Dodaj do ulubionych

FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:57
wola naturalne- spotykam sie z tym, na każdym kroku że przystojni i dobrze
zbudowani faceci jak z obrazka mówią że brzydza sie nienaturalnoscia i wola
niewymalowane panie!jeden taki raz jak spytałam go czy podoba sie mu taka
jedna (dodam że ona jest przesliczna tylko że chodzi na solar i sie maluje
ale delikatnie...-jest naprawde przesliczna dziewczyna!)powiedział ze to
lalka barbie i nienawidzi takich kobiet bo chodzi na solarium i naklada
tapete!byłam w szoku bo myslalam że nie ma chlopaka któremu by sie nie
podobała ta sliczna laseczka!ciągle spotykam sie z drwinami chlopaków na
temat solarium i makijażu:)oni to akceptuja bo musza u swoich panien ale
mówiąze tego nienawidza i tak naprawde marzy sie im kobieta naturalna która
nie potrzebuje makijażu by ładnie wyglądac i jak to mówią nie trzeba z niej
zlizywac tej syfskiej tapety!pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Mimi Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.05, 11:00
      adminie~! to znow facet od kostropatych penisów!!ratunku!!
      • sitc Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 11:04
        Nie, to chyba nie ten facet. Dla mnie to jakaś zakompleksiona baba, która
        chciałaby wyglądać tak jak opisuje, a nie potrafi, bądź nie ma warunków,
        dlatego nadrabia sobie to pisaniem że faceci nienawidzą takich kobiet. Tia,
        usmiałam się jak norka ;) bo moje spostrzeżenia się wręcz odwrotne.
        • Gość: mimi Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.05, 11:07
          To on, mogę sie zalożyć o wszystko, poznaję po nieskoordynowanych zdaniach oraz
          sposobie pisania...czasem podszywa się za kobietę..
          • Gość: Miya Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:05
            taaak, juz wczesniej wypisywal straszne glupoty
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=25725914&a=25726109
        • kraxa niestety zgodze sie z sitc 30.06.05, 13:12
          Gros facetów slini sie na widok sztucznych Barbic. No niestety. chociaz moze i
          stety bo w ten sposób nastepuje naturalny odsiew buraków. A z moijego
          doswiadczenia, ze mezczyzni, nie chlopcy, nie kmiotki, nie "faceci" raczej
          potrafia sie poznac na naturalnej urodzie i klasie kobiety. O klasie nie moze
          byc moim zdaniem mowy w przypadku doczepianych klaków czy tipsów na girach.
          takze jakos zupelnie bez paniki pozostane przy moim makijazu - tylko tusz do
          rzes. Oczywiscie klania sie pielegnacja. Bo panny preferuja tapete niz dobry
          krem. zamalowac, zaszpachlowac co sie da.
        • dzieciak2103 Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 30.06.05, 13:13
          ja sie nie maluje.tylko oczy maskara. nie nawidze nosic tapety na twarzy. a
          jakos powodzenie mam.
    • Gość: goldi Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:02
      Faceci są hipokrytami-nie lubia makijazu ale lubia kiedy twarz kobiet ładnie
      wygląda,nie lubią silikonów a wiekszosc z nich lubi duze piersi.itd itp
    • Gość: chicarica Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.softlab.gda.pl 28.06.05, 11:03
      Ale Ty mówisz o kobietach i mężczyznach, czy o gimnazjalistach? Bo z tego co
      piszesz, wydaje mi się, że o tych drugich.
    • Gość: madzia Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:10
      dziewczyny robicie sobie jaja czy co?przecież ja mam już 24 lata i naprawde
      dużo chłopaków znam!i nie pisze tego bo jestem zakompleksiona tylko pisze to na
      podstawie moich obserwacji i doswiadczen z facetami!może wy spotykacie sie z
      odwrotnym zjawiskiem ale ja naprawde zauważyłam że ci ładniejsi faceci z klasą
      nie nawidza jak kobieta sie maluje!znam nawet takich którzy nie pozwalaja sie
      malowac swoim kobietom i przez to rozpadaja sie niektóre związki bo te kobiety
      nie zamierzaja zrezygnowac z makijażu nawet dla takich nadzianych i
      przystojnych faciów!czy wy nie spotkałyscie sie nigdy z takim zjhawiskiem ze
      facet powiedział że nie lubi malowania sie kobiety?napewno tak!
      • Gość: Lenka Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.chello.pl 28.06.05, 11:14
        Dziwne,bo ja mam zupełnie inne spostrzeżenia.Faceci zwracają uwagę właśnie na
        kobitki ładnie umalowane,fajnie ubrane.Takie zawsze przyciągaja męskie
        spojrzenia.
        • kawusia76 Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 11:21
          popieram Lenkę:) a autorka wątku jest odrobinę naiwna skoro wierzy w takie
          rzeczy:)
          • stephanie_s Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 16:30
            cóz autorka wątku ma troszke racji,moze pzresadziła z tym ze "nienawidza takich
            kobiet"aczkolwiek faceci stawiają na naturalność,mam mnóstwo znajomych,którzy
            mówią ze jezeli widzą ,ze dziewczyna jest bardzo umalowana(nawet i najładniej)
            to jest to dla nich sygnał ,ze próbuje cos zatuszowac i ze gdy np obudza sie
            koło takiej rano może wyglądac zupełnie inaczej i to niekoniecznie
            lepiej,prawda jest taka ,ze jezeli osoba jest ładna ma ładna cere,to nie
            potrzebuje na codzien jakiegos wybitnego makijażu,moze co najwyzej subtelnie
            podkreslic swój wdziek.Mysle ,ze to o czym kolezanka pisała wynika własnie z
            tego ze jezeli dziewczyna nie maluje sie ,tudziez stosuje bardzo
            minimalistyczny makijaz ,od razu widac jak wyglada,makijazem mozna bardzo wiele
            zatuszowac , poprawic i w ten sposób z naprawde pzrecietnej kobiety zrobic
            niemalze piekną...a chyba dla zadnego faceta nie byłoby to pzryjemne ,zobaczyc
            ze kobieta która tak mu sie podoba bez makijazu traci 3/4 uroku(w senisie
            fizycznym)
        • Gość: goldi Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:21
          ale swojej żonie mówia zeby sie nie malowala:)
          • kawusia76 Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 11:23
            mój mi jakoś nie mówi:)kosmetyki mi przywozi...ale moze to okaz:)
          • mankencja Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 16:19
            pieniędzy im żal i tyle
      • hebrida do autorki wątku: HA HA HA HA ! 28.06.05, 16:30
    • Gość: waldi Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:27
      kobitki my naprawde lubimy niewymalowane kobiety ale ładne !jesli kobieta jest
      niewymalowana a brzydka to wiadome chyba ze na nią nie spojrze!Ale przecież
      wiele jest kobiet które sa sliczne bez deczka makijażu na sobie i przebijaja
      urodą stokroc te wymalowane lale!osobiscie znam pare slicznych dziewczyn które
      sie nic a nic nie maluja i musze powiedzieć że KOBIETE NALEŻY OCENIAC CZY JEST
      ŁADNA CZY NIE BEZ MAKIJAŻU!BO CO MI Z TEGO ŻE W MAKIJAŻU JEST ŁADNA A BEZ
      MASAKRA!JAK WIDZE ŁADNĄ LASKE TO OD RAZU PATRZE CZY JEST WYMALOWANA CZY NIE BO
      JAK NIE TO TYM BARDZIERJ JESTEM SZCZESLIWY I CHCE SIE Z NIA UMÓWIC BO WIEM ŻE
      BEZ MAKIJAŻU JEST WOGÓLE ŁADNA CZYLI REASUMUJĄjest poprostu ogól;nie ładna i
      nie musi nakladac tapety !pozdrawiam was kobitki!
      • sitc Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 11:36
        Sratatata :D
        • Gość: ella Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:48
          Waldi vel madziu, twój styl jest tak;żałosny, od razu można go poznać, na drugi
          raz staraj sie go zmienić (zmień też IP) jak chcesz udawać dwie różne osoby.
          Twoimi wypocinami na temat jak to rzekomo faceci nie lubią umalowanych
          dziewczyn możesz raczyć forumowiczki w wieku 14 lat na forum dla czytelniczek
          Twista i Bravo girl. My tu takie głupie nie jesteśmy, szkoda Twojego czasu,
          kolego.
      • monia515 Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 15:27
        A może ci się wydaje, że się nie malują??? Najlepszy makijaż to taki którego
        nie widać!!
    • Gość: ja czyli nie ty ;////// IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.05, 12:47
      Bo nie lubią !!!
      Tzn mój nie lubi. Zawsze narzeka że błyszczyk mu się klei przy całowaniu, że
      brudze mu ubranie pudrem (nieprawda) itp. Jak jestem bez makijażu to on mowi że
      jestem piękniejsza.
      Ale ja sie nie pzejmuje jego narzekaniami i zawsze jestem trochę
      umalowana :)))))))
      a żeby nie było, mój chlopak to bardzo inteligentna bestia, przystojny i z
      klasą :)
    • Gość: mika Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:52
      Mój facet teżnie lubi jak sie maluje:):):)
      on uważa że makijaż sprawia że jestem brzydsza i o wiele sztuczniejsza!ja nawet
      przed nim musze sie kryć z moim makijażem bo potem jest wielka awantura:(:(
      On uważa ze jestem ładnie4jsza bez a ja uważam że bez moge straszyc:):):):)
      ale nie chce sie przestać malowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: vesna Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.torun.mm.pl 28.06.05, 13:03
      Nie rozumiem, czemu tak naskoczyłyście na ten post? To prawda. Faceci, których
      znam nie lubią lasek z mocnym makijażem, po solarium, z długaśnymi pomalowanymi
      pazurami. Twierdzą, że to kobiety postarza. Mój facet też nie lubi jak mam za
      mocny makijaż (chociaż właściwie zawsze się maluję; ale delikatnie). Tu nie
      chodzi o to, że wolą zaniedbane. Weźcie pod uwagę to, że oni delikatnego,
      neutralnego makijażu zazwyczaj po prostu nie zauważają; dla nich go nie ma.
      Natomiast wtedy, gdy go widzą, to im sie nie podoba. Wniosek? Malować się
      dyskretnie, tak by poprawić wygląd, ale nie tak, żeby makijaż było wyraźnie
      widać. To zresztą chyba podstawa elegancji?
      • Gość: argo Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:06
        popieram w 100% vesne!!!!!!!!masz całkowitą racje!pozdrawiam
        • mattbel Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 15:40
          ile jeszcze razy zmienisz nick. no i po co?
    • Gość: ol Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:09
      przecież jak kobieta zrobi sobie umiejętnie makijaż, to facet nawiet nie wie,
      że ona jest umalowana. Makijaż ma upiększać, ale ma być niewidoczny.
      Przynajmniej dla faceta. Kobiety nie oszukasz.
    • Gość: marta Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:11
      ja sie z nie zgadzam z tym zeby rezygnowac z malowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      aczkolwiek popieram fakt że faceci nie lubią makijażu u kobiet,chyba że jakis
      niewidoczny!
      • Gość: Lenka Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.chello.pl 28.06.05, 13:24
        Tak,faceci nie lubią makijażu u swoich kobiet, ale nie przeszkadza im to
        oglądać się za umalowanymi ładnie paniami,ha ha ha .
        Nie mam tu na mysli mocnej tapety(choć pewno taki mocny makeup też bedzie miał
        swoich zwolenników)tylko lekkie podkreślenie urody.
    • Gość: yupi Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.06.05, 14:53
      no to idzcie na randkę nie umalowane i zobaczymy co z tego będzie;o)
      • Gość: tralala Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 15:16
        wydaje mi sie ze jakies kosmiczny makijaz, szpecacy, pretensjonalny, solarium
        ala skwarka, szpony jak u krogulca odstraszaja, ale gustowny, elegancki i z
        klasa makijaz zacheca mezczyzn.

rezygnacja z makijazu jest bez sensu, moze to wyglada ladnie gdy ma sie 18 lat
        jak sie nie ma makijazu, ale w pewnym wieku, no coz, po 30 czy dalej makijaz
        jest niezbedny.
        • kraxa makijaz po 30 niezbedny 30.06.05, 13:17
          co za autorytatywna opinia. Ciekawe czemu ekspeci twierdza cos dokladni
          odwrotnego, im kobieta starsza, tym oszczedniejszy powinien byc makijaz. A
          jesli ktos umie dbac o cere to nawet grubo po trzydziestce nie musi sie
          tapetowac, szczególnie, ze to uwydatnia zmarchy.
      • mikams75 Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 19:52
        chadzalam na randki bez makijazu - nikt nie uciekal przede mna.
        Meza poznalam bedac bez makijazu a na dodatek niezbyt swieza po wyczynach
        sportowych, pozniej widywal mnie swiezsza ale rowniez nie umalowana a latek
        tez juz sporo bylo. Obecnie tez woli mnie bez makijazu, ale lusterko z wiekiem
        mowi co innego, wiec sie musial przezwyczaic ze do pracy sie troche maluje.
        I moj maz jest przystojnym i normalnym facetem.
    • Gość: jola Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:37
      no to ja mam inne wrazenie.mam przyjaciolke ktora strasznie mocno podkresla
      oczy(czarna kredka,ciemny cien). i tylko jeden jedyny raz kiedy razem
      wyjechalysmy zobaczylam ja bez makijazu.wygladala ladnie ale strasznie
      przecietnie,nigdy nie zwrocilabym na nia uwagi na ulicy.a kiedy ma na sobie tone
      mazidel zawsze ogladaja sie za nia faceci!
      • Gość: iza Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:07
        A ja powiem tak: dwa dni temu rozmawiałam z pewnym facetem, gdy nagla ten
        wypalił, że bardzo podoba mu się to, że się nie maluję!! Kurde, jak bym w twarz
        dostała!! Normalnie się zmieszałam bo 1)miałam umalowane rzęsy 2)na powiekach
        beżowy cień 3)na ustach brązowy błyszczyk 4) na policzkach róż. Może faktycznie
        faceci nie zauważają delikatnego makijażu?
        • Gość: jola Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:13
          hihi tez tak kiedys mialam.umowilam sie z facetem ze po mnie wpadnie i pojdziemy
          do knajpy.no wiec wiecie,przed lustrem godzina,aczkolwiek makijaz delikatny.taka
          wypindzona otwieram mojemu lubemu,a on"no rob sie i wychodzimy".
    • Gość: ona Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.au.poznan.pl 28.06.05, 16:13
      A co dyskusja na temat ubrania ma do tego czy faceci lubiaumalowane kobiety?
      Osobiscie spotkalam sie z takimi ktorzy lubili makijaz i mowili np. ładne masz
      oczka (umalowane) , lubili patrzec na rozny makijaz nie tylko naturalny ale
      wieczorowy itd drudzy wrecz przeciwnie mowili ze kobieta ma byc przede
      wszystkim czysta i naturalna, bo w makijazu to niewiadomo gdzie mogą dotknac
      zeby nie rozmazac i sie nie ubrodzic:) ( hehe to dobre było kolezanka sie lekko
      podlamala;P)...moze to tez z zazdrosci wynika zeby kobietka sie nie malowala bo
      tak tylu moze sie jeszcze spodobac ...dresiarzom:P
    • mankencja Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 16:17
      im się tylko wydaje - jeśli nie wiedzą, że ta piękna twarz to do pewnego
      stopnia efekt majkijazu, wszystko jest ok, zwłaszcza, że w 9 przypadkach na 10
      nie są w stanie delikatnego makijażu zauważyć
    • Gość: lili202 Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.ls.net.pl 28.06.05, 16:49
      a moj lubi mocny makijaz sam to powiedzial ale po domu to nieraz mnie prosil
      zebym chodzila bez,bo taka mnie woli ale jakos nie bardzo sie moge do tego
      dostosowac bo bez makijazu czuje sie jak bez ubrania chocbym miala miec sam
      podklad i tusz to cos musi byc.
    • emka_cafe Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 17:10
      A ja znam takich co mowia, ze wola w ogole nieubrane kobiety niz ubrane, nawet
      jak sie slicznie ubiorą....;P
    • balbinia Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 17:30
      Madzia, chyba jeszcze bardzo mloda jestes, skoro wierzysz w kazde meskie slowo.
      A makijaz to nie ma byc maska. Znam kobiety, ktorych makijazu niemal nie widac.
      I o to chodzi. ;)
      • Gość: __sylvie__ Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:08
        Mnie się wydaje,że mezczyzn drazni przedewszystkim szeroko pojeta tandeta(mówie
        o normalnych facetach,nie dresiarzach o wiadomym guście),NADMIAR makijazu(i
        jesli chodzi o kolor i ilosc make up'u.Mój były facet twierdził(gdy go o ten
        makijaz pytałam),że nic nie smieszy i nie drazni go bardziej niz jaskrawe kolory
        (tworza sztucznosc,odbierają "naturalny "wygląd i warstwa podkładu,pudru itp.
        szczególnie latem).
        • magnuna Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 18:15
          Wiekszosc mezczyzn lubi zadbane kobiety, z delikatnym makijazem, zgrabne i z
          pieknym usmiechem. Faktycznie moi koledzy, tez mowia ze nadmiaru w niczym u
          kobiety nie lubia.Ale sa wyjatki i nawet chodzaca lalka Barbie albo choinka
          moze miec wielu adoratorów.
          • charade Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 21:41
            Na pewno większość facetów nie przepada za mocną tapetą, w rodzaju tych, co je
            szpachelką można zdrapywać, czy niebieściutkich ocząt okraszonych grubą czarną
            krechą. Jednak, żeby w ogóle nie lubili makijażu ? Absolutnie się nie zgodzę.
    • Gość: annan_ no nic o z tego? ja tez nie lubie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:50
      tez nie lubie wymalowanych dziewuszek. sama nie nakladam "tapety", bo nawet nie umiem. wystarczy pare machniec pedzlem z puderm sypkim i po sprawie. potem troche oczka cieniem i tuszem potraktuje. zreszta, kiedys, dawno temu, kiedy sama codziennie malowalam sie skrupulatnie (podklad, puder i inne mazidla), myslalam, ze oszaleje, kiedy po kilku godzinach mialam na twarzy bezowa maz zamiast ladnej cery. wiec nie dziwcie sie, ze faceci tez tego nie lubia
      • Gość: annan_ no i co z tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:53
        zreszta, kazdy lubi naturalna urode, nie poprawiana. co to za przyjemnosc zeskrobac maske i stwierdzic, ze wybranka juz nie jest taka ladna jak sie wczesniej wydawalo. tez bym nie chciala czegos takiego odkryc w facecie
        • Gość: selena Re: no i co z tego? IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.06.05, 22:02
          kobieta "wymalowana" to dla mnie jednak co innego niz "pomalowana".zgadzam sie
          ze tych pierwszych nie lubia ale co do drugich to jest wrecz
          odwrotnie.zwlaszcza jak jest to zrobione umiejetnie,dyskretnie i dobrymi
          kosmetykami.
          • Gość: annan_ Re: no i co z tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:07
            zgadzam sie z przedmowczynia: podkreslic swoje atuty to nielada sztuka: chwala, ktorej sie to udaje. ale tandetne tapeciary sa feee... w dodatku mam wrazenie, ze wazniejsze jest: ile jeszce da sie tego nalozyc na twarz niz wyglad
    • uullaa Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 22:12
      Dziewczyny, upiększajmy się jak nam tylko się podoba. I nikomu nic do tego.
      Ważne by czuć się dobrze w swojej skórze, w makijażu lub bez.
    • edicius Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 28.06.05, 23:10
      Moja Mama zawsze mówiła, że najlepszy makijaż to taki, którego nie widać,
      znaczy dobrze tuszuje niedoskonałości skóry, podkresla oczy, czy rysy, ale na
      pierwszy rzut oka nie widac, że w ogóle jest! Przytakiwałam, ale nie do kona
      jej wierzyłam i dawaaaj, ciemne cienie i mocna szminka na wieczorne wyjście...

I wiecie co? To prawda!! - Mama miała rację! Kiedyś kolezanka kosmetyczka mnie
      cudnie umalowała, ale tak, ze widać było tylko z bliska. Wygladałam naturalnie
      i naprawdę ślicznie. Od tamtej pory tylko tak się maluję.
    • Gość: Tygryska pierwsze co słyszę! IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 29.06.05, 00:21
      lubią, ale umiejętnie wymalowane i z wyczuciem.
    • Gość: madzia Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:29
      tzn troche zle mnie zrozumialyscie, otóz jest male grono kobiet w tym ja ;)
      ktor eni emusza si emalowac gdyz zawsze wygladaja na umalowane, ale to rzadkosc
      niestety dla was;) wiekszosc kobiet bez makijarzu wyglada jak straszydła ,
      spojrzcie rano w lustro po wstaniu z łozka hihi,zaloze sie ze wiekszosci z was
      zbiera sie na wymioty wtedy lecz sie i tak do tego nie przyznacie to samo mysla
      o was wtedy faceci i czekaja abyscie jak najszybciej zrobily lekki ,powtarzam
      lekki makijarz bo jest roznica miedzy tapeta a subtelnym makijarezm ktory cenia
      sobie faceci a tapety zostawmy dla dziwek. Zamykam temat i sorry za
      szczeroosc ale taka juz jestem
      • Gość: monika Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: 140.122.110.* 29.06.05, 05:04
        makijaZ
        :)
        milego dnia:)
      • Gość: s Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.07.05, 19:51
        tiaaaaaa ta cala madzia sradzia to albo jakis maloletni frustrat albo naprawde
        jest taka rabnieta-najwyrazniej ma problem z emocjami[i wygladem chyba
        hihi],wspolczuje rodzinie.
        btw nawet tytulu watku kretyn nie umie napisac wymalowaBych buhaha
      • Gość: Ula Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.chello.pl 01.07.05, 21:14
        Nie ma brzydkich kobiet, są tylko takie,które nie wiedzą, że są piękne...A eci i
        tak są ślepi...co oni wiedzą o makijażu???;)Pozdrawiam !Wszystkie jesteście piękne!
    • Gość: ewcia Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:36
      Madzia Ty nie tyle , ze jestes szczera Ty jestes wulgarna i bezczelna!!!
    • uullaa Re: FACECI NIE LUBIĄ WYMALOWABYCH KOBIET! 29.06.05, 09:02
      Madzia, jesteś wstrętna. Zakładasz wątek po to żeby obrażać ludzi. Fuj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka