Gość: Manuela IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.05, 15:37 Czy ktos uzywal ? Nie zatyka porow ? Czy dobrze nawilza i ogolnie jakie wrazenia? Dzieki za odpowiedz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HAnia Re: CLINIQUE Sheer Tint SPF 15 IP: 213.155.168.* 05.06.05, 19:26 własnie,ja tez jestem ciekawa?jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: CLINIQUE Sheer Tint SPF 15 IP: *.wma.east.verizon.net 06.06.05, 07:36 ja uwielbiam ten krem, jest lekki, nie zostawia blyszczacego filmu. nawilza srednio - jak ktos wymaga wiecej mozna nalozyc pod to lekki krem nawilzajacy. sa ososby ktore uzywaja z kremem, sa tez takie co uzywaja samego clinique. nie zatyka nic no i w porzadku nawet ochrona sloneczna. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: CLINIQUE Sheer Tint SPF 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:08 a czy chodzi Wam o City Block, czy wyszło może coś nowego Clinique'a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresai Re: CLINIQUE Sheer Tint SPF 15 IP: *.chello.pl 06.06.05, 11:03 Też jestem ciekawa opinii, więc up, up... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa 74 Re: CLINIQUE Sheer Tint SPF 15 IP: *.ras.sth.bostream.se 03.07.05, 21:23 widzialam dzis ten krem w drogerii,sa 3 odcienie.on jest reklamowany jako krem nawilzajaco-tonujacy.dostalam kilka probek,ale mi sie wydaje,ze to po prostu lekki fluid niz krem,w kazdym razie nie nawilza specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś