Dodaj do ulubionych

Pomocy!!!!!!!!!!

15.06.05, 09:51
w moim nosku zalęgła sie opryszczka:( help!!!!
Obserwuj wątek
    • fusy_z_kawy Re: Pomocy!!!!!!!!!! 15.06.05, 09:59
      up
    • Gość: Waszka Re: Pomocy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:01
      Zovirax i tylko to! pozdrawiam też mam ten problem i wszyscy sie dziwią: w
      nosie??
    • Gość: Kaśka Re: Pomocy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:03
      zgadzam sie z poprzedniczką- zovirax. Moja córeczka ma opryszczkę często
      również w nosie i to jest jedyn skuteczny lek doraźny! a pozatym powinnaś cały
      czas bra witaminę C i pić Actimel
    • Gość: luca3105 Re: Pomocy!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:04
      Nie drogi Zovirax, tylko maść(krem) Vratizolin 3% - koszt około 3 zł!Do
      kupienia w aptece bez recepty oczywiście. Działanie i skład ten sam! Używam od
      lat, zawsze mam w kosmetyczce tak na wszelki wypadek.
    • Gość: malutka mamutka Re: Pomocy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:07
      idz do lekarza pszepisze Ci antybityk. Jak już pewnie wiesz nie wyleczysz sie
      całkiem- możesz tylko zapobiegać. Unikaj przegrzania i wyziębienia organizmu,
      alkoholu. Papa pzdr.
    • fusy_z_kawy Re: Pomocy!!!!!!!!!! 15.06.05, 10:09
      Dziękuje za pomoc! jesteście strasznie miłe na innym forum z tym pytaniem mnie
      wyśmiali
      :(

Pozdrowienia dla wszystkich
      • k.leo Re: Pomocy!!!!!!!!!! 15.06.05, 11:00
        tabletki na opryszczke nazywaja sie haviron wypisuje sie je u lekarza działaja
        swietnie znajomy który lata już sie męczył po jednej kuracji miał 8 miesięcy
        spokoju a tak miał że jak jedna znikała to druga sie wykluwała,
        z domowych sposobów : w fazie wykluwania nagrzać łyżeczke wrzątkiem i
        przykładać tą łyzeczke tam gdzie zaczyna rosnać żeby zabić wirusy:) działa sama
        próbowałam ale tylko we wczesnej fazie:( potem tylko maści
    • Gość: kasica Re: Pomocy!!!!!!!!!! IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:09
      przestańcie z tymi noskami, brzuszkami, oczkami bo się niedobrze robi. Stare
      baby jesteśmy.
      Przepraszam za złośliwość, ale mam doła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka