Gość: domhol IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:03 czy ktoras z was uzywala tego antyperspirantu pod pachy?co o nim sadzicie?czy go polecacie?bo cena dosc wysoka i nie chce wyrzucac kasy w bloto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaptysia Re: ETIAXIL 07.07.05, 23:22 stosowałam jest bardzo skuteczny. naprawdę działa. mialam naprawde duze klopoty z poceniem sie, uratowal mnie etiaxil. moze troche podrażniac skore dlatego polecam wersje dla skory wrażliwej.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cookie.es Re: ETIAXIL IP: 212.182.76.* 08.07.05, 06:35 Jeśli nie masz zbyt delikatnej skóry - warto kupić! Stosuje się go co dwa dni na noc, rano zmywa i już nie aplikuje ponownie. Właściwie eliminuje problem potu. Jeśli jednak masz skórę skłonną do podrażnień, zrezygnuj, bo to środek o naprawdę silnym działaniu. Po depilacji pach powinnaś zaczekać minimum 4 godziny (na opakowaniu: 48) zanim go użyjesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redhill Re: ETIAXIL IP: *.kolporter.com.pl 08.07.05, 08:57 ociłam sie naprawdę strasznie, po prostu czasem czułam jak płyną mi strumyczki potu:((((ale od kilku lat (z przerwami)używam już etiaxilu i po prostu problem znikł!!!!! Etiaxil jest naprawde super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: ETIAXIL IP: 80.51.251.* 08.07.05, 08:59 sprobuj moze antidral - jest duzo tanszy (ok. 12-14 zl w aptekach), sklad ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mips Re: ETIAXIL IP: 212.33.86.* 08.07.05, 11:38 Ja kupiłam Antidral za 10zł w aptece. Po pierwszym użyciu różnica była znacząca (nie ma mokrych plam pod pachami, tylko delikatnie wilgotna skóra), po drugim użyciu śladu potu nie było. Pachy suchutkie! Wada tego antyperspirantu to lekkie szczypanie po aplikacji. Ale jestem w stanie to przeżyć. Za taki efekt! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: ETIAXIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:39 Etiaxil jest super! U mnie eliminuje pocenie sie zupelnie (stosuje raz na tydzien). Ale slyszyalam ze nie jest to zbyt zdrowe rozwiazanie. Poza tym musisz uwazac bo moze odbarwiac ubrania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: ETIAXIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:31 hej, warto zainwestowac w etiaxil!! mialam starszne klopoty z poceniem sie pod pachami. lalo sie ze mnie, nawet gdy nie bylo upalu. teraz jest super. uzywam etiaxilu 2 razy w tygodniu a pod pachami suchutko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mattbel Re: ETIAXIL 08.07.05, 19:57 moze orientujecie sie, czy mozna to stosowac na dlonie i stopy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ETIAXIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:54 wydaje mi się że widziałam w aptece odpowiedniki etiaxilu do rąk Odpowiedz Link Zgłoś