Dodaj do ulubionych

kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 14:26
czy są ok? Mam cerę wrażliwą, podatną na uczulenia
Obserwuj wątek
    • martta_k Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? 12.06.05, 15:20
      bardzo lubie:)
      www.kosmetyka.com przedwczoraj dostałam katalog, cennik + chyba z 8 próbek
      kremów. Wczesniej uzywałam fluidu i jakiegos kremu - zapach, konsystencja super
      i do tego dobrze kryje:)
      • Gość: sylwia Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 15:49
        o, super dzięki za adres stronki
    • Gość: Virginia Woolf Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 12.06.05, 17:04
      a gdzie kupujecie kosmetyki tej firmy oprócz internetu?
      • Gość: sylwia Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:07
        są w sklepach kosmetycznych - ale nie sieciowych typu ROSSMANN itp., czasem też
        w aptekach. Mówię o Szczecinie ,nie wiem jak gdzie indziej.
      • martta_k Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? 13.06.05, 13:30
        w duzych sklepach nigdzie nie znalazłam, najczesciej sa dostepne w małych
        sklepikach
    • Gość: sylwia Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:20
      podbijam
      • marghot Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? 13.06.05, 13:39
        Bardzo sobie chwalę te kosmetyki; kupuję bądź w sieci, bądź w Euro Aptece
        (Poznań)
        • mgielka83 Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? 13.06.05, 13:42
          Dziewczyny, miałyście moze ten matujacy krem z samoopalaczem? (z serii retinol)
          na wizazu super opinie..
          • aguti15 DO SYLWII 14.06.05, 22:44
            Cześć,
            możesz napisać gdzie je kupujesz w Szczecinie?
            • Gość: Sylwia Re: DO SYLWII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:19
              sorry, że z takim opóźnieniem (dawno nie zaglądałam) - są w drogerii Maczek
              (kioski z kosmetykami między kościołem Serca Jezusowego a Medicusem)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka