awelina6 06.06.05, 22:24 moja dobra znajoma jest osobą która ciągle uwodzi facetów. Problem jest taki ze na wakacje jade z nią i moim chlopakiem.Co mam zrobic zeby ona sie do niego nie kleila? Wiem ze dąży ona do celu "po trupach" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: niefajny trójkąt 06.06.05, 22:26 I to jest twoja 'dobra znajoma' a nie ufasz jej ze swoim facetem. Ja bym jej nigdzie ze soba nie zabrala ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia sprawa techniczna 06.06.05, 22:28 to jest forum URODA! jeżeli pytasz np o to, jakich uzywać kosmetyków żeby ci znajoma chłopaka nie odbiła to dobrze trafiłaś, w przeciwnym razie coś ci sie pomyliło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coconut Re: niefajny trójkąt IP: *.catv.net.pl 07.06.05, 08:03 jak ja bym miala takie obawy to na pewno bym nigdzie nie pojechala z taka "znajoma" raczej nie bawilabym sie dobrze na wyjezdzie wiec zastanow sie dobrze i moze wykrec od tego wyjazdu, w ogole po co sie w to pakowalas, a jesli sie juz nie da odkrecic, to ty sie klei do swojego faceta i nie zostawiaj ich samych tak by nie miala szans sie do niego wdzieczyc (w zyciu bym nie pojechala na taki wyjazd dla mnie to by byla meka) Odpowiedz Link Zgłoś