Gość: Point IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.07.02, 20:57 Potrzebuje cos do cery normalnej, lekko przesuszonej. Ratujcie, prawie wszystko nawilżające, co oglądam, jest na dzień. Co mogłabym sobie zapodać na noc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vikcia Re: ,,,,,,,Krem na noc dla 25-latki IP: *.pl 15.07.02, 00:17 Ja mam 21 i ostatnio miałam krem na noc Dermika Inspiracja i był całkiem w porządku. Dość lekka, płynnawa konsystencja, nie bardzo tłusty. Mojej skórze przynosił ulgę, tak jakby się "rozprostowywała" i naprawdę odpoczywała. Minusem jest słoik, w którym trzeba grzebać paluchem (dodają szpatułkę), no i w sumie ubogie info na temat składu. Ale ja go lubię i chyba znowu się na niego skuszę... Polecam! Pzdrw.Vikcia Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: ,,,,,,,Krem na noc dla 25-latki 25.07.02, 15:34 też używam "Inspiracja" Dermiki - mam go juz drugi raz i jestem zadowolona, dobrze nawilża i nie zostawia tłustej warstwy, próbowałam dotleniającego z Erisu Forte 25+ ale za słabo nawilżał, miałam suchą skórę po nim, a STOP Garnier'a w tubce po rozsmarowaniu niestety śmierdzi jak "zelówa", nie znosze tego zapachu, ale nie jest zły pod wg działani, czasami go używam ale raczej leży w lodówce, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: ,,,,,,,Krem na noc dla 25-latki IP: 194.29.176.* 25.07.02, 16:01 Czy możesz mnie uświadomić ile kosztuje Inspiracja Dermiki? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: ,,,,,,,Krem na noc dla 25-latki 25.07.02, 21:46 31 zł i uważam że jest tego wart, jest wydajny i na długo starcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: ,,,,,,,Krem na noc dla 25-latki IP: 194.29.176.* 26.07.02, 13:09 Dziękuję za odpowiedz. Choć muszę się przyznać, że nie wytrzymałam i kupiłam go już wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: ,,,,,,,Krem na noc dla 25-latki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 01:07 Może Garnier STOP? Ten z retinolem w tubce. Szczególnie jeśli mieszkasz w zanieczyszczonej okolicy, palisz lub często się opalasz. Odpowiedz Link Zgłoś