Gość: Sylwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 14:26 czy są ok? Mam cerę wrażliwą, podatną na uczulenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martta_k Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? 12.06.05, 15:20 bardzo lubie:) www.kosmetyka.com przedwczoraj dostałam katalog, cennik + chyba z 8 próbek kremów. Wczesniej uzywałam fluidu i jakiegos kremu - zapach, konsystencja super i do tego dobrze kryje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 15:49 o, super dzięki za adres stronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virginia Woolf Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 12.06.05, 17:04 a gdzie kupujecie kosmetyki tej firmy oprócz internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:07 są w sklepach kosmetycznych - ale nie sieciowych typu ROSSMANN itp., czasem też w aptekach. Mówię o Szczecinie ,nie wiem jak gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
martta_k Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? 13.06.05, 13:30 w duzych sklepach nigdzie nie znalazłam, najczesciej sa dostepne w małych sklepikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:20 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? 13.06.05, 13:39 Bardzo sobie chwalę te kosmetyki; kupuję bądź w sieci, bądź w Euro Aptece (Poznań) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: kosmetyki MONA LIZA MINCER - co sądzicie? 13.06.05, 13:42 Dziewczyny, miałyście moze ten matujacy krem z samoopalaczem? (z serii retinol) na wizazu super opinie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aguti15 DO SYLWII 14.06.05, 22:44 Cześć, możesz napisać gdzie je kupujesz w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: DO SYLWII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:19 sorry, że z takim opóźnieniem (dawno nie zaglądałam) - są w drogerii Maczek (kioski z kosmetykami między kościołem Serca Jezusowego a Medicusem) Odpowiedz Link Zgłoś