Dodaj do ulubionych

byc klaunem - fioletowy tusz

04.07.05, 14:29
Obserwuj wątek
    • kasiarzyna87 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 14:30
      chcialam sobie kupic fioletowy tusz.,.... jestem blondynka i mam niebieskie
      oczka, nie wiem jakbny to wygladalo, zaqwsze lubilam dokladnie rozdzielac i
      wydluzac rzesy przez co moje kumpele zawsze byly zazdrosne... teraz sa wakacje
      i panuje moda na kolory pastelowe... jakby wygladalo gdybym malowala oczka
      fioletowym tuszem ??? polacy nie sa za bardzo tolerancyjni ...
      • mariolka99 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 14:34
        To fakt. ja na przykład nie jestem tolerancyjna gdy ktoś używa słowa "oczka".
        Tuś tuś bobaśku;P
        • mariolka99 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 14:34
          A malować tuszem to możesz co najwyżej rzęski a nie oczka. No chyba ze czegoś
          nie wiem;P
        • Gość: nosek Re: do mariolki IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 14:42
          Musisz być nie tylko mało tolerancyjna ale i bardzo upierdliwa skoro
          przyczepiasz sie do jednego zdrobnienia w tekście o było nie było tak banalnej
          sprawie jaką jest tusz do rzęs.
      • Gość: Justyna ja używam fioletowego tuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:04
        Jestem blondynka, mam zielone oczy i używam fioletowego tuszu. Nie czuję się
        jak klaun :-) Kolor na rzęsach wyglada cudnie, podkresla kolor oczu, wygladają
        bardzo ładnie :) Czasami maluję całe rzesy fioletem, a czasami tylko końce.
        Używam tuszów Chanel - Extreme Cils (mój ulubiony - rzęsy są dłuuuugie i
        pieknie podkręcone, używam brązowego i fioletowego)) kolor fioletowy to nr 18
        oraz Cils a Cils - nr 40 fiolet :-)
        POLECAM :-)
        • Gość: kasiarzyna87 Re: ja używam fioletowego tuszu IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.07.05, 20:37
          tylko to jest dla mnie troche za drogie... myslalam bardziej o tuszu loreala
          panorama curles czy cos takiego ...
          • Gość: Justyna Re: ja używam fioletowego tuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:03
            najlepiej kup tusz taki jakiego używasz i z którego jestes zadowolona.
            Oczywiście jesli w ofercie jest fioletowy :-) Polecam tez oberżynowy kolor
            (inaczej śliwkowy lub bakłażanowy). Ważne jest aby tusz był dobry, bo cóż ci po
            tuszu który będzie zlepiał rzęsy. Jeśli lubisz L'Oreal to kup, ale czy on jest
            w kolorze fioletowym???? Najlepiej zobacz na wizażu opinię o tuszach i wybierz
            ten, który będzie odpowiadał Ci i jakością i ceną. Ja używam też Maybelline
            Volum Express, kosztował ok. 20 zł a jestem zadowolona. Nie mam jednak pojęcia
            czy jest w ofercie fioletowy :) Używam brązowego :)
    • Gość: nosek Re: byc klaunem - fioletowy tusz IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 14:36
      No bez przesady, aż tak z tą tolerancją nie jest żeby cię ktos napiętnował za
      fioletowy tusz :) nie martw sięna zapas, bo zaden kolorowy tusz na rzęsach nie
      będzie wygladał tak intensywnie ja w tubce. Miałam kiedyś niebieski, na codzień
      uzywam bakłażanowego i z koloru zostaje tylko delikatny odcień.
      • Gość: smee Re: byc klaunem - fioletowy tusz IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 04.07.05, 14:46
        wiesz co sobie myśle?ze spróbuj, moze być fajnie..a na próbe kup taki zwykły,
        tańszy fioletowy..jak Ci sie spodoba to zaszalejesz i kupisz drozszy:)
        • kasiarzyna87 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 15:00
          dzieki dziewczyny... jestem wstydliwa, ale sprobuje. a kolor baklazanowy to
          jaki ?
          • Gość: nosek Re: byc klaunem - fioletowy tusz IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 15:15
            Taki jak bakłażany w sklepie, ciemny fiolet, podobny do śliwki
            • kasiaa11 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 18:16
              kiedyś czytałam,że fioletowy pasuje tylko do zielonych oczu
              • kasiarzyna87 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 18:34
                noi znow nie mam odwagi kupic sobie fioletowego, bo moje oczka sa
                niebieski :)))....
    • Gość: paulinka Re: byc klaunem - fioletowy tusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:38
      Przełam wszystko i spróbuj :) jak tak bardzo chcesz :) Zawsze mozna to odstawic
      :) Do odwaznych świat nalezy a teraz jest lato i mozna wszystko :D
    • bzzzk Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 18:43
      ale przecież tusz nie będzie tak bardzo widoczny, nie przejmuj się:) nikt nie
      będzie Cię wytykał palcami;) ja miałam kiedyś fioletowy Bourjois, był niezły.
      ja mam czarne rzęsy, więc koloru za bardzo nie było widać, ale myślę, że nawet
      na jasnych nie będzie on jakiś "krzykliwy". a, i jesli np. masz skołonność do
      zaczerwienionych oczu, to bakłażana nie kupuj. wtedy chłodny fiolet lepiej. ale
      to tak na wszelki wypadek piszę:)
      pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka