Dodaj do ulubionych

rozstępy ratunku!!!!

IP: *.chojnow.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 19:02
Co można zrobić na rozstępy? Da się ich jakoś pozbyć????
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: rozstępy ratunku!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:04
      Nie da się ich pozbyć całkowiecie. Można je zmniejszyć. Niedawno były wątki na
      ten temat-poszukaj.
    • Gość: Aga Re: rozstępy ratunku!!!! IP: *.future-net.pl 30.07.02, 20:19
      justy ma rację, usunąć się nie da, można rozjaśnić i spłycić. mnie po ciąży
      pomogły krem vichy i taki intensywny krem mustela, oba z apteki. efekty widać
      dopiero po 2-3 miesiącach. w sumie, ciężka sprawa, gorzej niż z cellulitisem.
      na pociechę - prawie wszystkie kobiety predzej czy później mają to
      cholerstwo...:)
    • Gość: justy Re: rozstępy ratunku!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:25
      Ostatnio sporo czytałam o redukowaniu rozstępów przy pomocy tretioniny, czyli
      preparatem Retin A (tylko na receptę)- podobno o ok. 14% krótsze i o 8% węższe
      (takie same rezultaty osiągano przy redukcji blizn tym preparatem).
      • Gość: Atha Re: rozstępy ratunku!!!! IP: *.compower.pl / 192.168.1.* 30.07.02, 23:04
        yyyyy retin a jest dostepny tylko na recepte???? wydawało mi sie ze tak nie jest
        • Gość: justy Re: rozstępy ratunku!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 03:05
          Wszystkie preparaty z tretioniną sa tylko na receptę (nie tylko w Polsce
          zresztą)- Retin A też. Może się zdarzyć, że gdzieś sprzedadzą RetinA bez
          recepty, ale uważam, że można sobie niechcacy zrobić krzywdę stosując samemu
          (bez porozumienia z lekarzem) ten preparat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka