kasiarzyna87 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 14:30 chcialam sobie kupic fioletowy tusz.,.... jestem blondynka i mam niebieskie oczka, nie wiem jakbny to wygladalo, zaqwsze lubilam dokladnie rozdzielac i wydluzac rzesy przez co moje kumpele zawsze byly zazdrosne... teraz sa wakacje i panuje moda na kolory pastelowe... jakby wygladalo gdybym malowala oczka fioletowym tuszem ??? polacy nie sa za bardzo tolerancyjni ... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 14:34 To fakt. ja na przykład nie jestem tolerancyjna gdy ktoś używa słowa "oczka". Tuś tuś bobaśku;P Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 14:34 A malować tuszem to możesz co najwyżej rzęski a nie oczka. No chyba ze czegoś nie wiem;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: do mariolki IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 14:42 Musisz być nie tylko mało tolerancyjna ale i bardzo upierdliwa skoro przyczepiasz sie do jednego zdrobnienia w tekście o było nie było tak banalnej sprawie jaką jest tusz do rzęs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna ja używam fioletowego tuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:04 Jestem blondynka, mam zielone oczy i używam fioletowego tuszu. Nie czuję się jak klaun :-) Kolor na rzęsach wyglada cudnie, podkresla kolor oczu, wygladają bardzo ładnie :) Czasami maluję całe rzesy fioletem, a czasami tylko końce. Używam tuszów Chanel - Extreme Cils (mój ulubiony - rzęsy są dłuuuugie i pieknie podkręcone, używam brązowego i fioletowego)) kolor fioletowy to nr 18 oraz Cils a Cils - nr 40 fiolet :-) POLECAM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarzyna87 Re: ja używam fioletowego tuszu IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.07.05, 20:37 tylko to jest dla mnie troche za drogie... myslalam bardziej o tuszu loreala panorama curles czy cos takiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: ja używam fioletowego tuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:03 najlepiej kup tusz taki jakiego używasz i z którego jestes zadowolona. Oczywiście jesli w ofercie jest fioletowy :-) Polecam tez oberżynowy kolor (inaczej śliwkowy lub bakłażanowy). Ważne jest aby tusz był dobry, bo cóż ci po tuszu który będzie zlepiał rzęsy. Jeśli lubisz L'Oreal to kup, ale czy on jest w kolorze fioletowym???? Najlepiej zobacz na wizażu opinię o tuszach i wybierz ten, który będzie odpowiadał Ci i jakością i ceną. Ja używam też Maybelline Volum Express, kosztował ok. 20 zł a jestem zadowolona. Nie mam jednak pojęcia czy jest w ofercie fioletowy :) Używam brązowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: byc klaunem - fioletowy tusz IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 14:36 No bez przesady, aż tak z tą tolerancją nie jest żeby cię ktos napiętnował za fioletowy tusz :) nie martw sięna zapas, bo zaden kolorowy tusz na rzęsach nie będzie wygladał tak intensywnie ja w tubce. Miałam kiedyś niebieski, na codzień uzywam bakłażanowego i z koloru zostaje tylko delikatny odcień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smee Re: byc klaunem - fioletowy tusz IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 04.07.05, 14:46 wiesz co sobie myśle?ze spróbuj, moze być fajnie..a na próbe kup taki zwykły, tańszy fioletowy..jak Ci sie spodoba to zaszalejesz i kupisz drozszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzyna87 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 15:00 dzieki dziewczyny... jestem wstydliwa, ale sprobuje. a kolor baklazanowy to jaki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: byc klaunem - fioletowy tusz IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 15:15 Taki jak bakłażany w sklepie, ciemny fiolet, podobny do śliwki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa11 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 18:16 kiedyś czytałam,że fioletowy pasuje tylko do zielonych oczu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzyna87 Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 18:34 noi znow nie mam odwagi kupic sobie fioletowego, bo moje oczka sa niebieski :))).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: byc klaunem - fioletowy tusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:38 Przełam wszystko i spróbuj :) jak tak bardzo chcesz :) Zawsze mozna to odstawic :) Do odwaznych świat nalezy a teraz jest lato i mozna wszystko :D Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: byc klaunem - fioletowy tusz 04.07.05, 18:43 ale przecież tusz nie będzie tak bardzo widoczny, nie przejmuj się:) nikt nie będzie Cię wytykał palcami;) ja miałam kiedyś fioletowy Bourjois, był niezły. ja mam czarne rzęsy, więc koloru za bardzo nie było widać, ale myślę, że nawet na jasnych nie będzie on jakiś "krzykliwy". a, i jesli np. masz skołonność do zaczerwienionych oczu, to bakłażana nie kupuj. wtedy chłodny fiolet lepiej. ale to tak na wszelki wypadek piszę:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś