Dodaj do ulubionych

dr Petkow dr Rudnicka

IP: *.chello.pl 15.06.05, 13:48
możecie powiedzieć czy Wam pomogli ,co sądzicie o nich?
Obserwuj wątek
    • katija1 Re: dr Petkow dr Rudnicka 15.06.05, 14:03
      Petkow jest rewelacyjny. Powinnam w jego intencji dać na mszę ;)
      uratował mi włosy.
      Jest bardzo konkretny, trochę surowy w "obejściu" ;) , skuteczny, nie naciaga
      na kolejne wizyty.
      Ja bardzo go polecam. wart każdych pieniedzy.
      • malaga1234 Re: dr Petkow dr Rudnicka 15.06.05, 21:34
        Mnie Petkow nie tylko nie pomógł na trądzik różowaty, ale nawet nie wysłał na
        badanie na demodexa, który jest odpowiedzialny za tę przypadłość. Za to polecał
        mi bardzo ginekolog-endokrynolog swoją koleżankę w prywatnej przychodni
        wmawiając, że czerwona gęba może być spowodowana zaburzeniami hormonalnymi.A ja
        mam właśnie demodexa, którego zdiagnozował dermatolog w przychodni rodzinnej.I
        leczy się go nie u ginekologa.
        • Gość: Miya Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:48
          kilkanascie lat temu moja mama tez bardzo zachwalala Petkova, tez pomogl jej na
          tradzik rozowaty
        • Gość: justy Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: 213.241.34.* 12.10.05, 16:21
          > nawet nie wysłał na
          > badanie na demodexa, który jest odpowiedzialny za tę przypadłość

nie znamy dokładnych przyczyn rosacea. demodex moze dawać objawy pokrywające
          sie z rosacea. ale również w grę wchodzi helicobacter pylori, niedkwaśność,
          zaburzenia hormpnalne itd.
    • pupi3 Re: dr Petkow dr Rudnicka 26.06.05, 00:03
      Rudnickich jest kilka. Której szukasz?
      Na weneryczne przypadlości najlepsza jest Iwona Rudnicka, na trądzik Lidia
      Rudnicka.
    • Gość: paula Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:37
      ja tam petkova do konca życia bede wychwalac pod niebiosa za to co dla mnie
      zrobił taki trądzik jak miałam i takie kompleksy do tego nie pozwalały mi
      normalnie funkcjonować jest naprawde rewelacyjny do przypadków trudnych i to on
      nauczył mnie chronić skóre przed UV super facet wart tej kasy za wizyty
      • Gość: muchomorek Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:29
        dr l. rudnicka kazdego kogo znam z problemem tradzikowym leczy recuttane,
        niestety nie dla mnie

dr petkow, nie znam, chetnie dowiem sie jak leczy tradzik, czy podobnie?

M.
        • Gość: hania Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.chello.pl 28.06.05, 00:32
          Chodziło mi o Lidię Rudnicką ona naprawdę każdego leczy Roaccutanem??/
          • Gość: muchomorek Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:26
            czy wszystkich to nie wiem, ale przynajmniej te kilka osob ktore znam i ktore
            lecza sie u niej to biora reccuttane /niektore juz 3-ci rok!!/

tez chetnie sie dowiem odnosnie dr petkow
            dlatego watek UP

M.
            • Gość: pleple Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: 83.168.96.* 12.10.05, 11:36
              jest jeszcze Mirosława Rudnicka tez dermatolog w Szczecinie, czy ktoś ją zna?
              moze to jakas rodzina dermatologów
        • Gość: hania a propo Petkowa IP: *.chello.pl 28.06.05, 00:34
          no własnie chcę kogoś kto nie truje tym gównem Roaccutanem ,nie wiecie czy
          Petkov to "stosuje",potrzebuję kogoś kto tego świństwa nie używa i proszę bez
          wpisów że roa mu pomógł to jedno wielkie gó..
          • Gość: madzi1 Re: a propo Petkowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.05, 14:38
            bylam u petkova, konkretny jest, dal mi masci ktore naprawde mi pomogly. teraz
            czekam do pazdziernika z wizyta u niego bo zamierzam jakis porzadny peeling
            zrobic.
            mojej ciotce ktorej wmawiali ze ma tradzik rozowaty na ktory nic nie pomagalo,
            cos zupelnie innego, wyleczyla i jest ok.
            mojego brata leczyl roacutanem, ale wczesniej zlecil mu badania i ogolnie nie
            namawial, ale moj brat mial na twarzy cos takiego czego na ulicy sie nie
            widuje, po prostu masakra i inni dermatolodzy nie potrafili mu pomoc.
            mysle ze petkov nie wciska wszystkim jednego leku jak leci, poza tym liczy sie
            ze zdaniem pacjenta, wiec polecam.
            • Gość: madzi1 Re: poprawka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.05, 14:40
              mojej ciotce ktorej wmawiali ze ma tradzik rozowaty na ktory nic nie pomagalo,
              ZDIAGNOZOWAL cos zupelnie innego, wyleczyla i jest ok.
              slowo mi sie zjadlo.
    • Gość: ASIA Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:39
      A czy moglibyścier podać gdzie przyjmuje dr Petkow??????
    • Gość: nosek Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.05, 09:52
      Mam złe wrażenie. Mnie ani mojemu mężowi nic nie pomógł, a pewnością siebie
      bije wielu lekarzy na głowę. Mężowi powiedział że jego ŁZS to żaden problem i z
      łatwością się to leczy. Tylko efektów jego kuracji niestety jakoś nie było
      wcale widać. Mi na zaskórniki na dzień dobry chciał wcisnąć Dianę chociaż
      brałam ją już dziesięć lat temu z miernym skutkiem natomiast z wieloma efektami
      ubocznymi. Ponieważ się nie zgodziłam dostałam jakąś robioną papkę ciapkę,
      która również nadawała się do kosza, bo efektów nie przynosiła żadnych!
      Wrażenie mam takie: więcej zamieszania wokół własnej osoby, mało skutecznego
      leczenia.
      • Gość: misia Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 12.10.05, 11:19
        Żona Petkowa jest dużo lepsza od niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka