fusy_z_kawy 15.06.05, 09:51 w moim nosku zalęgła sie opryszczka:( help!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waszka Re: Pomocy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:01 Zovirax i tylko to! pozdrawiam też mam ten problem i wszyscy sie dziwią: w nosie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Pomocy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:03 zgadzam sie z poprzedniczką- zovirax. Moja córeczka ma opryszczkę często również w nosie i to jest jedyn skuteczny lek doraźny! a pozatym powinnaś cały czas bra witaminę C i pić Actimel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Pomocy!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:04 Nie drogi Zovirax, tylko maść(krem) Vratizolin 3% - koszt około 3 zł!Do kupienia w aptece bez recepty oczywiście. Działanie i skład ten sam! Używam od lat, zawsze mam w kosmetyczce tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka mamutka Re: Pomocy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:07 idz do lekarza pszepisze Ci antybityk. Jak już pewnie wiesz nie wyleczysz sie całkiem- możesz tylko zapobiegać. Unikaj przegrzania i wyziębienia organizmu, alkoholu. Papa pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: Pomocy!!!!!!!!!! 15.06.05, 10:09 Dziękuje za pomoc! jesteście strasznie miłe na innym forum z tym pytaniem mnie wyśmiali :( Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
k.leo Re: Pomocy!!!!!!!!!! 15.06.05, 11:00 tabletki na opryszczke nazywaja sie haviron wypisuje sie je u lekarza działaja swietnie znajomy który lata już sie męczył po jednej kuracji miał 8 miesięcy spokoju a tak miał że jak jedna znikała to druga sie wykluwała, z domowych sposobów : w fazie wykluwania nagrzać łyżeczke wrzątkiem i przykładać tą łyzeczke tam gdzie zaczyna rosnać żeby zabić wirusy:) działa sama próbowałam ale tylko we wczesnej fazie:( potem tylko maści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Pomocy!!!!!!!!!! IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:09 przestańcie z tymi noskami, brzuszkami, oczkami bo się niedobrze robi. Stare baby jesteśmy. Przepraszam za złośliwość, ale mam doła. Odpowiedz Link Zgłoś