dzieciak2103 23.06.05, 15:34 czy ktoras z was stosowala juz te maszyny do zwalczania celulitysu w salonach kosmetycznych? prosze o odpowiedzi bo chcialabym sprobowac ale nie wiem czy dziala a drogo kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masza666 Re: salon kosmetyczny a celulitis 29.07.05, 18:34 Elektrostymulacja - skuteczna, nieprzyjemna, niedroga w stosunku do innych zabiegow. Jesli masz mozliwosc zafunduj sobie krioterapie. Wchodzisz do komory na 3 min., nic Cie to nie boli, troszke jedynie szczypie i wychodzisz euforycznie nastawiona do swiata, pobudzona pelna energi. Zmiany w jedrnosci itd. widoczne po ok. 10 wizytach w komorze. Warto raz na jakis czas mimo wszystko potem wpasc na podtrzymanie efektu. Duzo daje masaz, wiecej niz cwiczenia, bo np. skakanie na skakance problem moze jeszcze poglebic, przynajmniej z poczatku:) Odpowiedz Link Zgłoś
studiolaser1 Re: salon kosmetyczny a celulitis 17.03.06, 13:36 istniej taka maszyna do rozbijania Cellulitu. Endermologie. BArdzo dobre efekty. Zapraszamy W-wa Kakowskiego 5, 8100494 Odpowiedz Link Zgłoś
studiolaser Re: salon kosmetyczny a celulitis 20.03.06, 17:47 polecamy maszynę Endremologie. To najskuteczniejsza maszyna jaka do tej pory wymyslono. Mamy mnostwo zachwyzonych pacjentów. jesteśmy najtasi w kraju. 100 PLN jeden zabieg. zapraszmy na bezplatna konsultacje Odpowiedz Link Zgłoś
sonikal Re: salon kosmetyczny a celulitis 30.06.06, 08:23 masaż wyszczuplająco-ujędrniający- metodą chińską-www.studiozdrowia.hbz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niemagdalenka Re: salon kosmetyczny a celulitis 26.03.14, 17:07 ja w tym roku powróciłam do zeszłorocznej liposukcji ultradźwiękowej, która nieziemsko mnie ujędrnia. w tym roku też skusiłam się na banadaże Arosha, które są świetne w zwalczaniu cellulitu. u mojej kosmetyczki (studio Ladies w Białymstoku na żelaznej) wyszły fajne pakieciki z zabiegami wyszczuplającymi, a i ceny są opłacalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
skiba_anna Re: salon kosmetyczny a celulitis 02.10.06, 08:29 Polecam masaż antycelulitowy. Ja korzystam z usług masażysty, który dojeżdża do domu. Naprawde polecam go bo jest super fachowy, bardzo sie stara i nie musze dojeżdżać. Na poczatku troche sie wstydziłam ale on rozwiał moje obawy i przekonał mnie, że to jego praca:) Podaje link do jego stronki: www.masaz.suska.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bernadeta27 Re: salon kosmetyczny a celulitis 07.07.07, 12:53 Ja natomiast polecam Maszynę do ćwiczeń PowerSlim Active . Super szybkie efekty Odpowiedz Link Zgłoś
79mila Re: salon kosmetyczny a celulitis 06.06.14, 11:06 Ja mogę Ci polecić zabiegi elektrostymulacji połączone z elektrosauną - na prawdę fajna sprawa i świetne efekty. Tylko że nie każdy gabinet ma już saunę - musisz się rozejrzeć - ja robiłam tutaj medest-lichaj.pl/zabieg-dla-ciala/elektrosauna/ Odpowiedz Link Zgłoś
kosmetyczka88 Re: salon kosmetyczny a celulitis 23.06.16, 15:55 Zabiegi lipolizy są super, dają mega efekt!! Szczególnie w Centrum Szkoleniowym Corio w Poznaniu (www.coriocs.pl) Odpowiedz Link Zgłoś