże. Chyba że nie jest tak tragicznie, polecam kefirek :) Odpowiedz Link Zgłoś