Dodaj do ulubionych

L'oreal eyecolour brighteners

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 12:22
czy ktoś wie gdzie to jeszczce można kupić? Było nowością w USA jakieś pięć
lat temu, ale jestem prawie pewna że widziałam to tez w Polsce, teraz nie
widzę, ale może któras z Was?
Obserwuj wątek
    • silie Re: L'oreal eyecolour brighteners 15.07.02, 13:05
      A co to jest??
      s.
      • Gość: katrina Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 17:57
        Kredki do oczu z taką jakby gąbeczką na drugim końcu, do rozcierania. Cos jak
        ma Dior. Proszę o odzew.
        • Gość: Karusia Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.07.02, 18:22
          Takie kredki z gabeczka do rozcierania ma tez Isadora, ale moze nie ma takich
          kolorow jak poszukujesz.
          • Gość: katrina Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 22:18
            Tak? A to cool, popatrzę. Generalnie na IsaDorę do oczu nie zwracam uwagi, bo
            słyszałam mnóstwo złych opinii na temat cieni i tuszów, ale o kredkach nic.
            Może Ty używałaś?
            • Gość: Karusia Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.07.02, 22:52
              Mam brazowa, bardzo ja lubie, jest dosc miekka i ladnie sie nia maluje i
              dobrze sie trzyma. Ja jestem z niej zadowolona, ale to w sumie indywidualna
              sprawa. Cienie Isadory tez lubie :)
            • Gość: Mia Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.07.02, 23:05
              A to mnie zaskczyłaś, ja jestem z cieni b. zadowolona. Mam takie podwójne,
              kremowy (b. mocna perła) + brąz, dostałam je na gwiazdkę i od tej pory sprawują
              sie bez zarzutu.
              • Gość: Mia Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.07.02, 23:06
                Oczywiście Katrina mnie zaskoczyła, nie Karusia, sorry za chaos...
                • Gość: katrina Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 17:12
                  Dzięki Karusiu, dzisiaj kupiłam te kredkę Isadory za 20zł, niestety nie ma
                  koloru fioletowego, ale wziełam granatowy. Dam znac jak sie sprawdzi.
                  • Gość: Karusia Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.07.02, 23:17
                    To fajnie, dzis widzialam cos podobnego z Artdeco ale drogie bo za 40 - 47zl.
                    • Gość: katrina Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 07:21
                      Aha, jea też widziałam, i w dodatku jest fioletowy, ale primo drogo, secundo
                      wkurzyłam się bo nie było testera fioletowego. w ciemno 50zł nie wydam.
                      • Gość: katrina Re: L'oreal eyecolour brighteners IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 22:03
                        Mam przed soba katalog oriflame i jest kredka fioletowa z serii Visions, nazwa
                        purple passion. Ktoś używał, są ok?
                        albo polećcie jakas inną fioletową. ale naprawdę fioletową, bo mam Clinique
                        Quickliner i moim zdaniem to jest raczej brąz niż fiolet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka