Dodaj do ulubionych

DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:41
chcę się wybrac do fryzjera na małą zmianę (tak na wakacje) ;D chciałabym
żeby jakiś profesjonalista (-tka) mi doradził, dobrał odpowiedni kolor i
dobrze ostrzygł, czekam na wasze propozycje salonów oraz imiona fryzjerów(-
rek), z góry dziękuje :*
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:46
      polecam salon w Galerii Kazimierz, pracują tam dziewczyny i jseden chłopak to
      własnie on jest rewelacyjny, ponieważ błam tam przypadkiem nie pamietam jak
      nazywa się salon ale jest tylko jedeni jjeden chłopak pracuje tak więc nie
      trudno zgadnąć
      • Gość: kassia Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:21
        dzięki, a chociaż jak nazywa się salon, bo nie wiem czy w Galerii jest tylko
        jeden czy więcej...?
      • Gość: kassia Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:23
        aha sorry źle przeczytałam (nie pamiętasz nazwy salonu), ale kto pyta nie
        błądzi, jakby co to mam nadzieje że znajde ;D
    • Gość: basik Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:06
      może Jean Lous David (Bracka, Szewska), tylko,że nigdy tam nie farbowałam,
      pracują tam młode dziewczyny, można się z nimi dogadać. nie mam swojej
      ulubionej fryzjerki ale raczej wychodze stamtąd zadowolona, cena cos ok 60zl
      (niepamietam dokladnie??) ale są zniżki dla studentów ;D
    • margaretka2002 Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? 05.06.05, 14:55
      Eric Stipa na Wielopolu. Panie sa The BEST. Wszystkie.
      • Gość: Lunia Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:06
        a jakie tam są ceny, strzyżenie?? farbowanie?? bo też szukam czegoś nowego,
        ostatnio tak mnie wystrzygli, że wyglądałam jak strach na wróble :(
        • margaretka2002 Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? 05.06.05, 16:31
          Ceny sa jak we wszystkich "lepszych" salonach, ale nie wiem dokladnie. Za
          dwukolorowy balejaz dlugich wlosow i strzyzenie place zwykle 190 zl.
          Modelowanie jest wliczone w cene. Nie wiem, jak to wyglada z krotkimi.
          Mozna tam isc bez obaw.
          Pozdr.
          M.

• izabellla Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? 05.06.05, 16:03
      witam:)Ja moge zci polecic mojego fryxjera-styliste-jest na prawde
      rewelacyjny,tworczy!:)wiele moich kolezanek juz sie do niego przekonalo!:)
      Swietnie dobiera fryzurki,scina,farbuje:)Nie wiem gdzie teraz dokl.
      pracyuje,poniewaz przyjezdza do mnie na tel. wiec nie place tyle co w salonie:)
      Jesli bylabys zainteresowana to pisz do mnie-podam CI namiary na niego.

• Gość: kassia Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 16:25
        a taka domowa wizyta jest niby tańsza niż w salonie? ile płacisz za ścięcie lub
        farbowanie, jeśli można spytać??
        • izabellla Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? 05.06.05, 16:28
          zawsze to troche taniej niz w salonie;)Ja za sciecie placilam ostatnio chyba
          35zl. Ale jesli chcialabys pojsc do salonu to moge sie dowiedziec gdzie teraz
          pracuje Piotr-nie jestem pewna ale mial teraz pracowac gdzies na Kazimierzu.
          • Gość: porcy Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:51
            Piotr Fryzjer??? hmm brzmi znajomo, jeśli to ten sam który mnie ścinał to
            polecam gorąco, Piotrek jest boski :D... pzdr
            • Gość: Anulaaa Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:54
              hmmm.....no to, że gdzie pracuje ten bossski Piotr ???
              • Gość: porcy Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:10
                nie wiem gdzie pracuje... polecił mi go dobry znajomy jego kolega ...
          • ata19 Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? 08.06.05, 12:26
            W którym salonie pracuje Piotr? Dzieki!
      • Gość: dominika Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:37
        czesc, wlasnie szukam dobrego fryzjera w krakowie i przeczytalam twoj post. Czy
        moglabys dac jakis namiar na tego styliste ktorego polecasz? bylabym wdzieczna.
        pozdrawiam, dominika
    • Gość: makao Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.blich.krakow.pl 05.06.05, 18:08
      polecam Amelię na Zamoyskiego, przystępne ceny ( za farbowanie w różnych
      kolorach i strzyżenie zapłaciłam ostatnio 110 zł). byłam u pani Kasi, trochę
      krzykliwa i ma swoją wizję, ale zawsze dobrze dopasuje fruzurę i kolor do
      kształtu twarzy.
      zanim się tam wybierzesz poczytaj ten sam wątek na forum Kraków, być moze się
      przekonasz, być może wybierzesz inny salon.
      W E.Stipa jest strasznie drogo!
      • Gość: kassia Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:27
        jak za farbowanie ze strzyżeniem to przystępna cena, nawet powiedziałabym że
        bardzo przystępna. No i wreszcie jakaś kobieta (fryzjerka). dużo już słyszałam
        dobrych opinii o fryzjerach, ale jeszcze nigdy nie byłam się strzyc u faceta :/
        czy faceci są naprawde w tym lepsi od kobiet?? dzięki za rade, kurcze chyba
        skorzystam. jeszcze looknę na forum kraków ;D
    • Gość: kassia Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE (Framesi?) ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:50
      połaziłam po forum i znalazłam dużo pochwał dla salonu Framesi na Rynku Gł.
      warto tam się wybrać?? może wiecie ile kosztuje ścięcie i farbowanie??
      pozdrawiam, milutkiego dnia ;D
      • madai Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE (Framesi?) ? ? ? 06.06.05, 13:37
        kosztuje jakies 250 zl. a raczej kosztowalo rok temu. salon bdb. polecam.
    • Gość: kassia TRENDY ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:54
      a czy któraś z was farbowała się lub strzygła kiedyś w salonie "Trendy" (ul.
      Karmelicka). Z tego co wiem to używają tam kosmetyków firmy Wella. moja mama
      tam chodzi ale tylko się strzyc, więc nie wiem dokładnie jak tam jest??? czekam
      na wasze opinie :D
      • Gość: mychaM Re: TRENDY ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:36
        Trendy na karmelickiej jest OK. DObrze strzyga.Kiedys byly ceny bardzo
        promocyjne, teraz juz drozej. Nie farbowalam sie tam.WIdzialam ostatnio jak
        farbowali jakies dziewczyny- rozne fajne kontrasty itd- super wygladalo
        • Gość: kassia Re: TRENDY ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 00:10
          a jest tam jakaś godna uwagi super hiper extra fryzjerka, którą mogłabyś
          polecić??? Potrzebuję kogoś z wyobraźnią, żeby dobrał mi nową zgrabną
          fryzurkę...
    • Gość: prissy Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 05:35
      Dietla - Studio Fryzur.
      Nigdy nie byłam tak zadowolona, indywidualne podejście, rozmowa, fajne pomysły,
      kreatywność i co najważniejsze - SŁUCHAJĄ KLIENTA!
    • Gość: natalicja Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? IP: *.autocom.pl 11.06.05, 12:34
      Pasja - na ulicy Kacik 6, kolo placu Bohaterow Getta. Wczoraj bylam pierwszy raz i w zyciu nie mialam tak fajnej fryzury. Strzyzenie krotkich wlosow - 39 zlotych.
      • ata19 Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? 13.06.05, 12:40
        A ja wracam z pytaniem o Piotra - w którym salonie pracuje?
        • Gość: Moni Fryzjer-Piotr IP: 212.75.114.* 13.06.05, 13:38
          Też chcę wiedzieć więcej nt. Piotra. Uważam, że generalnie facecie ścinają
          lepiej i chętnie bym się do niego wybrała. Jeśli możesz podaj kontakt do niego
          tu lub na mojego maila: toja76@gazeta.pl
          Wielkie dzięki
    • veea Re: DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE ? ? ? 17.06.05, 15:36
      rany boskie dziewczyny ale ceny:) mnie ścina Pani Ela z salonu jolka na
      Czarnowiejskiej za 20 zł i fryzurka jest rewelacyjna...a całe życie malam
      dlugie proste włosy zaczesane do tyłu, teraz mam grzywke i wlosy krótkie...i
      jestem bardzo zadowolona, kolor tez mi robila pasemka bardzo solidnie;
      jakie tu ceny krąża po 200 zł? toż to masakra!!:)
      a w Louis Davidzie na Szewskiej raz bylam, i ciął mnie gośc co sie przynal ze
      jest organista gdzies za krakowem... wiecej nie pojde do żadnego salonu co sie
      firmuja niewiadomo co a biora księży:)
      Pzdr.Veea
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka