Gość: katrina IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 12:22 czy ktoś wie gdzie to jeszczce można kupić? Było nowością w USA jakieś pięć lat temu, ale jestem prawie pewna że widziałam to tez w Polsce, teraz nie widzę, ale może któras z Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 17:57 Kredki do oczu z taką jakby gąbeczką na drugim końcu, do rozcierania. Cos jak ma Dior. Proszę o odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.07.02, 18:22 Takie kredki z gabeczka do rozcierania ma tez Isadora, ale moze nie ma takich kolorow jak poszukujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 22:18 Tak? A to cool, popatrzę. Generalnie na IsaDorę do oczu nie zwracam uwagi, bo słyszałam mnóstwo złych opinii na temat cieni i tuszów, ale o kredkach nic. Może Ty używałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.07.02, 22:52 Mam brazowa, bardzo ja lubie, jest dosc miekka i ladnie sie nia maluje i dobrze sie trzyma. Ja jestem z niej zadowolona, ale to w sumie indywidualna sprawa. Cienie Isadory tez lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.07.02, 23:05 A to mnie zaskczyłaś, ja jestem z cieni b. zadowolona. Mam takie podwójne, kremowy (b. mocna perła) + brąz, dostałam je na gwiazdkę i od tej pory sprawują sie bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.07.02, 23:06 Oczywiście Katrina mnie zaskoczyła, nie Karusia, sorry za chaos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 17:12 Dzięki Karusiu, dzisiaj kupiłam te kredkę Isadory za 20zł, niestety nie ma koloru fioletowego, ale wziełam granatowy. Dam znac jak sie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.07.02, 23:17 To fajnie, dzis widzialam cos podobnego z Artdeco ale drogie bo za 40 - 47zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 07:21 Aha, jea też widziałam, i w dodatku jest fioletowy, ale primo drogo, secundo wkurzyłam się bo nie było testera fioletowego. w ciemno 50zł nie wydam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 22:03 Mam przed soba katalog oriflame i jest kredka fioletowa z serii Visions, nazwa purple passion. Ktoś używał, są ok? albo polećcie jakas inną fioletową. ale naprawdę fioletową, bo mam Clinique Quickliner i moim zdaniem to jest raczej brąz niż fiolet. Odpowiedz Link Zgłoś