Gość: sisi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 16:06 Poleccie jakis dobry salon. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sisi Re: pedicure warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 16:15 Najlepiej Bemowo, Wola, Mokotow. Mozesz cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: pedicure warszawa 10.06.05, 16:34 Mokotów- otworzył się przy metrze racławicka nowy salon zaraz przy sklepie z rowerami - kiedyś tam spozywczy był. Nie pamietam nazwy ale robią super i na prawde tanio. Zaplacilam 45 pln z lakierem. Jest jeszcze fajne miejsce na Waliców 11 (chyba 11) takie na rogu Waliców i Pereca (3 min od ronda ONZ) miła dziewczyna i nie drogo. 60 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: pedicure warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 16:47 Dzieki, zapomnialam dodac, ze jeszcze moze byc centrum. Rozumiem, ze ceny ksztaltuja sie w okolicach 50-60 zl? I jeszcze jedno pytanie laika;) Czy jesli w cenniku podana jest cena za manicure lub pedicure, to jest to cena juz z malowaniem czy za to placi sie oddzielnie? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: pedicure warszawa 10.06.05, 16:52 Róznie bywa.. lepiej zapytać. Widziałam salony gdzie dodatkowo liczyli. Tam jest wliczone. Polecam ci lakiery Inglot (ladny jest nr82) Miejsca nie są obładowane i jest sympatycznie. Nie lubie duzych salonow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: pedicure warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 19:29 Dzieki eary. A moze ktos jeszcze? Zwlaszcza z okolic Bemowa i Woli, bo troszke leniwa jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: pedicure warszawa IP: *.idea.pl 11.08.05, 22:27 witajcie, wczorej byłam na manicure i pedicure w Galerii Mokotów w salonie Jean Louis David. Nigdy jeszcze nie byłam tak zadowolona z usług żadnego salonu. Nie wiem jak inne manicurzystki (ani ile ich tam jest) ale ta jest naprawdę super i napewno nie będzie to moja ostatnia tam wizyta. Naprawdę warto. Acha, dla zainteresowanych ta Pani miała na imię Milena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: pedicure warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.05, 09:07 a ile zapłaciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: pedicure warszawa IP: *.idea.pl 12.08.05, 22:24 130 zł, ale miałam robiony masaż stóp i nakładaną maskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sel Re: pedicure warszawa IP: *.chello.pl 13.08.05, 10:12 130zł za manicure i pedicure?! to bardzo dużo....=( Odpowiedz Link Zgłoś