Dodaj do ulubionych

JAKA PROSTOWNICA NAJLEPSZA???????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:25
Mam pytanie, na pewno niejedna z Was prostuje włosy, ale która pomoże mi w
dokonaniu wyboru najlepszej i najmniej zarazem nieszczącej włosy? Zapewne te,
które rujnują portefele są OK, ale taką do 150 zł????? PLEASE
Obserwuj wątek
    • Gość: Prostująca19 Re: JAKA PROSTOWNICA NAJLEPSZA??????? IP: *.pl / 213.77.31.* 03.06.05, 12:38
      Kupując prostownicę wybieraj te z grzebyczkiem przy płytce.Bardzo uproszcza on
      prostowanie.A jeśli chodzi o zniszczone włosy,to musisz poprostu dobrze
      pielęgnować włosy odzywkami,itp.Każda prostownica przy dłuższym stosowaniu
      strasznie niszczy włosy.Pozdawiam.
      • Gość: oja Re: JAKA PROSTOWNICA NAJLEPSZA??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:18
        z jakim grzebyczkiem??? Które maja grzebyczek? Podaj jakies przyklady bo tez
        sie przymierzam do kupna i mnie zagielas ;)
        • Gość: Aleks Re: JAKA PROSTOWNICA NAJLEPSZA??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:26
          A moja przyjaciółka miala Philipsa z grzebykiem,ale je wylamala po pewnym
          czsie,bo jej przeszkadzaly.
    • Gość: Aleks Re: JAKA PROSTOWNICA NAJLEPSZA??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:26
      a do 150 to np.Eurolux
      • Gość: paulinka Re: JAKA PROSTOWNICA NAJLEPSZA??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:30
        Ja mam z firmy Brown King :) Mozna kupic na allego nawet za 50 zł. Jest z
        grzebyczkiem, ale nie trzeba go wyłamywac bo się wyciąga. Szybko sie nagrzewa i
        nie niszczy włosów. Jest troche duza i na poczatku moze sprawiac problemy ale po
        tygodniu nie zamienisz na zadna inną ;)
    • Gość: ola Re: JAKA PROSTOWNICA NAJLEPSZA??????? IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:06
      Ja używam Vidal Sasun bez grzebyczka (bo mi przeszkadza) i z ceramicznymi
      wkładkai. Jest bardzo dobra i kosztowała mnie ok 110 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka