Dodaj do ulubionych

Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot?

IP: *.devs.futuro.pl 30.06.05, 07:48
Witam :-) Chciałam zapytac o Wasze opinie na temat obu. Pierwszy to ten z
wyciagiem z orzecha włoskiego, doskonałość któregoś tam roku, a drugi to
chyba wszystcy znaja. Ja sie przymierzam do kupna ktoregos z nich ale zadnego
nie uzywalam. Dziękuje za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: sysia Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 07:54
      Hej, też się nad nimi zastanawiałam, bardzo kusił mnie Sopot, ale bałam się że
      porobią się plamy, więc wczoraj kupiłam Kolastynę. I jestem zadowolona, ta
      Kolastyna jest deliktnie brązująca, więc nie spodziewam się cudów ale za to
      fajnie pachnie kokosem. Paćkałam się nim dopiero dwa razy i na razie mogę
      powiedzieć że jest OK.
      • Gość: Mia Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? IP: *.rwe.com 30.06.05, 08:44
        Sopot pół na pół z balsamem do ciała, wtedy unikniesz plam. Kolastyny nie
        lubię, momm zdaniem nie brązuje.
        • Gość: Zyga Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? IP: 193.151.48.* 30.06.05, 08:46
          kolastyna moim zdaniem okropna a sopot nigdy mi plam nie robil.wiec co osoba to
          inna skora i inne wrazenia.
          • diodunia Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? 30.06.05, 09:09
            Sopot brudzi fakt, Kolastyny uzywalam dawno temu ale pamietam ze dawala jakis
            minimalny poblask skory, fajnie pachniala kokosem :)
    • tuya Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? 30.06.05, 09:23
      Uzywalam obu - Sopot brazuje zdecydowanie mocniej ale okropnie smierdzi,
      Kolastyna bardzo lekko, przy codziennym uzywaniu sa efekty i bosko pachnie.
    • Gość: Kolumbia Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.05, 09:29
      Ja lubię Kolastynę. Brązuje delikatnie, ma piękny zapach i dobrze nawilża.
      Fajnie podkreśla opaleniznę.
      • Gość: cudogonia Re: Kolastyna czy Sopot, a może Soraya? IP: *.devs.futuro.pl 01.07.05, 08:44
        To dorzucę jeszcze jedno pytanie: bo w szafce znalazlam tez soraya, taki ze
        srebrnym słoneczkiem... i co z nim?
        • misiaptysia Re: Kolastyna czy Sopot, a może Soraya? 01.07.05, 20:08
          soraya?nie polecam. owszem brazuje ale zostaja po nim plamy......skora jest
          taka jakby brudna...bleeea kolastyna jest spox pozdrawiam
    • Gość: kasia Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? IP: *.crowley.pl 01.07.05, 08:49
      Eris :) brązująco- ujędrniający - polecam
      • klamczucha3 Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? 01.07.05, 08:55
        Sopot smierdzi i zostawia plamy!
        kolastyny nie znam!
    • Gość: Karin Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? IP: *.akademiki.uni.torun.pl 01.07.05, 16:32
      Ja używałam obu-zarówno Kolastynę jak i Sopot, oba sa fajne, ale jeśli zależy
      Tobie na efekcie to jednak bardziej polecam Sopot. Działa troche jak
      samooplacz, jednak opalenizna jest po nim delikatniejsza. Trzeba tylko pamiętać
      o robieniu peelingu przed nałożeniem, dokładnym rozsmarowaniu na skórze, ja w
      dodatku nakładam jeszcze trochę zwykłego balsamu, zeby lepiej wszystko
      rozprowadzić. Nie mam po tym żadnych przebarwień, a kosmetyk stosuję co 4 dni.
      ładnie podtrzymuje opaleniznę, gorąco polecam!!!
      • Gość: Miśka Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:17
        Sopot jest jak najbardziej w porządku ale znalazłam coś
        ciekawszego,Johnson'sholiday skin,są dwa rodzaje do jaśniejszej i do
        ciemniejszej cey.Ślicznie pachnie,dobrze nawilża,kosztuje około 8 zł.Dostępny w
        carrefourze.
        • frrancuzeczka Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? 01.07.05, 18:50
          Sopotu nie uzywalam i nie moglabym ze wzgledu na zapach. Kolastyna ladnie
          pachnie, nawilza i lekko natluszcza ale brazuje delikatnie i efekty nie sa
          natuchmiastowe. z tych dwoch polecam Kolastyne a od siebie polecam karmel
          brazujacy Dax. on spelnia moje wszystkie oczekiwania. :)
          • Gość: cudogonia A moze soraya? IP: *.devs.futuro.pl 03.07.05, 20:49
            j.w.
            • Gość: francuzeczka Re: A moze soraya? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:22
              soraya brazuje ale jak schodzi to nierowno i zostawia plamy.
    • ptasia Re: Balsam brązujący - Kolastyna czy Sopot? 03.07.05, 21:31
      kolastyna: delikatna, dobry balsam, efektów brązujących specj. nie zauważyłam
      sopot: brązuje, ale może w plamy, śmierdzi
    • Gość: miss.didi Kolastyna:) IP: *.netcity.pl 03.07.05, 23:42
      sopotu uzywalam kilka razy i za kazdym byl ten sam problem- brudzil ubrania a nastepnie zmywal sie moja szorstka rekawica jak podklad z twarzy:P
      teraz mam kolastyne i jest ok. brazuje leciutko, ale od mocniejszych efektow so samoopalacze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka