Dodaj do ulubionych

PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.06.05, 11:55
proszęo opinie:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ilona Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:04
      Zakupiłam ten puder jakiś czas temu i przyznam szczerze,że na początku nie
      bylam nim zachwycona,ale teraz się przekonałam-jest ok.Aczkolwiek ten
      odcień,który posiadam-a jest on dość ciemny trzeba stosować z umiarem.A i
      jeszcze jedno.Dobry pędzelPozdrawiam,
    • v.i.k.k.a Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA 24.06.05, 12:05
      jestem z niego bardzo zadowolona(no może oprócz jego ceny;),ładnie rozswietla,
      nie pozostawia plam tylko równomiernie sie rozprowadza, wydajny-mam go 2 mce i
      nie widać praktycznie ubytku w opakowaniu, pani w perfumerii powiedziała,że
      starczy na 2 lata,ale w to akurat nie wierzę;)
      • vanillka Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA 24.06.05, 12:46
        A który masz na myśli? Bo z tego, co się orientuję to jest kilka rodzajów. Ja
        mam waterproof, z drobinkami - świetny. Zakupiłam go rok temu i jeszcze jest go
        trochę w puderniczce. Trzeba nauczyć się go nakładać, żeby nie wyglądac jak
        indianin w cekinki ehhehe. Ale naprawde polecam, ożywia buźkę, rozświetla i
        daje ładny kolorek opalenizny.
        • v.i.k.k.a Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA 24.06.05, 12:52
          mam Terracota powder(nr 44)-tak w brązowym opakowaniu. I wlasnie to mi sie w nim
          podoba,ze mozna go nalozyc mało(przez co jest bardzo wydajny)a i tak jest ładny
          efekt:)
          • v.i.k.k.a Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA 24.06.05, 13:09
            www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=1dd5e1d2aae66b8cfeebd964ac6ddba1&cmd=details&itemid=10509
            taki mam:)
          • Gość: magda Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.05, 14:09
            A ktory odcień jest najjaśniejszy do bladej buźki?
            I czy wszystkie mają błyszczące drobinki czy są tez matowe?
            • v.i.k.k.a Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA 25.06.05, 00:15
              raczej wszystkie sa z drobinkami, przez co nie zostawiaja palm,bo granica się
              zaciera. ten mój(44) nazywa się highlight bronze, wiem,ze były jasniejsze i
              ciemniejsze-ten jest pośrodku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka